Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לפני קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לשמוע את דעתכם לגבי קנייה של קטנוע, התקציב שלי עומד כרגע על 4000 שקל

ואני לא כל כך מתמצא בקטנועים ... מה טוב ומה לא כדאי מה אמין ומה פחות

אני רוצה משהו קטן לעיר 50 סמ"ק אם יש לכם המלצות לגבי דגמים מסויימים אשמח לשמוע את דעתם

תודה איתמר

פורסם

בעיקרון, רוב הקטנועים בשוק בקטגוריית ה50 הם די אמינים וזולים לאחזקה.

לפני הכל, כשאתה בודק כלי מסויים, תבדוק את המצב שלו ואת הבעלים(מבחינת רמת תחזוקה של הכלי)

כי לא משנה כמה הכלי נחשב אמין או לא, תחזוקה לקויה או חוסר שלה יעלו הרבה.

לדגמים הנפוצים עצמם...:

פיז'ו - טרקר,טרקר OffRoad אמין מאוד, זריז יחסית (מועדף על חברות שליחויות)

פיאג'יו - טייפון, NRG. כלים טובים מאוד, אמינים. (ה-NRG מעט יותר יקר, מכלולים טובים לשיפורים)

סאן-יאנג - סופר פיור. קטן מימדים, זריז מאוד. (בין הזולים לחדש בקטגוריה)

בעיקרון אלו הדגמים אשר יותר תראה על הכביש ויותר נפוצים מהסיבות הברורות.

ישנם עוד דגמים ישנים יותר, ספורטיביים יותר, גדולים יותר.

אישית אני ממליץ על אחד מהרשימה למעלה. אמינות, שפע חלקים, ניתן למצוא מהרבה שנתונים במצב די טוב אם לא לדבר על טוב מאוד.

עוד נק' קטנה. עדיף להתאמץ עוד טיפה מבחינת כסף בשביל להשיג שנתון יותר גבוה, פלוס אל תשכח

שתצטרך להוציא עוד כסף מיד לאחר קניית האופנוע (ביטוח, קסדה ומיגון בסיסי, סידורים קטנים לקטנוע).

הכי חשוב, שיהיה בהצלחה, וסע חכם.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

רק אל תרגיז שם את המנהלים,שני דפוקים אלה,תאמין לי.

תהיתי לאן נעלם איסמיקס מעל דפי הפורום הזה לאחרונה...

אולי אתה יודע???:turn-l:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
תהיתי לאן נעלם איסמיקס מעל דפי הפורום הזה לאחרונה...

אולי אתה יודע???:turn-l:

הוא קשור אצל סיני במוסך.טוב שהזכרת לי,מחר תורי להביא לו אוכל...
פורסם

אם אתה לא מוגבל ל50 מבחינת גיל ממליץ בחום על 125 - 150. לדעתי, החשבון הסופי כולל ביטוח זול יותר.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
הוא קשור אצל סיני במוסך.טוב שהזכרת לי,מחר תורי להביא לו אוכל...
:lol:

ת'אמת הוא לא קשור, הוא פשוט נהנה להשאר בגלל האונס הקבוצתי היומיומי.

נ.ב

ובקשר לאוכל? אל תדאג, מאכילים אותו יופי שם.:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...