Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ציריה - דייהטסו אפלאוז 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנת אותי. התכוונתי שאם אני לא טועה גם הצירייה עצמה וגם העבודה עלה סה"כ איזור 700 ש"ח

ד"א - הרכב שלי צורך דלק 1 ל10.5 - 11 ק"מ - האם זה בסדר? החישוב נעשה בדרך משולבת עירונית ובינעירונית לרוב עם מזגן

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי בוקי

היום עברתי טסט כבר. אבל זה היה דרך מאכר שנראה לי שהעביר לי את הקטע עם הזיהום אוויר. ככה שאני לא יודע את התוצאה המדוייקת

מה שכן בשנה שעברה אני זוכר שממש חיממתי את הרכב לפני הטסט. ממש ממש חיממתי את המנוע ועדיין נכשלתי בזיהום אוויר. כמובן אינני זוכר את הערכים מאז :\

פורסם

אם כך, אין לי איך לעזור לך.

מחקתי את כל ההודעות שלי מהשירשור כיוון שאינני מעוניין לעזור לאנשים שמעבירים טסט דרך מאכרים. מצטער.

פורסם

בוקי האמת אין לי כול עניין להעביר דרך מאכר - פשוט לא היה לי כ"כ מוצא כי אמרו לי ש"שרכב ישן מעבירים רק בקומבינה", אז לא הייתה לי כל כך ברירה. ואמרו לי שלתקן זיהום אוויר לרכב ישן - לא שווה. האם זה נכון? גם פה בשירשור זרקו לי משהו כזה.

אם יש דרך אחרת להעביר וביושר (ואם זה לא עולה הון תועפות) - אשמח לשמוע.

פורסם

ד"א - בסוף שילמתי בערך אלף ומשו שקל הטסט הזה. תיקנתי את הליקויים - אם זה בית מצערת, בוקסה של ההגה, גומיות של ציריות, ועל הדרך עשיתי טיימינג, ככה שלא כ"כ הייתי צריך לבסוף את המאכר. אולי רק לזיהום אוויר - ששוב אומר שאמרו לי שזיהום אוויר הרכב שלי מעולם לא היה עובר את הבדיקה ללא קומבינה. אשמח לשמוע על דרכים אחרות לסדר זאת (ושוב - בהנחה שזה לא יעלה במחיר של הרכב עצמו)

פורסם

כמו שאמרו לך - אתה צריך לבצע בדיקה לרכב ולבדוק למה הוא מזהם כמו שהוא מזהם, אתה מתעקש להעביר בקומבינה את הרכב.

יכול להיות חיישן חמצן \ ממיר קטליטי או סתימה באגזוז כמו שציינו.

אין דבר כזה שאי אפשר להעביר רכב ישן טסט, צריך לטפל בתקלות שיש בו, אני מאמין שהרכב שלך לא אמור לעמוד בערכי זיהום כמו של רכב חדש ולכן אם הוא נכשל כנראה שמשהו לא תקין.

אם שווה להשקיע ולתקן? זה רק אתה יודע...

פורסם
כמו שאמרו לך - אתה צריך לבצע בדיקה לרכב ולבדוק למה הוא מזהם כמו שהוא מזהם, אתה מתעקש להעביר בקומבינה את הרכב.

יכול להיות חיישן חמצן \ ממיר קטליטי או סתימה באגזוז כמו שציינו.

אין דבר כזה שאי אפשר להעביר רכב ישן טסט, צריך לטפל בתקלות שיש בו, אני מאמין שהרכב שלך לא אמור לעמוד בערכי זיהום כמו של רכב חדש ולכן אם הוא נכשל כנראה שמשהו לא תקין.

אם שווה להשקיע ולתקן? זה רק אתה יודע...

