Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אין לי מושג איזה סוג של שמן מנוע שמו ברכב כשקניתי אותו (מהיבואן) - האם זה משנה? על איזה שמן הייתם ממליצים להשתמש בו?

תודה מראש

ציון

פורסם

אם לא החלפת שמן מאז שהרכב יצא מהיבואן, השמן שנמצא בפנים הוא מה שהיצרן הכניס, והוא זהה למפרט הרכב. פנה לספר הרכב ושם כתוב לך בדיוק אילו נוזלים מכניסים לרכב. אל תערבב שמנים​.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
שאלה - זיהית צריכת שמן חריגה השנה ? או שאתה רוצה להחליף שמן כטיפול ראשון ?

שלילי - הכל תקין ואני לא רוצה להחליף שמן. אני חושב שכדאי שתמיד יהיה לי ברזרבה למקרה הצורך.

דרך אגב, לפי השרות של מאזדה (בספר רכב לא מצוין באיזה שמן משתמשים אלא רק באיזה שמנים מותר להשתמש) השתמשו ב-5w30: האם יש סוג מסוים שמומלץ?

פורסם

ברכב חדש אשר נמצא תחת אחריות יצרן לא הייתי ממלא שמן בעצמי. במידה ותגלה כי קיימת צריכת שמן חריגה גש למוסך, בקש שיתעדו את תלונתך ובקש מהם להשלים את המפלס.

אם אתה מתעקש אז מלבד עניין הצמיגות (5-30) יש לוודא גם מה התקן אותו דורש היצרן, אם זה API או ACEA. זה גם אמור להיות מצויין בספר הרכב, אם לא בעברית אז בזה שבאנגלית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
ברכב חדש אשר נמצא תחת אחריות יצרן לא הייתי ממלא שמן בעצמי. במידה ותגלה כי קיימת צריכת שמן חריגה גש למוסך, בקש שיתעדו את תלונתך ובקש מהם להשלים את המפלס.

אם אתה מתעקש אז מלבד עניין הצמיגות (5-30) יש לוודא גם מה התקן אותו דורש היצרן, אם זה API או ACEA. זה גם אמור להיות מצויין בספר הרכב, אם לא בעברית אז בזה שבאנגלית.

תודה על העצה - לא הייתי מודע לכך שלא כדאי למלא שמן ברכב חדש (ואת האמת גם לגבי תקני השמן לא ידעתי)

• תוכן חדש...