Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לפני כחודשיים עברתי תאונת דרכים קשה , נהג שעבר באדום מלא במהירות של 90 ק"מ נכנס בי והשבית לי את הרכב טוטאל לוס כמובן .

היום התקשרו אלי מהחברת ביטוח ואומרים לי שהנהג לא מודה באשמה, ליי מנגד יש עד שרשם לי את המספר טלפון שלו בזמן האירוע .

בנוסף היה חוקר משטרה בזמן התאונה וחקר את הנהג הפוגע (אותי כמעט ולא) .

השוטר גם חקר את שהעד שראה את התאונה .

הביטוח שלי הוא צד ג' ולכן לא אראה את הכסף של הרכב הרבה זמן .

האם אפשר ללכת למשטרה ולהוציא אישור כלשהו על כך שהשוטרים (בוחני תנועה) שחקרו את האירוע כותבים חוות דעתם ?

בכל זאת הנהג עבר באדום מלא ולא הגיוני שלא ישללו לו את הרישיון .

אישור כזה יכול לעזור לי מאוד ואולי גם יחסוך לי את הבית משפט .

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה שישללו לו את הרשיון אם מעבר באור אדום זאת עבירה רגילה עם תשלום קנס ונקודות לכל דבר?

זה שהוא פגע בך, זה כבר יוצר מצב של תאונה עם נפגעים במעבר אור אדום.

יש משפט? זימון למשפט? המשטרה צריכה אם כבר לטפל בזה.

נשמע שלא הלכת להתייעץ עם עו"ד פשוט, גש לעו"ד טוב ומומלץ בנושאי תעבורה, כמו כן אתה זכאי להגיש תביעת נזקים בגין התאונה, פגיעות גוף וכו'.

העו"ד שלך יוכל לייעץ לך כיצד לפעול ומן הסתם, יפעל למענך ועבורך כנגד שלל הגורמים בהתאם לאחוזים שתסגור איתו או בתשלום.

שים לב שיש תביעה של נזקי גוף או תביעה ברמה הכללית שתבחר לעשות.

במידה ובצורה כלשהי לא יהיה משפט מטעם המשטרה, הנהג יקבל קנס על מעבר אור אדום ונקודות ספק אם יגיע לשלילה כלשהי תלוי בעו"ד שלו.

פורסם

אם המשטרה תחליט לתבוע את הנהג הפוגע , זה יעזור לך.

אם יימצא אשם , זה יעזור לך יותר.

לך תבדוק מה מצב התיק במשטרה.

האם נפצעת בתאונה?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המקרה שלך מאוד מזכיר מקרה שקרה לי, אותו סיפור על נהג שלא הודה בחציית צומת ברמזור אדום, אחרי 4 שנים, חברת הביטוח שלו הגישה תביעה נגד חברת הביטוח שלי, כי הם לא היו מוכנים לשלם להם את הכסף על השבתת הרכב שלו. לי היה גם ביטוח צד ג'. והוא היה נהג מונית עם מקיף. אחרי הבאת עדים, בוחן התנועה, מצלמות, תרשים הרמזור, ועוד כול מיני שטויות. הבוחן תנועה, אמר שהיה ברמזור, חיישן משקל. אבל הבאתי סרטון שצולם על ידי, שהרמזור מתחלף גם שאין רכבים בצומת. בקיצור בית המשפט קיבל את טענת המשטרה למרות, כל ההוכחות שעו"ד שלי הביא. הוציא אותי אשם, למרות שנסעתי ברמזור ירוק מלא.

כמובן שכסף כבר לא הראה לעולם על השבתת הרכב שלי. אבל תבעתי על נזקי גוף!!

BESTRONG BEbeautiful BEYOU

פורסם
למה שישללו לו את הרשיון אם מעבר באור אדום זאת עבירה רגילה עם תשלום קנס ונקודות

כן רק שבמקרה הזה יותר סביר שזה מעבר באור אדום תחת נסיבות מחמירות, שזה הזמנה לדין+נקודות.

אז לא רק קנס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה נכון, כפי שרשמתי, מדובר על אור אדום וביצוע תאונה עם נפגעים וכמובן שזומנה המשטרה ובוחני תנועה.

העניין הוא, שבאחריות המשטרה להגיש כתב אישום לאחר בירור הממצאים, זה יכול לקחת שבועות ואולי חודשים.

