Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באוקטובר האחרון אני ובת הזוג שהינו כמעט 20 ימים במערב ארה"ב ובין היתר ביקרנו ב-7 מדינות, 3 פארקים לאומיים ולא מעט אטרקציות. אחרי לא מעט שעות מול המחשב לכדי עריכת סרט/סרטון הטיול - רציתי לשתף אתכם בתוצאה הסופית.

על הסיפור הקצר שפורסם בפורום 'רכב כללי' בדבר ההפתעה שקיבלנו - Mercedes C63 AMG, תוכלו לקרוא כאן:

http://bit.ly/2jcRQFl

אשמח לכל שאלה ותגובה בנושא. גם בדבר עריכת הסרטון.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

תודה רבה!

זה נקרא בעברית "קניון אנטילופ" ובסרטון ניתן לראות את החלק התחתון שלו. קיימים סיורים נוספים בחלקו העליון למי שמעוניין, אנחנו לא ביקרנו בו.

פורסם (נערך)

וידאו מדהים, מוסיקה מעצבנת. מאחד שאוהב לצפות בVלוגים הייתי מעדיף לשמוע אותך מדבר.

עריכה: הייתי גם מסדר את הכותרת כדי שתהיה אחידה עם Caps lock.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

עריכה יפה! עושה חשק לטיול נוסף (הייתי בספטמבר) וכנראה שאשוב לסיבוב נוסף לקראת חגי ספט'-אוק' .

פורסם

תודה רבה על התגובות. קיבלתי את הביקורת על המוזיקה והכתב - רציתי משהו מעט שונה.

לגבי נושא הדיבור, כמו שקאררה ציין, לדעתי מתאים יותר לפלטפורמת הולוגים ופחות לסרטון קצר וחד פעמי. אבל שוב, יישקל לפעם הבאה.

פורסם

יכול להיות. באילו פריימים (תיאור קצר) בדיוק מדובר? כדי שאוכל לבדוק.

• תוכן חדש...