Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע שמילאו ברכב מים מעל המקסימום במיכל עיבוי על מנוע קר יש למים לאיפה להתנקז ?! הרי שהמנוע מתחמם המפלס עולה אז הם יעלו בגובה , צריך לנקז ידנית מהמפלס ? או שזה לא יכול לעשות נזק?

פורסם

במיכל עודפים השקוף יש סימון בין 2 קווים - אני רק בודק שהמים בינהם כשהרכב עובד זה הכל

בטיפול השנתי במוסך גם לי מילאו מעל הקו - הבנתי שלאט לאט ירד קצת ויסתדר

פורסם
במיכל עודפים השקוף יש סימון בין 2 קווים - אני רק בודק שהמים בינהם כשהרכב עובד זה הכל

בטיפול השנתי במוסך גם לי מילאו מעל הקו - הבנתי שלאט לאט ירד קצת ויסתדר

בודקים נוזל קירור על מנוע קר לפי מה שידוע לי

פורסם
ברגע שמילאו ברכב מים מעל המקסימום במיכל עיבוי על מנוע קר יש למים לאיפה להתנקז ?! הרי שהמנוע מתחמם המפלס עולה אז הם יעלו בגובה , צריך לנקז ידנית מהמפלס ? או שזה לא יכול לעשות נזק?

יש שסתום פריקה בפקק של המיכל, הוא פורק את הנוזל החוצה מעל לחץ מסויים.

בכל מקרה, אם יש הרבה מעל המקסימום, תשאב את העודף עם מזרק גדול.

פורסם
יש שסתום פריקה בפקק של המיכל, הוא פורק את הנוזל החוצה מעל לחץ מסויים.

בכל מקרה, אם יש הרבה מעל המקסימום, תשאב את העודף עם מזרק גדול.

תודה רבה השכלתי.

פורסם (נערך)

יכול לעלות.

מערכת קירור תקינה היא מערכת סגורה - אין הפסד של נוזל.

נוזל הקירור מתרחב כשהמנוע חם ונוצר לחץ עודף במערכת,אותו לחץ עודף נפרק דרך שסתום שממוקם על הרדיאטור למיכל האיזון.

כאשר המנוע מתקרר הנוזל מתכווץ ונוצר תת לחץ במערכת,אותו תת לחץ פותח את השסתום המדובר רק בכיוון ההפוך והנוזל מוחזר חזרה למערכת.

לכן כאשר המנוע קר לגמרי אתה אמור לראות אותו קו מפלס במיכל האיזון (העודפים\העיבוי וכו) וברדיאטור כמו שהיה לפני הנסיעה.

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

יש שנע סוגים של מערכות.

1. עם פקק מילוי על הרדיאטור ומיכל עודפים/מיכל פיצוי. הסוג ש tribel תאר.

2. ללא פקק מילוי על הרדיאטור, עם מיכל עיבוי. פקק מילוי ממוקם על מיכל עיבוי, המיכל הוא חלק מהמערכת והנקודה הכי גבוהה בה. יש סירקולציית נוזל דרכו כל הזמן. המיכל הזה הוא מיכל יחסית גדול, קו המקסימום ממוקם בערך בחצי גובה. יתר הנפח שלו משמש לפיצוי על שינויים בנפח הנוזל.

• תוכן חדש...