Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המרים חלונות לא עובד!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול אני מפעיל את האזעקה והחלונות לא עולים... הנעילה מרכזית נסגרת אבל החלונות לא עולים!!!

טוב פתחתי את דופן הדלת ובדקתי זיהיתי את המרים חלונות תפסתי אותו ביד ופתאום אני רואה שנוזל ממנו מים!!!!!!!!!!!!!!! בקיצור נכנס לבפנים מים, פתחתי אותו וראיתי שחלק מהמעגל שרוף, היה קצר כנראה!!

מה אני עושה עכשיו? מאיפה משיגים חלק כזה ??

נראה לי שזה מקורי!!

הרכב זה הונדה האצבק 99

אזעקה מקורית של בוש!!

חוץ מזה יש אפשרות לתקן מעגל שרוף על לוח??

פורסם

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לך !!!!!!!!!!!! למתקין !!!!!!!!!!!!! שמתמחה באזעקות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יכול !!!!!!!!!!!!!! להיות !!!!!!!!!!!!! שהבעיה ב"מח" של !!!!!!!!!!!!!!!! האעקה, בלי ק!!!שר

למנוע הרטוב.

נסה ~!!!!!!!!!!! לייב!!!!!!ש את המנוע !!!!!!!! ולבדוק אם הוא עו!!!!!!!!!!!בד.

אם לא א!!!!!!ז כל מ!!!!!!נ!!!!!!ו!!!!!ע תחליפי יעבוד !!!!! גם.

וא!!!!!!ין צורך בכל כ!!!!!!!!ך הר!!!!!!בה סימני קריאה !.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נראה לי שהבארת את הרעיון כבר בשורה הראשונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועוד דבר על איז מנוע אתה מדבר? מי דיבר על המנוע? אני אמרתי שהמרים חלונות לא עובד אם אתה לא מבין או שאין לך מושג על מה מדובר אח שלי אל תייעץ אתה רק מטעה אנשים.

עכשיו שוב : הבעיה שלי היא שבמרים חלונות (זהו מושג בחלונות חשמל- הכוונה זהו המח שמרים את החלונות בזמן הפעלת האזעקה, יש מבין??) היה מים כנראה מהגשם איפשהו יש חוסר באטימה

בכל מקרה אנא תקראו שוב את ההודעה שלי ותראו אם אתם יכולים לעזור לי בבקשה

ושוב בשביל למנוע אי הבנות תקראו טוב ותבינו מה אתם קוראים בשביל שתוכלו לתת תשובה ברורה ומקצועית יותר

תודה מראש

אריק

פורסם
ועוד דבר על איז מנוע אתה מדבר? מי דיבר על המנוע? אני אמרתי שהמרים חלונות לא עובד אם אתה לא מבין או שאין לך מושג על מה מדובר אח שלי אל תייעץ אתה רק מטעה אנשים.

אריק

הוא דיבר על המנוע של המרים חלונות אז די לעשות דאווינים

באים לעזור לך וככה אתה מגיב?

תקרא שוב לפני שאתה תוקף

תודה:roll:

פורסם
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לך !!!!!!!!!!!! למתקין !!!!!!!!!!!!! שמתמחה באזעקות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יכול !!!!!!!!!!!!!! להיות !!!!!!!!!!!!! שהבעיה ב"מח" של !!!!!!!!!!!!!!!! האעקה, בלי ק!!!שר

למנוע הרטוב.

נסה ~!!!!!!!!!!! לייב!!!!!!ש את המנוע !!!!!!!! ולבדוק אם הוא עו!!!!!!!!!!!בד.

אם לא א!!!!!!ז כל מ!!!!!!נ!!!!!!ו!!!!!ע תחליפי יעבוד !!!!! גם.

וא!!!!!!ין צורך בכל כ!!!!!!!!ך הר!!!!!!בה סימני קריאה !.

