Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 סיטרואן

ברוכי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע שתיין ולא מאד מוצלח, ביצועים די חלשים - הרכב לא סחיר בעליל, אני מהמר שתוך שנתיים שלוש מחיר השוק שלו יהיה זניח. ( כלומר באיזור 10K בערך )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הכל נכון (פרט אולי לירידת הערך הצפויה - c4 מ-2009 נמכרת בקצת יותר. הכל ספקולציה). מה שכן, יהיה ללא ספק קשה למכור כזה רכב, מעבר לסוגיית המחיר עצמו.

ועדיין - איזו משפחתית אחרת בת 4-5 נמכרת במחירים כאלו? מה האופציות העדיפות בסכום כזה? (בהינתן דרישות ממוצעות, פות"ש לא ציין מה הדרישות לצערינו). לדעתי, בהינתן החסרונות (סחירות, גיר בועט, צריכת דלק מעט גבוהה) מדובר ברכב סביר, למחיר שלו.

לגבי המחיר - יכול להיות שהוא טיפה גבוה, זה נראה כמו המחיר המבוקש הממוצע לרכב ליסינג מהשנתון הזה. הייתי מנסה להתמקח עוד קצת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

כן בהחלט - שנת הדגם אינה חזות הכל יכול לרדת שנה שנתיים ולרכוש דגם מוצלח וסחיר שישמור על ערכו.

אתה מזכיר שכשהייתי חייל חבר שלי ראה מנייה בבורסה שירדה ב-90% הוא קנה אותה, ותוך זמן קצר היא ירדה בעוד 90%...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ב35 לרדת שנה שנתיים??ולמצוא מה? קיה 2009 מתפרקת עם 180000 ק"מ??

הבן אדם קונה בזול רכב בן 4 והוא ימכור בזול,לא קשה כל כך להבין..זה שאתה קבעת שהוא לא מוצלח לא אומר שזה נכון.

פורסם

אני אמרתי את דעתי - זכותך לחשוב אחרת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בלי להתלהם, מחקר קצר ומאוד לא מדעי ביד 2 מעלה את התוצאות הבאות:

ב-35 אפשר למצוא, פחות או יותר, מאזדה 3 מ-2010 במצב סביר.

בהנחה שפות"ש ישתמש ברכב 3 שנים, השוויתי מחירים של c4 מ-2009 ומאזדה 3 מ-2007. טווח המחירים המבוקש, באופן מפתיע, מאוד דומה ונמצא בין 15 ל-20 וקצת. אין לי מושג כמה קל למכור מאזדה 3 מ-2007, אני מניח שלמכור c4 מ-2009 בוודאי לא יהיה קל.

(אני יודע שבשני המקרים הדגמים הישנים יותר שונים מהחדשים, אבל זה מה יש לצורך המחקר. נכון שזה הופך את התוצאות לעוד יותר ספקולטיביות, לא מצאתי השוואה מוצלחת יותר).

בקיצור, ירידת הערך כנראה לא תהיה שונה משמעותית בהשוואה למאזדה 3. יכול מאוד להיות שיהיה יותר קשה למכור את הסיטרואן, או שירידת הערך בסוף תהיה בכל זאת גבוהה יותר בכמה אלפי שקלים, אבל לטעמי ההבדל לא משמעותי.

נשאלת השאלה אם עדיף להתנייד ביפנית בת 6 או בצרפתיה בת 4, התשובה פה היא די אינדיבידואלית. אבל איך שלא מסתכלים על זה, לדעתי ה-c4 לא תהיה טעות נוראית.

פות"ש, די יעזור אם תפרט מה הצרכים שלך. אנחנו כנראה סתם נהנים להתווכח בלי קשר[emoji2]

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...