Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 שנת 2006, לפני שנה וחצי החלפתי את מנוע החלון החשמלי בדלת שליד הנהג, למנוע משופץ.

כעת החלון החשמלי האחורי בצד הנגדי לנהג, החל לגמגם באופן הבא:

בהתחלה כאשר ניסיתי לסגור את החלון (לא משנה אם מפסנתר הנהג או מהדלת עצמה),

הוא עלה עד שליש החלון, נעצר שם ולא עלה יותר, אלא אפשר היה רק להוריד אותו או לעלות אותו עד גובה שליש.

למחרת, הוא הסכים לעלות עד הסוף, אבל ברגע שהגיע לסוף, מייד ירד אוטומטית עד הסוף, לא ניתן היה לסגור את החלון.

הפתרון שמצאתי הוא לא לפקוד על החלון לעלות לבד עד הסוף, אלא להעלות אותו באופן מבוקר,

ולהפסיק כאשר החלון סגור, אבל מילימטרים לפני שהחלון מגיע עד הסוף (מכיוון שכאשר הוא מגיע, הוא מחליט לרדת).

לאחר יום נוסף, החלון הפסיק להגיב לפסנתר, וניתן לתפעל אותו רק מהדלת עצמה,

הפעם ניתן להעלות ולהוריד אותו בלי בעיה והבעיה שהוזכרה קודם נעלהמה,

אבל הפעם אם מעלים אותו עד הסוף, ולא משחררים את המתג, החלון הסגור לחלוטין מנסה להמשיך לעלות,

ושומעים רעש ממנוע החלון (צריך פשוט להפסיק ללחוץ על מתג ההעלאה).

אם אני מבין נכון, המנוע גוסס וזה רק עניין של זמן עד שהוא יפסיק לתפקד לחלוטין, ולכן כדאי להחליפו,

האם אני צודק?

מכיוון שאם לא, והוא יכול להמשיך לתפקד כך גם עוד תקופה ארוכה, אז אין לי בעיה עם התפקוד הנוכחי,

אני רק חושש שאתקע יום אחד עם חלון פתוח שמסרב להסגר, ואז אצטרך לחפש בלחץ מקום תיקון, בשאיפה שלא מדובר בסופ"ש.

פורסם

אבל הפעם אם מעלים אותו עד הסוף, ולא משחררים את המתג, החלון הסגור לחלוטין מנסה להמשיך לעלות,

ושומעים רעש ממנוע החלון (צריך פשוט להפסיק ללחוץ על מתג ההעלאה).

ודאי הגלגל שניים.אם אתה רוצה יש לי כזה.

[video=youtube;JCr-3sAm-Xw]

W
  • תוכן חדש...