Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן שנת 2008. לפני בערך חודש התחילה בעיה בגיר: בתחילת כל נסיעה היתה מכה קטנה ועל הצג הופיע "check gearbox". בבדיקת מחשב התברר שהבעיה היא בשסתומי הלחץ (בגלל חוסר זמן עשיתי רק בדיקה ולא תיקנתי). המוסכניק אמר לי לכבות את האוטו ולהתניע מחדש כל פעם כשזה קורה. בינתיים בחודש שעבר מאז, עדיין זה קורה הרבה פעמים, אבל בד"כ בלי הרגשת מכה.

רציתי לברר - עד כמה זה דחוף לתקן את זה במהירות? אני בתקופה מאוד עמוסה שתסתיים כנראה רק עוד כמה שבועות. האם זה מסוכן לחכות עם זה?

אשמח לייעוץ. תודה רבה!

פורסם

מוסכניק "מדהים" עם עצות "מהממות" .

עדיף לבצע בהקדם את העבודה במכון גירים אוטומטיים (החלפת שני /סתומים +שמן גיר על הדרך בין 1500-2,000 ש"ח.

עכשיו זה יכול להיגמר רק בזה והזנחה לעומת זאת,עלולה לגרום נזק לכל הגיר והמשמעות של זה היא שיפוץ שיעלה כמה אלפים טובים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במידה ואתה מוצא מוסך/חבר כנופיה ותשלם רק על העבודה אתה יכול להזמין את השסתומים מחו״ל במחיר של 300 ש״ח לזוג מקורי של רנו

פורסם

יש לך את המוכר הפולני שהומלץ רבות פה בפורום, במחיר של 270 ש״ח מקורי , במידה ואתה רוצה אתה מוזמן להתלבש על משלוח שאני עושה דרכו ממש בקרוב:

[email protected]

או לחלופין לקנות באיביי:

http://m.ebay.com/itm/Transmission-Solenoid-Valve-2574-16-For-Fiat-Renault-Peugeot-Citroen-AL4-DPO-/152271041381?hash=item23740fb365%3Ag%3A0lcAAOSw2GlXJgM0&_trkparms=pageci%253A99a2f6f0-a9ce-11e6-a0c5-005056b6313a%257Cparentrq%253A5ef02eaf1580a2a5a4a76075fffa8c87%257Ciid%253A4

פורסם

היה לי את זה פעם בפיג'ו.

המכה הזו מעצבנת ולפעמים גם מבהילה, אצלי בשילוב מדרייב לרוורס הייתה מורגשת מכה חזקה.

החלפתי שסתומים בשאפט והכל הסתדר.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...