Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חשבון עם היסטוריה שם, היום קיבלתי לשם חבילה ראשונה מאז שהם התמזגו עם USHOPS וקיבלתי חום ממחיר המשלוח. קרה למישהו? יש אלטרנטיבות?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אתה יכול לפרט?

עשית חישוב עם המחשבון שלהם? מה ההפרש?

אולי שמו את המוצר שלך בחבילה הרבה יותר גדולה ולכן המשלוח יותר יקר?

פורסם

לא היה שינוי במחירים מאז המיתוג מחדש עם ushops

בטלו את האפשרות למשלוח ימי איטי וזול לחבילות בגודל הגיוני (וקצת הפחיתו את מחיר השילוח האוירי לחבילות גדולות)

הוסיפו קטגוריה של מעטפה ב16$

וחוץ מזה הכל אותו דבר כמו קודם.

תן יותר פרטים על מה שגרם לחטוף חום

פורסם

אני משתמש בהם בצורה כמעט חולנית :-)

לא רואה הבדלים במחירים. לעומת זאת רצים להם כמה קופונים כבר כמה זמן שמוזילות את המחיר עוד יותר מהרגיל אפילו. תראה בעמוד הבית שלהם

פורסם

למה אתה שואל בפורום? יש להם מחשבונים באתר לכל סיטואציה אפשרית.

עקב התפתחות אמזון והרחבת גבולות ההזמנה גם לאמזון אירופה, אני ממעט להשתמש בהם לאחרונה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כל חבילה שלהם עוברת בדיקה של המכס?

הזמנתי זוג נעליים במחיר של 79 דולר.

יהיה עלי לשלם רק מעמ?

אתה משלם בנוסף לעלות השילוח והמסים גם כמה דולרים דמי טיפול.

כמו שכתבו לך - יש מחשבון עלויות האתר

פורסם

תיקון קל:

הם לא התמזגו, השם המקורי היה ushops, באיזה שהוא שלב עבר לשם המזעזע buy2usa ועכשיו חזרו לשם המקורי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הטיפ הכי נכון כפי שנכתב, זה לבדוק קודם כל באמאזון, האם יש שילוח של המוצר לארץ או מאמאזון UK.

הם באמת הרחיבו את תחום השילוח שלהם ולמעשה, רוב הדברים שנמצאים ונמכרים דרך AMAZON DIRECT נשלחים לארץ.

מאוד נוח ולא צריך את הטובות של אף אחד.

• תוכן חדש...