Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן עקרוני אין צורך בשום מכשיר מיוחד חוץ מאילתור לאגור את נוזל הבלם שמרוקנים. הנוזל יתרוקן מאליו עם פתיחת הניפל... וכל עוד שהמיכל לא ריק לגמרי אויר לא יכנס. התהליך פשוט קצת יותא איטח אבל חוץ מזה אני לא מוצא לנכון יתרון עם כל מיני מכשירים יעודיים

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

פורסם
האם יש הבדל בין תקן dot 4 לבין dot 4 super?

יש, ההבדלים נמצאים בנקודות רתיחה גבוהות יותר ביבש וברטוב, גבוהות הרבה יותר מ DOT 4 הטובים לדוגמא.

פורד למשל משתמשת בתקן הזה של SUPER DOT 4 אבל ברוב המקרים, למשתמש הממוצע, יכול להיות שזה מעל ומעבר.

הדעה שלי היא בכך, שככל שנקודות הרתיחה גבוהות יותר מלכתחילה, השמן עצמו יהיה עמיד יותר לאורך זמן כאשר הן יחלו לרדת, זאת אומרת נק' רתיחה של נגיד 200 מעלות, בהשוואה ל 170 נגיד של DOT 4 רגיל ( סתם זורק מספרים ) אז כל אחד יירד בהדרגתיות במקביליות, סביר להניח.

DOT 4 נקודת רתיחה של 230 מעלות ביבש לעומת 265 מעלות ב SUPER DOT 4 לדוגמא.

ניתן לתאר את SUPER DOT 4 כשמן בלמים המשווה את עצמו מבחינת הנתונים ל DOT 5.1.

פורסם

ברכב שהיצרן דורש תקן דוט 3 ניתן להשתמש ללא חשש גם בדוט 4?

אגב,של איזה חברה הנוזל בלמים יותר טוב ואייכותי, ליקווי מולי או יורול?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אוקיי הבנתי,תודה.

בקבוקון אחד של חצי ליטר אמור להספיק לי להחלפה מליאה של כל הנוזל במערכת כולל הכוסית?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...