Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקום לדייט בראשלצ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע לבדוק את "הפרדס" בנס ציונה (3 דק נסיעה ממרכז ראשון).

זה פאב קיבוץ כזה ממש נחמד, אין אתר תחפש אותם בפייסבוק

Sent from my HUAWEI U9508 using Tapatalk

פורסם
מה עם נאפיס?

למרות שיצא לי להיות שם די מזמן.

דייט בנאפיס ראשון? לא מתאים. המון אנשים, יותר מדי רועש, אין פרטיות. וגם האווירה בנאפיס היא של דיינר לאכול ולעוף, ולא לשבת ולהכיר מישהי.

פורסם

יש לך את היס פלאנט, יש שמה גם אגם עם טיילת שאפשר לטייל בה.

יש את רחוב רוטשילד עם המון פאבים וכו' ואפשר פשוט לבחור מקום.

הא.ת. ישן מזמן כבר לא ערסיידה כמו פעם - יש לך מגוון בתי קפה/מסעדות. המקום שופץ ונראה טוב.

יש לך פאב בא.ת. חדש שנקרא "שגו" - הוא די ריק וזה יתרון וחסרון.

בקיצור לא חסר מקומות. אני הייתי מתחיל מהיס פלאנט. יש שמה בית קפה סטייל מקס ברנר שנקרא פנטזיה - או לחילופין קפה גרג / פאב 55 ברזים ומשם זורם הלאה.

מה שכן ביס פלאנט חמישי - תזמין מקום מראש.

פורסם
דייט בנאפיס ראשון? לא מתאים. המון אנשים, יותר מדי רועש, אין פרטיות. וגם האווירה בנאפיס היא של דיינר לאכול ולעוף, ולא לשבת ולהכיר מישהי.

צודק שכחתי מזה לגמרי.

אם זה המבורגר אני ממליץ על מוזס בסינמה סיטי אכלתי שם והיה די טוב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מה עם נאפיס?

למרות שיצא לי להיות שם די מזמן.

נאפיס עברה שריפה שבוע שעבר. לא יודע אם הוא פתוח בכל מקרה...

באזור תעשייה הישן יש לך את הלופט, סוהו, בנדיקט, בכללי אזור יפה.

הPOWOW זה רוטשילד, יש שם המון ברים אם זה הכיוון.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

2 אזורי התעשיה מלאים ילדודס, אבל תלוי באיזה ימים.

לדוגמא הפטריקס בא.ת מלא ילדודס בסופשים ופחות באמצע השבוע, שבו הוא כמעט וריק.

אם כבר אז עדיף ללכת לסוהו, מקום מאוד מתאים לדייטים.

באזור רוטשילד בראשלצ יש שדרה של ברים,אפשר לעבור שם ולמצוא משהו שנראה לכם טוב,אחרי זה טיולון על רחבת רוטשילד.

הים תמיד טוב, יש כמה בתי קפה ומסעדת דגים אאל"ט, אפשר לעבור עד שתמצאו מקום שנראה לכם, אחר כך טיולון בחוף.

Miata ND2

פורסם

אני אורח קבע בדראפט 55, לשם בד"כ אני לוקח את כל הבנות שאני יוצא איתן (וגם כי זה קרוב לדירה :D )

מקום סבבה לגמרי לשבת בו לדייט ראשון, רק פחות מומלץ לבוא אם יש משחק כדורגל רציני כי אז משדרים על כל המסכים, הוא מאוד דומה לטמפל רק הרבה יותר טוב.

יש עוד פאבים בהמשך הטיילת אחד חדש שנפתח לא מזמן לקראת סוף הטיילת (בהמשך למטה מה 55) לא זכור לי את שמו.

יש את מסעדת TOKO שהיא אחלה מסעדה אסייתית / סושי / בשרים ויש בה אחלה אווירה, נהניתי מאוד עם הבת זוג הקודמת.

כמו כן יש את האוטו / סוהו שהופך למעין בר אחרי השעה 21:00 (אם אתם מעל 25 כי לא יכניסו פחות בד"כ)

להציע ללכת לנאפיס בדייט ראשון זה כמו להציע ללכת לשיפודי ציפורה - לא מומלץ בכלל אלא אם אתם זוג שכבר שנתיים ביחד ויש לו חיי סקס משעממים.

פאו וואו נחמד ממש, קונספט מדליק כל הקטע של הנשנושי אוכל ובירה / קוקטיילים וכו', רק מה אל תשב על הבר ליד הברז, פעם אחת הושיבו אותי שם עם החברה לשעבר ולא הפסיק לעלות ריח של בירה מהכיור עד שביקשתי שיעבירו אותי מקום כי נחנקתי. והכיסאות קצת לא נוחים אבל זה מקום זורם.

אגב יש בחולון את הסעידה בפארק שהוא אחלה מקום, סוג של טיילת שדומה למה שיש בראשון - וגם יש פאב נחמד באיזור חדש יותר בחולון שנקרא אוסקר ווילד (העתק של הפאב המצויין שיש בפ"ת) - הוא גם נחמד מאוד.

אני מזמן ויתרתי על תל אביב והולך לשם רק שחברים מציקים ממש שנבוא לבקר בעיר הזוועתית הזו.

Opel Adam S 2017

פורסם

פאו וואו נחמד ממש, קונספט מדליק כל הקטע של הנשנושי אוכל ובירה / קוקטיילים וכו', רק מה אל תשב על הבר ליד הברז, פעם אחת הושיבו אותי שם עם החברה לשעבר ולא הפסיק לעלות ריח של בירה מהכיור עד שביקשתי שיעבירו אותי מקום כי נחנקתי. והכיסאות קצת לא נוחים אבל זה מקום זורם.

הזו.

קצת לא נוחים? בוא חביבי שים את הכל על השולחן- נסעתי לשם פעם אחת גב כואב. המילה "קצת" מאוד מחמיאה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

דווקא אני לא מתלהב מה-POWWOW, למרות שנסיתי כמה פעמים.

למרות הקונספט המעניין, רוב המנות לא טובות. השירות גרוע ואני החלטתי למחוק אותו מרשימת המקומות שאני שוקל ליציאה.

פורסם

בראשון יש עוד !!

הפיראט - אחלה אוירה ומחירי רצפה לבירות, עמוס בסופשים , לא כשר בעליל, איכותי מאוד.

כצה בר - אישית מאוד אוהב את המקום , אפילו שאני כמעט פי 1.5 מהגיל של הברמן .

אידאה - הפאב הכי עתיק בראשון לזכרוני, אטמוספירה מדהימה , מעט רועש אבל אם יושבים על הבר צמוד זה מתכון מעולה .

ראנטו - פחות מעדיף לא יודע למה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

איך שכחתי את הרנאטו, פאב עם מוזיקה שמתאימה לפאב (רוק בעיקר) ולאווירה - ואני לא חולה על רוק.

סמארטי - לגבי הפאו ואוו הייתי עדין :) , אבל זה מקום ששווה לתת לו הזדמנות בתור מקום לדייט.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...