Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הרכב נגרר ע"י עריית ת"א. לפי הדו"ח מדובר בסעיף 6(א) (2) לחוק עזר עירוני ת"א: העמדת רכב במקום בו החנייה אסורה ע"פ תמרור אין עצירה.

בדו"ח שהוצמד לשמשה רשום מספר שגוי של הרכב (ספרה אחת שגויה).

שיחררתי את הרכב וזה הלך כך:

1. צריך לחתום ולרשום מס ת"ז על נייר שיש לשומר בבוטקה.

2.אמורים לעבור שלב מכונה שאמורה לצלם את רשיון הנהיגה שלי, אבל זה לא התקבל (אני מנחש שזה בגלל שאין רכב במספר השגוי שמקושר לת"ז /רשיון שלי. אבל אני לא בטוח שזו הסיבה) .

3. השומר בבוטקה אמר שהוא יעקוף את השלב והפנה אותי לשלם במכונה אחרת ושילמתי בכרטיס אשראי שלי.

כעת אמורים לשלם קנס (תוך מספר חודשים).

השאלה היא האם פשוט לא לעשות כלום כעת? כי הרי מספר הרכב שגוי .

מצד שני, אם הם ממש בודקים את העניין הם יכולים לקשר בין כ.א./ מספר ת"ז לרכב. וגם בדו"ח מצויין שהרכב צולם.

האם להגיש ערעור / בקשה לביטול לערייה בגלל מספר שגוי? זו עילה לפסילת הדו"ח באופן גורף? או שזה רק יגרום להם להוכיח שזה הרכב שלי?

*הערה לכל הצדקנים הפוטנציאליים:לרוב אני מקפיד על חנייה כחוק. במקרה הנ"ל, כשהחניתי זה היה חוקי, חלף החג ומסיבה שלא אפרט כרגע, לא הספקתי להזיז אותו בזמן.

תודה

פורסם

קודם כל תבדוק את התמונות שהפקח צילם באתר של העירייה (אפשר לצפות בתמונות גם במבלי להקליד ת"ז), אולי המספר לא מופיע טוב ואז אי אפשר להוכיח שזה הרכב שלך, בכללי אם אתה לא תייר אז לא מומלץ לא לשלם את הדו"ח, כי אחרי זה אולי תצטרך לשאת בריביות וקנס.

Detailer.gif
פורסם (נערך)

מקרה דומה שהיה לי.

חנתי במקום אסור. בדיוק שהגעתי לרכב היה פקח שהיה באמצע רישום הדוח. ביקשתי ממנו שיעצור כי זה הרכב שלי ואני יזיז אותו. הוא מיהר ממש לסיים את הרישום הדפיס ונתן לי את הדוח ביד. כשהגעתי הביתה ראיתי שספרה אחת לא נכונה. לקח בערך חצי שנה עד שהגיע דוח מתוקן. כנראה שגילו את הטעות על ידי הצילום ובסופו של דבר הגיעו אליי.

אין מה להתעסק עם עריית תל אביב. פשוט לא להחנות במקום שאסור.

הדוח שהגיע הביתה היה ללא כפל. כלומר המחיר המקורי. אבל אצלי היה כתוב שהוא הוצמד על החלון. אצלך בגלל שזה גרירה ואתה שחררתה את הרכב אז יש מצב שיגע כפל בגלל שאתה יודע שקיבלתה את הדוח.

חכה לעוד תגובות לגבי הכפל. אם אין כפל קנס אז פשוט תחכה ותקווה שלא יגיעו אלייך.

אם יש כפל על דוח גרירה אז פשוט תשלם וזהו. כי חבל לשלם יותר אחר כך.

עריכה אחרונה על ידי silence
פורסם

לך לשלם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

יש תשלום על שחרור מגרירה ובלי קשר יש קנס על עבירה. ז"א ,כפל קנס לא קשור לגרירה או לא, אלא לאי תשלום במועד.

בד"כ מגיע דו"ח בדואר לאחר חודש חודשיים והוא ללא כפל קנס, כי לדעתי זה הדו"ח "הרגיל".

לא ידעתי שיש "דוח מתוקן" טוב לדעת. כנראה ,שהם ממש רוצים להוציא את הכסף ועוברים על התמונות ברגע שאין התאמה בין בעלים למספר רכב.

תקנו אותי אם אני טועה: אם יגיע אלי דוח מתוקן גם עוד חצי שנה או שנה, הוא יהיה חייב להיות על הסכום המקורי. מכיוון שדו"ח שהוצמד לחלון לא בהכרח הגיע אלי ואף אחד לאורך כל תהליך השחרור לא מדבר איתך על תשלום קנס.

אני חושב שהדו"ח "החוקי" (כלומר מחייב מבחינת החוק) הוא זה שנשלח אליך הביתה וממנו מתחילה ספירת ימים לתשלום, או שאני טועה?

תודה

עריכה אחרונה על ידי eitanm
פורסם

מהנסיון שלי בתל אביב, נותנים לך את הדו"ח ביד, לכן יהיה יותר קשה לטעון במקרה הזה שלא קיבלת.

באופן הרגיל אתה צודק , כי הדו"ח עלול לעוף וכו' לכן שולחים בדואר רשום עם סכום הקנס המקורי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...