Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני יודע שהנושא נטחן אבל יש לי פה 3 סוגי צמיגים ואשמח אם תייעצו מה עדיף עבור: (פוקוס 2008)

צריכת דלק

זמן חיים

נסיעה נעימה (בנסיעה רגילה לחלוטין, לא פניות חדות וכו').

מרחק בלימה

מה לדעתכם עדיף? בגודייר זה מבלבל כי 2 הסוגים שלהם באותו מחיר אבל אחד מהם טוב יותר כיביכול לפי הנייר לפחות.

תודה!

gyeg.PNG

gyex.PNG

mich.PNG

פורסם

לי יש את הEFFICIENT GRIP ואני מרוצה עד הגג. הנסיעה נעימה וחלקה. לא יצא לי לאבד אחיזה ואני נוהג בצורה שצמיגים אחרים שיו לי איבדו אחיזה מהר מאוד, באותם התנאים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תודה!

יש מצב שננסה גודייר בדרך כלל אני קונה מישלין.

על הנייר לפחות נראה חסכוני ושקט יותר (וקצת זול יותר באופן כללי).

פורסם

גם אני הייתי עם מישלן כל הזמן, אני לא רואה איזו עדיפות למישלן.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני רכשתי לאחרונה את האפישינגריפ פרפורמנס (בתמונה הראשונה) רק במידה שונה - ומאוד מרוצה מהם לבנתיים .

Sent from my iPhone using Tapatalk

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
האקסלנס פחות מוצלחים.

קח אחד מ-2 האחרים.

מה לא טוב באקסלנס ?

הזמנתי לפני כמה חודשים 2 קדמיים במאזדה 3 שלי מסוג efficient grip אך היה להם במלאי רק אקסלנס ושכנעו אתי שאין הבדל .

עבדו עלי ?

פורסם

ברור. ה EXL זה קוד מהירות H.

בתלכס לא תגיע למהירויות הללו אבל הבלאי יהיה מהיר יותר ובלי קשר יחסית למחירי השוק קוד מהירות V יקר יותר.

אין בעיה מהותית עם H אבל שתקבל את ההנחה שמגיעה לך.

פורסם

כפי שכתבתי בשרשור אחר, לאפישנט גריפ פרפורמנס יש שני דגמים. זה הטורקי אינו נחות בשל טורקיותו אלא מאחר ומדובר בצמיג פחות טוב, דבר שמשתקף גם בנתוני המדבקה שלו. אני נדרשתי והוספתי לצמיג תוצרת פולין שהינו בעל הנתונים העדיפים (לפחות במידה שלי). ואם כבר הוזכר כסף, אזי המחיר לעיל הינו יקר - שילמתי פחות על 205/55R16 שאמורה להיות מידה יקרה יותר.

לא התנסתי במישלין בדגם הזה, אך לפי מבחנים מדובר בדגם נחות משמעותית מהגודייר.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...