Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש צורך בטלויזיה של 4k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי משקיע בזה. כמו שכתבת, תכנים בארץ אין והתכנים שאתה מוריד הם מכווצים ברמות וזה פוגם באיכות. עד שאין לך מקור אמין לחומר עדכני ב 4k אין לדעתי טעם

פורסם

בטח לא בגודל 50״ ...

סורי - פחות מ65״ - לא הייתי חושב על זה.

(שוב מניסיון - ויש לי תוכן זמין שאני צופה כמה פעמים בשבוע...)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עדיף שתקנה מסך 60-65 מאשר 50 עם 4קיי

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בהחלט. מסך גדול יותר תורם מאוד לחוויה ותוספת של 1000 שקלים תוביל אותך לגדלי מסך מעניינים ואולי גם, מפוצ'רים קצת יותר.

גודל ינצח כאן את ה 4K, יש לזה זמן וסביר להניח שעד שתוכן 4K יהיה שגרתי לחלוטין, יעברו כמה שנים וככל הנראה, תחליף שוב טלויזיה.

זה תרחיש חיובי וסביר מאוד.

פורסם

לגבי תוכן 1080p על מסך 4k, יהיה הבדל רק אם צופים מקרוב מאוד כך שרואים את הפיקסלים הבודדים.

כיוון שצריך להכפיל כל פיקסל ב- 1080p בדיוק ב-4 כדי להגיע ל- 4K, לא צריך לעשות תעלולים מורכבים כדי להמיר את התמונה, אין חצאי, רבעי או שלישי פיקסל שצריך לחשב.

פורסם

מצרף תמונה שצילמתי עם הטלפון.

מדובר במסך 65 4K של סמסונג עם תוכן 720 HDTV שמוצג עליו.

רואים יפה מאוד... מרחק הצפייה הוא 4.5 מטר בערך. הצילום כמובן מאוד קרוב.

הפורום מקטין את התמונה המקורית ואם תרצו אעלה למקום אחר.

אני צריך לבדוק לעומק איך ההבדלים יהיו עם תוכן 4K אמיתי לעומת 1080 WEB-DL ותכנים איכותיים נוספים.

tv65.jpg

פורסם

מסך UHD (זה לא באמת 4K) יציג תוכן של 1080P מעולה.

הסיבה לכך היא שהמעבר בין 1080P וUHD הוא Pixel Perfect, זאת אומרת שאין צורך באלגוריטם מיוחד בSCALING, היחס בין הרזולוציות הוא בדיוק פי 4.

UHD: 3840X2160

4K: 4096X2160

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...