לא שמת מעט מידי סימני קריאה? צריך לשים עוד ? חחח :roflmao:

לך למתקין

Suzuki Jimny

פורסם

ניתן להתקין כל מרים חלונות במקום מה שיש לך ,כמובן עם קצת ידע ,ואתה יכול גם לתקן את המעגל שיש לך אבל אני לא יודע מה רמתך באלקטרוניקה ,כך שהתשובה בערבון מוגבל .

אני מוסיף לך קישור לגביי מרים שמשות חדש http://www.guard-ql.co.il/ProductsList.aspx?SubCategoryID=8&CategoryID=26

דרך אגב לכל החכמים באמת למי שלא מבין שלא יענה ממתי מרים שמשות עובד עם מנוע?מרים שמשות זהו מעגל אלקטרוני שנותן פיקוד לחלונות חשמל בכדי להעלות אותם בזמן נעילת הרכב.

פורסם
את המוחות שמים בדרך כלל מתחת לדש בורד. לא נהוג לשים דברים שרגישים למים וללחות בתוך הדלת.
אתה צודק אך לפעמים אין אפשרות להתקין במקום אחר ,מפני שיש רכבים שכל מפסקי הפיקוד נמצאים בדלת הנהג ולכן אין אפשרות להעביר עוד 8 חוטים נוספים מהדלת אל תא הנוסעים בחזרה.

בעתיד כשתחליף לחדש, פשוט להתקין אותו במקום גבוה בדלת כשהחוטים מופנים כלפי מטה ,ולעטוף בנילון עם סגירה של אזיקון,כך אין סיכוי למים לחדור .

פורסם

המרים חלונות הוא שולח פיקוד למנוע. אם יש בו קצר עקב רטיבות הוא לא יעבוד.

תבדוק אותו כשהוא מתייבש. תבדוק שהמנוע עובד גם בלי נעילה של השלט, אלא בלחיצה על כפתור החלון.

אם החלון עולה, המנוע תקין, והבעיה במח של המרים חלונות.

אם החלון לא עולה, גם בהפעלה של הכפתור בדלת (לא בשלט) - הבעיה במנוע.

ולא ידעתי שהחלפת את האוטו להונדה, הייתי אתמול אצל אמא והיא לא אמרה כלום. נדבר בסוף שבוע.

ד"ש לילדים.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
המרים חלונות הוא שולח פיקוד למנוע. אם יש בו קצר עקב רטיבות הוא לא יעבוד.

תבדוק אותו כשהוא מתייבש. תבדוק שהמנוע עובד גם בלי נעילה של השלט, אלא בלחיצה על כפתור החלון.

אם החלון עולה, המנוע תקין, והבעיה במח של המרים חלונות.

אם החלון לא עולה, גם בהפעלה של הכפתור בדלת (לא בשלט) - הבעיה במנוע.

ולא ידעתי שהחלפת את האוטו להונדה, הייתי אתמול אצל אמא והיא לא אמרה כלום. נדבר בסוף שבוע.

ד"ש לילדים.

אני חושב שדרוש קצת הגיון לפני מה שאתה רושם .

אין קשר למנוע של חלונות החשמל אם היתה בעיה באחד המנועים שאר החלונות ברכב היו עולים ועוד דבר תסביר לי איך הוא הצליח לפתוח את החלון אם המנוע לא היה תקין ?ואם כך אז בשביל מה להרים אותו?

פורסם

או יש צדיק בסדום

shai תודה רבה לך הצלת אותי אחי כבר השתגעתי פה

razmel שמח לראות סוף סוף שהבנת על מה אני מדבר ולשאלתך כן החלונות עובדים כרגיל רק המרים חלונות לא עובד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marcgano גבר אני יודע על מה הוא דיבר בגלל זה הגבתי ככה הוא עונה על משהו שלא קשור בכלל לשאלה וע"י כך לפי דעתי הוא מוריד את הרמה של הפורום הוא לא מתאמץ אפילו להבין את השאלה וכבר זורק תשובה באוויר

בכל מקרה חברה shai_oziel כבר עזר לי והבעיה נפתרה

תודה רבה לכולם על העזרה

אריק

• תוכן חדש...