Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

בעזה, אבל ישראל ממשיכה לטחון אותה

אז חמאס לא קיים יותר? אבל בלי התירוצים שלך. קיים או לא?

מה עם חיזבאללה?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 57 דקות, gadik6 כתב:

הבעיה שאתם פשוט לא לומדים שמה שכותבים או מספרים ב"חדשות" זה לא בהכרח מה שיהיה. ראיתם את ההסכם עליו חתמו?   אתם יודעים בדיוק מה סוכם?

לי אין מושג מה כתוב בהסכם. אני רק יודע שראש הממשלה, סליחה מקור מדיני בכיר, טפטף לכל אמצעי התקשורת שזה הסכם לא טוב. לך תדע, אולי גם הוא קורא את ברק רביד.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, David32 כתב:

אז חמאס לא קיים יותר? אבל בלי התירוצים שלך. קיים או לא?

מה עם חיזבאללה?

הנאצים לא קיימים יותר?   אם קיימים אז בעלות הברית הפסידו. זה רמת הטיעונים שלכם.

חמאס זה רעיון. אי אפשר להשמיד רעיון, אלא אם אתה בעניין של לשחוט את כל הפלשתינים, מקטן עד גדול.

חמאס קיים, אבל לא מהווה יותר איום צבאי כמעט לחלוטין. רוב היכולת הצבאית שלו הושמדה או יצאה משימוש - רקטות, פיקוד בכיר, לוחמים מנוסים, ועוד ועוד.

כנ"ל לגבי חיזבאללה - מצבא טרור עוצמתי, שמחזיק מאזן אימה מול ישראל, ויכול לכבוש את הגליל, הוא הפך לארגון טרור מוכה שבקושי עומד על הרגליים.

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

לי אין מושג מה כתוב בהסכם. אני רק יודע שראש הממשלה, סליחה מקור מדיני בכיר, טפטף לכל אמצעי התקשורת שזה הסכם לא טוב. לך תדע, אולי גם הוא קורא את ברק רביד.

כשאומרים מקור מדיני או בטחוני בכיר, בלי לציין שם, זה כבר סימן לחרטא פוטנציאלית.

כמו שכתבתי, ימים יגידו אם זה הסכם "טוב" או לא.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

כמו שכתבתי, ימים יגידו אם זה הסכם "טוב" או לא.

אז כמו שפינדר תהה בשרשור ליד: למה ביבי לא מתראיין בתקשורת או אפילו משדר הודעה מוקלטת, כדי לספר על ההישגים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, gadik6 כתב:

אתה כנראה גר במדינת נדמה לי, שם אין עמית סגל, שבנה קריירה מלהביא ידיעות של מקור מדיני בכיר.

יש לויכוח איתך, את אותה התוחלת של ויכוח עם אדם מאמין על אלוהים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, gadik6 כתב:

הנאצים לא קיימים יותר? 

הייתי בטוח שכגוף רשמי, הנאצים נעלמו אחרי 1945. חוץ מב'האיש במצודה הרמה'.

אז... לא. וגרמניה הנאצית חדלה מלהתקיים.

לפני 28 דקות, gadik6 כתב:

הוא הפך לארגון טרור מוכה שבקושי עומד על הרגליים

רק להוריד רגליים לחיילינו פעם ביום. ממש מוכה. הלוואי ראיית העולם שלך הייתה תואמת למציאות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לפני 22 דקות, David32 כתב:

הייתי בטוח שכגוף רשמי, הנאצים נעלמו אחרי 1945. חוץ מב'האיש במצודה הרמה'.

חמאס היה פעם גוף "רשמי"?

והנאצים עצמם לא "נעלמו", הם פשוט המשיכו להתקיים כבודדים או כקבוצות, ולא כמדינה/צבא/יישות אוטונומית.

אז... לא. וגרמניה הנאצית חדלה מלהתקיים.

גם חמאס כיישות צבאית/מדינית חדל מלהתקיים בעזה.

ישראל שולטת בקרוב ל-70% מהשטח בו חמאס שלט עד לפני 3 שנים, ובשאר השטח החמאס מתפקד כמליציות מקומיות, לא כשלטון ריכוזי.

