Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי בדגם הספציפי

באתר של כל חברת השכרה מצויין סוג הרשיון הדרש - עליך לחפש רשיון B, שמתיר הסעת נהג + 8 נוסעים ונהיגה ברכב שמשלו הכולל המותר עד 3500 ק"ג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני השכרתי רנו מאסטר 9 מקומות בהולנד.

רשיון ישראלי רגיל הספיק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בדקתי ולדוקאטו גם גרסאות עם משקל מותר 4000 ק"ג. לא יודע אם רלונטי לדוקאטו נוסעים, לכן במלצתי לבדוק באתר חברת ההשכרה אם מדובר בדגם המתאים לרשיון B

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כבר שכרתי רכב דומה מכמה חברות השכרה באיטליה.

לא היתה שום בעיה לקבל את האוטו עם רשיון B.

ברוב הפעמים קיבלתי פיאט דוקאטו. בפעם האחרונה קיבלתי אופל ויווארו.

בפעם האחרונה שכרתי מחברה קטנה בשם גולד קאר http://www.goldcar.es

המחיר שלהם היה מצויין.

יש להם גם שרות שנקרא Key & Go בו אתה מקבל מפתח במכונה אוטומטית באמצעות הקשת קוד.

זה היה מקסים שזמן אחרי היציאה מהמטוס כבר ישבנו ברכב - בלי לחכות בתור, למלא פרטים/כ. אשראי/דרכון וכו'.

השרות הזה מותנה ברכישת חבילת ביטוח מקיפה. משהו שהייתי ממליץ בכל מקרה של אוטו גדול, בוודאי באיטליה על רחובותיה הצרים.

אגב, לפני חודשיים היייתי שוב באיטליה, הפעם לבד, שכרתי מהם רכב מסוג אופל אסטרה.

שילמתי מחיר של 3 יורו ליום.

כן, לא טעיתי. זה מה ששילמתי.

עכשיו הם יצאו למבצע של בלאק פריידי, למזמינים ב25 לנובמבר, מחיר החל מ-1 יורו לשבוע

כך קיבלתי מהם במייל

אני מצרף את הלינק למבצע.

https://www.goldcar.es/en/mailing/#id/120/idioma/en/params/507bda19542276b7ffe88354080738e13561843212d4e2956eedefa7be5bc532

פורסם

אמיתי לחלוטין.

בשנה האחרונה שכרתי מהם כבר לפחות חמשה פעמים, בכל פעם הייתי מרוצה.

בחלק משדות התעופה צריך להגיע אליהם באמצעות שאטל שהם שולחים (ונציה למשל).

אבל בסך הכל הייתי מאוד מרוצה.

פורסם

וואו, זה פסיכי המחירים האלו..והם לא מנסים לדחוף נזקים, שיטות מצליח וכו?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תוכן חדש...