Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אשמח לתובנותיכם - איזו אפליקציה לתשלום דמי חנייה עדיפה,

פאנגו סלופארק או משהו אחר (שלמישהו יש איתו נסיון).

הפעלה כמובן מסלולרי - אנדרואיד.

רוב תודות - תרבחו ותאחנו.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני משתמש בפנגו. אפליקציה נוחה מאד.

החסרון - ניסיון מתמיד לדחוף שירותים נוספים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שירותים של תזכורת למיקום רכב, "צייד חניה" כל מיני "שירותים משלימים" כפי שהם נקראים בלשון האפליקציה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבל שלא העליתם כאן את איזיפארק.

אין שירותים משלימים, אין חיובים בהפתעה.

חסרון - הצורך לממן "מראש" את דמי החניה עד לטעינה הבאה של המכשיר. שווה לטעון כל חודש את המכשיר בסך עלויות החניה לחודש הקרוב ואז זה נהיה בדיוק כמו פנגו (תשלום אחת לחודש).

פורסם

משתמש בפנגו. מעל חודשיים ללא שום בעיה.

החסרון הוא (אבל בטח זה בכל האפלקציות הללו) שהרבה פעמים צריך לבחור את המיקום החנייה מתוך רשימה ולא תמיד אני יודע אם המיקום נכון. אני לא צריך לדעת, יש GPS, שהוא יגיד לאפלקציה איפה אני.

Veni Vidi Vici

פורסם

ויקינגי - לאיזיפארק חסרון נוסף - הטיפול בסוללות, ומצב בו הסוללה נגמרת באמצע החניה. לי. לפחות, היה פעם צורך להתעסק עם דו"ח חניה שניתן במצב כזה.

אבל אני (ליתר דיוק - אשתי) משתמש בדור הקודם, לא השקעתי עוד 100 ש"ח בהחלפת המכשיר.

לגבי ה-GPS - הוא לא מספיק מדוייק בגבולות בין ערים. חנית ברמת גן וה-GPS החליט שזו גבעתיים - קיבלת קנס.

פורסם

אני משתמש בסלופארק - מרוצה עד הגג. אין שירותים נוספים, שירות של איפה חניתי אני משתמש בוויז, והכל בא על מקומו בשלום.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

החיסרון היחידי בסלופארק הוא אם שני נהגים משתמשים באותו הרכב ואחד הפעיל חנייה וכשהשני רוצה לבטל הוא לא יכול מהטלפון שלו.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

פורסם
ויקינגי - לאיזיפארק חסרון נוסף - הטיפול בסוללות, ומצב בו הסוללה נגמרת באמצע החניה. לי. לפחות, היה פעם צורך להתעסק עם דו"ח חניה שניתן במצב כזה.

אבל אני (ליתר דיוק - אשתי) משתמש בדור הקודם, לא השקעתי עוד 100 ש"ח בהחלפת המכשיר.

לגבי ה-GPS - הוא לא מספיק מדוייק בגבולות בין ערים. חנית ברמת גן וה-GPS החליט שזו גבעתיים - קיבלת קנס.

החלפתי לפני שנה וחצי - עלה לי 50 ש"ח (בערך אולי קצת יותר אולי קצת פחות) והסוללה היא סטנדרטית (מטבע רגיל). מחיר של סוללה הוא 5-10 שקלים (כמו 20 הפעלות של פנגו באפליקציה)

במכשיר החדש יש התרעות על סוללה כך שלא יתכן ותגמר באמצע.... מה שכן הכסף יכול להגמר באמצע.

פורסם

אני גם משתמש בסלופארק..נוח אבל גם בה אוהבים לתת לך פה ושם פרסומת על שירותים משלימים.

כולן עושות את אותו דבר..ומאוד דומות.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לנובו - יש לי אייפארק מדור שני. היתה בעיה בהסכם בין העיריות לבין החברה המפעילה, עם איום בהפסקת השירות. בינתיים האיום הוסר. אני עברתי לפאנגו, אשתי עדיין משתמשת באיזיפארק, אבל לא רוצה לשדרג לדור השלישי.

סוללות כפתור ב-10 ש"ח? שוד! אני מזמין אותן בחבילות של 10 מהאיביי, דומני שעולות בסביבות שקל אחד.

פורסם
סוללות כפתור ב-10 ש"ח? שוד! אני מזמין אותן בחבילות של 10 מהאיביי, דומני שעולות בסביבות שקל אחד.

כנ"ל, אם כי בנתניה אפשר לקנות אותן במחיר דומה גם בחנויות הבזאר והחד"פ למיניהן.

גם אנחנו משתמשים באיזיפארק, יש בבית שלושה מכשירים ברוטציה. באישזהו שלב החלפנו לדור שני בתעריף מוזל, בעיקר בגלל הפיצ'ר שיודע לכבות אותו בשעה שכבר לא צריך לחייב (אחרי 13:00 ביום שישי או אחרי 19:00 בחול). בעיות סוללה עוד לא היו לנו.

על שירותיה של אפליקציית פנגו ויתרתי לפני מספר שנים, כאשר גיליתי שיש על כך עמלה נוספת שלא קיימת בחיוג טלפוני - WTF? אני רואה שגם היום המצב לא לגמרי חלק - למשל לפני כמה ימים רציתי לחנות באבן יהודה ולא עבד להם בטלפון הזיהוי הקולי, אז לך עכשיו תחכה שהוא יעבור על רשימת היישובים עד שיגיע לכפר שאתה נמצא בו... לא פרקטי בעליל.

פורסם
על שירותיה של אפליקציית פנגו ויתרתי לפני מספר שנים, כאשר גיליתי שיש על כך עמלה נוספת שלא קיימת בחיוג טלפוני - WTF?

בוטלה. כיום משלמים רק על חניה.

• תוכן חדש...