רק להוריד רגליים לחיילינו פעם ביום. ממש מוכה. הלוואי ראיית העולם שלך הייתה תואמת למציאות.

מתי היית בלבנון לאחרונה, או אפילו קרוב לגבול?   על סמך איזה מידע אתה קובע את מה שאתה כותב?

וכן, חיילים נפצעים, ככה זה במלחמה, וזה עצוב, רק שלא ככה נמדדת ההצלחה מול חיזבאללה.

רחפני נפץ, מטעני צד, זה איום זניח ביחס למה שהיה לנו על הגבול הצפוני עד לפני ה-7 באוקטובר.

לפני 44 דקות, פינדר כתב:

אתה כנראה גר במדינת נדמה לי, שם אין עמית סגל, שבנה קריירה מלהביא ידיעות של מקור מדיני בכיר.

יש לויכוח איתך, את אותה התוחלת של ויכוח עם אדם מאמין על אלוהים.

מקור מדיני או בטחוני בכיר ועלום שם, זה שם מכובס למישהו שמדליף דברים שהוא לא אמור להדליף, ובמקרים רבים, זה נגוע באג'נדה או באיזושהי מטרה שהיא לא "אלטרואיזם".

לכן, ההתייחסות שלי להדלפות כאלו היא בהתאם.

ואתה לא מאמין באלוהים?   באסה, אולי בגלל זה אתה ונאור נרקיס תהיו באופוזיציה גם בבחירות הבאות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, מארגון שהתרברב שביכולתו לכבוש מישראל את הגליל עד חיפה ללוחמי גרילה שההישג הכי גדול שלהם זה פעולות נגד צה"ל על אדמת לבנון באמצעות רחפני נפץ, מדובר בשינמוך משמעותי. זה לא שסבבה לזלזל בזה, רק שזה לא אותו איום.

אבל כן, כל המאמץ שהושקע פה כנראה ילך לפח והארגון הזה יחזור להשתקם. כנ"ל עזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני לא יודע על סמך מה אנשים קובעים שזה ילך לפח, או שאנחנו תכף בורחים מעזה או מלבנון והם משקמים את היכולות.

נכון להיום, המצב הוא שצה"ל ממשיך לטחון את דרום לבנון ואת עזה, וכובש עוד ועוד שטחים.

גם הסכם עם איראן זה משהו זמני, בהנחה והוא אכן ייחתם. האיראנים לא יוותרו על הרצון שלהם להשמיד אותנו, או את האמריקאים, וטראמפ לא פראייר.

לדעתי, זה רק הפוגה זמנית עד שיגמר המונדיאל, יעברו בחירות האמצע וכדומה. נחיה ונראה.

פורסם

קראתי היום איפשהו, לא זוכר איפה, אנלוגיה לא רעה שטראמפ מנהל מלחמות כמו שהוא מנהל עסקים: עושה המון רעש, מגייס, רץ, בונה, נכשל ואז מגלגל את זה על אחרים וממשיך הלאה. כבר קישרתי פה לפני שנים לתחקיר עיתונאי די ארוך שמראה כמה פעמים העסקים שלו נכשלו. ומה שיותר מפתיע, זה שהוא באמת נשיא.

גדיק, כל אחד יכול להאמין במה שהוא רוצה. אני חוזר על מה שאמרתי קודם. זה שנתניהו לא מוצא לנכון לשחרר אפילו הודעה מוקלטת (כי הוא, הרי, מתראיין רק באנגלית ורק בחול) על הנצחון המוחלט, ומעביר תדרוכים "אנונמיים" דרך עמית סגל - זו אכן העדות הכי טובה לכישלון.

אבל אל תדאג. בטח באמת יהיו עוד הזדמנויות לשבת בממ"ד, לחגוג ששוב הרסנו להם את מערכות ההגנה האווירית ואת כל התעשיה ועוד כל מיני דברים שיש להם אפס השפעה אמיתית על הבטחון שלנו, אבל בטח עושים נורא נעים בלב, בכל פעם כשביבי או דובר צהל או דוברי צהל בתקשורת מדברים עליהם בקול סמכותני.

• אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

נכון להיום, המצב הוא שצה"ל ממשיך לטחון את דרום לבנון ואת עזה, וכובש עוד ועוד שטחים.

לא רוצה להגיד סתם כי אני לא נמצא שם, אבל נראה שזה לא ממש המצב. לפחות לא בלבנון. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

לא רוצה להגיד סתם כי אני לא נמצא שם, אבל נראה שזה לא ממש המצב. לפחות לא בלבנון. 

גם אני רוצה להוסיף בתגובה ל... (בלי שמות)

ועל אותו משקל - "מגיע לטלי גוטליב פרס לבטחון ישראל".

----

כשג'יי D ואנס אומר: "יכול להיות שההסכם לא ימצא חן בעיני ישראל"

למה הוא מתכוון ?

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני שעתיים, gadik6 כתב:

אני לא יודע על סמך מה אנשים קובעים שזה ילך לפח, או שאנחנו תכף בורחים מעזה או מלבנון והם משקמים את היכולות.

גם הסכם עם איראן זה משהו זמני, בהנחה והוא אכן ייחתם. האיראנים לא יוותרו על הרצון שלהם להשמיד אותנו, או את האמריקאים, וטראמפ לא פראייר.

לדעתי, זה רק הפוגה זמנית עד שיגמר המונדיאל, יעברו בחירות האמצע וכדומה. נחיה ונראה.

על סמך העבר.

אני לא יודע אם שמת לב - אבל לאירועים יש נטייה לחזור על עצמם כל כמה שנים. בשינויים מאוד מינורים. ואם הצדדים נוקטים את אותם הצעדים באירועים האלה - סופם להגמר כמו שנגמרו בעבר האירועים שקדמו להם. 

תחשוב על הדמיון בין התקופה שלפני מלחמת יום כיפור לתקופה שלפני ה-7 באוקטובר. 

לא יודע בן כמה אתה, אבל בלבנון כבר היינו. בבופור כבר ישבנו. כל זה היה כבר. אתה צופה ב-RE-MAKE, אולי יש אפקטים יותר מגניבים. אבל זה SAME SHIT DIFFERENT DECADE 

לגבי טראמפ - אני לא חושב שהוא יחזור ללחימה. זה לא כיף לו וזה לא טוב לו. יותר מעניין אותו לראות את הניקס מפסידים, לספר בדיחות ברשת החברתית שלו ולעשות כלוב התאבקות בחצר של הבית הלבן. 

לאמריקאי הממוצע  לא אכפת מישראל והשדולה היהודית שם כבר כנראה לא חזקה כמו העוצמה שיש לשדולה הערבית. 

יושב לך האמריקאי הממוצע מוחמד גונס בבית. רוצה לראות טלויזיה לשלם פחות על הדלק שלו ושלא תבלבל לו את המוח על מלחמות בקצה השני של העולם.

גם המלחמות שבהן אשכרה הייתה תמיכה של הציבור האמריקאי והם נגררו שנים על גבי שנים - לא יצא מהן כלום. ראית מה המצב באפגניסטן ועיראק עכשיו?

בכלליות אגב, לאף אחד לא אכפת מדברים שקורים רחוק ממנו.

לאנשים במרכז לא כל כך אכפת שיורים על הצפון (למרות שהם אומרים שכן), לאנשים בישראל לא כל כך אכפת מהמצב בתימן ושהחוטים שם הורסים חיים של מיליוני אנשים, עד שהם יורים עלינו. 

אז לצפות שלאמריקה יהיה אכפת מהמזרח התיכון זה נחמד. אבל העובדה שהם הוכיחו כבר זה שאכפת להם מהאינטרסים שלהם במזרח התיכון ולאינטרסים שלך אף אחד לא ידאג.

וברגע שהפכת להיות תלוי במישהו אחר כמו שישראל תלויה בארה"ב - אז זה לטוב ולרע. כרגע זה פחות טוב לנו. 

• תוכן חדש...