Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ניסיתי באמצעות שתי שיטות: בשיטה הראשונה, החלק השמאלי של רגל ימין נוגע בברקס והחלק הימני בגז, ובשיטה השניה הבוהן בבלם והעקב בגז. בשני המקרים אני מצליח ללחוץ בו זמנית על שני הדוושות רק בחלק מן המקרים, אבל אני מאבד רגש בעוצמת הלחיצה על הבלם.

למישהו יש את אותה בעיה?

פורסם

בחלק מן הרכבים זה בגלל סידור דוושות.

אני מניח שיש קיטים מסוימים, עם דוושות שונות שאפשר לייצר מצב נוח יותר.

אולי אפילו אפשר לשנות מיקום דוושות נוכחי, אם כי אין לי שמץ איך זה עובד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה עניין של מיקום הדוושות ושל מידת נעליים.

אם יש לך בעיה, אז תשלים את כל השלבים אחד אחרי השני (בלימה, הורדת הילוך, גז ביניים) ואז תיכנס לפניה יותר לאט ו״על הגז״.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

שני דברים שיכולים לעזור:

1. מבחינת טכניקה, את הורדת ההילוך לעשות בסוף הבלימה, אז צריך פחות רגש ובעיקר, יש פחות נטייה של הגוף לנטות קדימה ולהשען על הדוושה.

2. אפרופו להשען על הדוושה... רתמות במקום חגורת בטיחות. זה יעגן אותך למושב וישפר את פלאים את הרגש על הדוושות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

זה מזכיר לי:

1. הורדת הילוך בסוף הבלימה היא תמיד עדיפה כי אם היא לא 100% חלקה אז עוצמת הבלימה תיגרע. בסוף הבלימה האפקט פחות מזיק מאשר בתחילתה.

2. למי שלא מוכן להשקיע ברתמות ואביזרים נלווים (מושב, מגן צוואר, קסדה וקורת הגנה לגלגול זה חובה עם רתמות), אפשר לפחות לנעול את החגורה הדוק על הגוף.

לוקחים את המושב כמה שלבים אחורה מתנוחת הנהיגה הנכונה, חוגרים, מהדקים, מושכים בחוזקה את החגורה כדי לנעול אותה, משעינים את משקל הגוף כנגד החגורה כדי להשאיר אותה נעולה ותוך כדי כך מחזירים את המושב קדימה למקומו. אפשר גם לשנות את זווית הגב.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...