אתה לא רואה מה שאני רושם? תקרא טוב, ושוב: "....אשמח לשמוע על דרכים אחרות לסדר זאת"

לאן בדיוק אני פונה בשביל לבדוק זיהום אוויר? הבנתי שצריך ציוד\מוסך שמתמחה בזה, שלא כול מוסך יכול לבדוק.. ציינתי שאני גר בפרדס חנה - כרכור (איזור חדרה)

פורסם

מרק כתב לך פעמיים לגשת למכון אגזוזים כדי לבדוק ממה נובעת הבעיה שלך וגם אני כתבתי לך עוד כיוונים שאתה יכול להיעזר בהם.

צריך לבדוק חיישן חמצן וממיר קטליטי, יכול להיות שמכון אגזוזים יוכל לבדוק לך את כל הנושא.

בחדרה יש לך את חיים אגזוזים שהוא בעל מקצוע טוב.

פורסם

מכון אגזוזים עושה גם בדיקת 4 גזים? האם צריך לעשות את הבדיקה הזאת?

ד"א - לפני כמה זמן הייתה לי בעיה במזגן - הוא קירר רק בנסיעה ולחיצה על הגז.. הלכתי לחיים שאמר שלא שווה להתעסק ואולי צריך להחליף מדחס שעולה בשווי של האוטו

לאחר מכן בפוקס נכנסתי בצמוד אליו לא.א. חשמל ודיאגנוסטיקה שנגע לי שניה בטורים של המזגן, ומאז אני מבסוט :]

פורסם

אוקיי.. והאם זיהום אוויר קשור לצריכת דלק גבוהה?

הרכב שלי צורך דלק 1 ל10.5 - 11 ק"מ - האם זה בסדר? החישוב נעשה בדרך משולבת עירונית ובינעירונית לרוב עם מזגן

פורסם

לא היה לי אף פעם ניסיון עם הרכב הזה אבל במידה וקיימת בעיה במערכת פליטה שלך יכול להיות מאוד שזה ישפיע לרעה על צריכת הדלק.

לי אישית נשמע תקין צריכת דלק כזאת לרכב אוטומט משנתון כזה שנוסע לרוב עם מזגן, אבל זאת רק ההנחה שלי, היא לא מבוססת על ניסיון אישי עם רכבים זהים משנתונים כאלה.

פורסם (נערך)

אוקיי אז לסיכום - בשביל לדעת מהיכן נובע זיהום האוויר צריך לעשות בדיקת 4 גזים? ואת הבדיקה הזאת עושים גם במכון אגזוזים ? או שזה שני דברים שונים? סליחה על החפירה :]

וכמה עולה בבקשה הבדיקה הזאת? בערך... שלא יעבדו עליי

עריכה אחרונה על ידי RX7
פורסם
בוקי האמת אין לי כול עניין להעביר דרך מאכר - פשוט לא היה לי כ"כ מוצא כי אמרו לי ש"שרכב ישן מעבירים רק בקומבינה", אז לא הייתה לי כל כך ברירה. ואמרו לי שלתקן זיהום אוויר לרכב ישן - לא שווה. האם זה נכון? גם פה בשירשור זרקו לי משהו כזה.

אם יש דרך אחרת להעביר וביושר (ואם זה לא עולה הון תועפות) - אשמח לשמוע.

טוב אז כנראה שהטעו אותך.

יש תקלות שאפשר לתקן בזול - לפעמים זיהום גבוה נובע מחור או סדק במערכת פליטה שאפשר לרתך או חיישן חמצן לא תקין - עולה כמה מאות שקלים.

אם זה ממיר קטליטי - באיזור 1000 ש"ח.

עכשיו אם כבר עברת, המנוע עובד בסדר ונורת תקלה לא דולקת - עזוב את זה עד לשנה הבאה.

צריכת דלק שלך סבירה אם זה גיר אוטומטי.

תיגש לטסט לבד תראה מה בודקים ועל מה מכשילים אותך.

מאכר יכול להעביר גם רכב עם תקלה בטיחותית ואתה לא רוצה לנסוע ברכב כזה.

• תוכן חדש...