Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשש מזיוף מד אוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים עם קודמי.

בדברים האלה אם יש ספק - אין ספק.

נזכרתי שלפני כמה שנים הסתובבתי עם מתווך נדל"ן. נכנסנו לאיזו דירה והמתווך מתגאה בזה שבעל הדירה הוא קרוב משפחה שלו וזה הוא בכבודו ובעצמו מצא לו את הדירה הנפלאה הזאת....... יצאתי משם בזה הרגע :lol:

פורסם

ROEi1, אם נהגת יחף או שנעלת נעלי עבודה זה אומר שאתה לא רוב הנהגים :)

לדעתי לבדוק את מצב הדוושות זו הדרך הטובה ביותר לעלות על זיופים, יחד עם בדיקה כללית של מצב הבלאי ברכב.

אף אחד לא יודע איך נראת רפידת דוושה אחרי 67k אבל אם הרפידה כבר לא קיימת או כמעט שחוקה לגמרי, זה אומר משהו.

פורסם

קודם כל לנשום,

לאחר שנרגענו בוא נתרכז בעיקר,

לזייף קילומטרז' בימנו זה הרבה יותר מסובך במעבר,ואם מישהו עושה זאת במוסך מורשה הוא לוקח על עצמו על הקריירה שלו סיכון לא קטן,כך שאני מאוד בספק אם זה המקרה,במיוחד שמדובר ברכב מודרני .

עם זאת,קח את הרכב למוסך מומחה שאתה סומך עליו, בדיקת מכלולי הרכב תאיר את המצב הרכב באור הרבה יותר ברור,(אגב קילומטרז' זה לא הכל בחיים) ויהיה ניתן לראות האם הרכב עשה קילומטרז' גבוהה בהרבה מן המוצהר (כלומר אם הנסועה האמיתית היא 90 אלף לעומת 76 מוצהר ,יהיה מאוד קשה לעלות על זה אבל אם מדובר ברכב שעשה 150-200 אלף איש מקצוע טוב יבחין בכך)

עוד נתון חשוב האם מחיר המבוקש סביר? גובה עקב נסועה נמוכה? נמוך בצורה מחשידה? ובכלליות איך נשמע לך האדון שממנו את עומד לרכוש את הרכב? האם הוא עונה לך על השאלות ישר ולעניין? או הולך במעגלים? האם הרכב ומצבו תאמו את התיאור הטלפוני של המוכר? ובכללי מהי תחושת הבטן שלך לגבי אמינותו של אותו אדם? אלו דברים שחשוב לזכור בכל קנייה של מוצר יד שנייה בסכום גדול.

Porsche 944 turbo

פורסם
ממליץ לך לרדת מהעניין. לא אוהב רכבים שמטופלים אצל דוד של מישהו.

במינימום, צריכות להיות קבלות על חלקי חילוף מקוריים. אם אין כאלה, אתה קונה רכב ששמו בו בוודאות חלפים נחותים עם אורך חיים נמוך.

לא חסר רכבים טובים מאנשים נורמלים, שאין מעליהם עננה של חשד. זה לא רכב נדיר.

לא מסכים עם זה.

גם אני מטפל אצל מוסכניק "חבר" שמטפל לי ברכב כבר שנים.

בלי קבלות או משהו.

לא תראה אצלי באוטו חלק "חליפי" ותמיש אשתמש בשמן סינטטי מלא.

מה שאני אומר זה אל תכליל

יכול להיות שמי שהוא מכיר דואג לו לאוטו יופי יופי ואתה רק תרוויח מזה.

לגבי החששות של פותח השרשור... תעבור לרכב הבא, אם יש ספק אין ספק

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...