קשה לי להאמין שהמשטרה לא תגיע לבית המשפט, מדובר על תאונה במעבר אור אדום (קודם צריך להוכיח מי עבר באור האדום וזה לוקח זמן).

פורסם

יש כבוד לסוכן הביטוח

אבל לך תברר במשטרה מה מצב התיק,

אם הם החליטו להגיש תביעה פלילית נגד הנהג השני,

יש להעביר את המידע הזה לחברת הביטוח של הצד השני אולי תתעשת, ותשלם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

close - הייתי במצב דומה לשלך - רק שהנהג הודה בפה שעבר באור אדום.

למזלי לא נפגעתי, אך 2 דברים קרו:

1. הלכתי לבוחנים להוציא העתק של החומר. סיוט להגיע אליהם ושהגעתי אמרו לי - שגם אם יש דוחות שכתבו השוטרים מהתאונה - צריך ללכת להגיש תלונה ואז יחליטו מה עושים איתה ואם משחררים לי את החומר. חשוב מאוד שתלך ותעשה את זה. מאוד מאוד.

2. חברת הביטוח, כהרגלה, הורידה לי 20% כרשלנות תורמת. למזלי היה לי יכולת להוכיח שלא הייתי אשם כלל וקיבלתי את כל הכסף.

שתדע לך שזאת מלחמה, ואתה חייב כמה שיותר תיעוד וכמה שיותר מסמכים/הקלטות וכו'.

תתקשר לעד ותקליט אותו. תתקשר לנהג הפוגע ותקליט אותו. מסמכים מהמשטרה.

צילום ברור של זירת התאונה. כל מה שיעזור לך. תכין תביעה ותשלח.

פורסם
יש כבוד לסוכן הביטוח

אבל לך תברר במשטרה מה מצב התיק,

אם הם החליטו להגיש תביעה פלילית נגד הנהג השני,

יש להעביר את המידע הזה לחברת הביטוח של הצד השני אולי תתעשת, ותשלם.

יש האם זו לא הזדמנות טובה לקובלנה פלילית? כמובן אחרי שהמשטרה תסגור את התיק.

או שלא ניתן לתבוע על נזק כלכלי ועבירה פלילית במשפט בודד?

אולי יצא מצב שגם מקבל שלילה יפה וגם פות"ש מקבל פיצוי על נזק שנגרם לו, וכל זאת ממשפט אחד?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא ניתן להגיש קובלנה במקרה הזה.

יש רשימה בגין איזה חוקים מותר להגיש קובלנה

פקודת התעבורה ותקנות התעבורה לא נמצאים ברשימה הזו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
close - הייתי במצב דומה לשלך - רק שהנהג הודה בפה שעבר באור אדום.

למזלי לא נפגעתי, אך 2 דברים קרו:

1. הלכתי לבוחנים להוציא העתק של החומר. סיוט להגיע אליהם ושהגעתי אמרו לי - שגם אם יש דוחות שכתבו השוטרים מהתאונה - צריך ללכת להגיש תלונה ואז יחליטו מה עושים איתה ואם משחררים לי את החומר. חשוב מאוד שתלך ותעשה את זה. מאוד מאוד.

2. חברת הביטוח, כהרגלה, הורידה לי 20% כרשלנות תורמת. למזלי היה לי יכולת להוכיח שלא הייתי אשם כלל וקיבלתי את כל הכסף.

שתדע לך שזאת מלחמה, ואתה חייב כמה שיותר תיעוד וכמה שיותר מסמכים/הקלטות וכו'.

תתקשר לעד ותקליט אותו. תתקשר לנהג הפוגע ותקליט אותו. מסמכים מהמשטרה.

צילום ברור של זירת התאונה. כל מה שיעזור לך. תכין תביעה ותשלח.

ממש תודה על העזרה , זה בדיוק מה שאני צריך האם הבוחנים יביאו לי את העתק של החומר ? ואם כן איפה אני זה נמצא ואיך אני מוציא את זה?

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

צומת בילו זה בעיה בגלל שלדעתי יש שמה כביש שנחשב בין עירוני.

לך לבוחנים בתחנת המשטרה

ברחובות. אם זה לא אצלהם אז זה אצל הבוחנים במתנא בבית דגן

• תוכן חדש...