Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה (חודשים האחרונים) האוטו שלי מרעיש כמו טרקטור וכל הפלסטיקה רועדת מפנים בזמן שהאוטו מונע בבוקר וזה קצת נחלש שהוא מתחם.

לערכתי התושבות מנוע הלכו ואין מה שיבודד את הרעשים.

אני רוצה להזמין תושבות חדשות מחו"ל ורציתי לדעת מאיפה הכי כדי להזמין (שהדמי משלוח גם היו זולים)?

ואיזה תושבות מומלצות ואני צריך?

חג שמח!!

אביב..

פורסם (נערך)

תושבות מנוע לרכבים יפנים לפחות ממה שיודעה לי (בדקתי לטיוטה יאריס לפני כמה חודשים) לא כאלה יקרים בארץ על מנת לעשות את הסבטוחה הנ"ל.

א האם בדקת את עלותם בארץ לפני שאת מנסה להזמין מחו"ל?

את המחירון החלפים של סוזוקי ניתן להוריד מאתר היבואן ולחפש לפי דגם האוטו או לפי מק"ט.

מחוויית הרכישה שלי ממחסן החלפים בת"א של היבואן התרשמתי לטובה ולפעמים גם מביאים הנחה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם (נערך)

http://jp-carparts.com/

אתר לרכבים יפנים אתה מוזמן ליצור איתו קשר על מנת להשוות עלויות.

משיטוט מהיר במרשתת החברה היחידה שמוכרת שנראת איכותית זה Febest שהיא חברה אירופאית שמשווקת מוצרים לרכבים יפנים.

http://febest.de/index.php?page=catalog&pos=25

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

תודה רבה מארק!!

בארץ הם לוקחים כמעט פי 2 על החלק, נראה לי אזמין מחו"ל

מצאתי את הדגם שלי ומצאתי מחיר טוב באמזון עם משלוח חינם:

https://www.amazon.com/Febest-Suzuki-Front-Engine-11720-62G00/dp/B00C6MVDMO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1477051573&sr=8-1&keywords=suzuki+front+engine+mount+11720-62G00

אבל מוזר לי כי באייבי הם רוצים על אותו חלק 117 שקל משלוח:

http://www.ebay.com/itm/2002-2007-SUZUKI-AERIO-FRONT-AND-REAR-ENGINE-MOTOR-MOUNT-/291037716864?fits=Make%3ASuzuki&hash=item43c3332180:g:6ywAAOxyNo9Sq6jx&vxp=mtr

למה באייבי רוצים משלוח ובאמזון זה חינם?

זה חלק גדול שהוא צריך משלוח?

פורסם

משלוח בתוך ארה"ב הוא בחינם,יש חברה ישראלית שיש לה כתובת מחסן בארה"ב ודרכה אפשר לקבל עלות משלוח זולה יותר מebay.

תבדוק גם עם jp parts הוא גם מחזיק מקוריות בדר"כ.

בכל מקרה תוודא עם המוכר לפי מספר שלדה לא משנה איזה לפני שאתה מזמין.

פורסם

לא הייתי מזמין ומתקין תושבת מנוע חליפית.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא ממליץ על תושבת חליפית, בארץ הרבה מחזיקים תושבות חליפיות בעיקר סיניות ללא שמות.

אני לא מאמין שכל התושבות ברכב שלך הלכו לגמרי ותמיד יש אחת או שתיים שעדיין במצב טוב לעומת האחרות לכן לא בטוח שתיכנס להוצאה גדולה אלא אם באמת כל התושבות הלכו.

פורסם

משלוח בתוך ארה"ב הוא בחינם,יש חברה ישראלית שיש לה כתובת מחסן בארה"ב ודרכה אפשר לקבל עלות משלוח זולה יותר מebay.

תבדוק גם עם jp parts הוא גם מחזיק מקוריות בדר"כ.

בכל מקרה תוודא עם המוכר לפי מספר שלדה לא משנה איזה לפני שאתה מזמין.

אתה יודע מה הכתובת של החברה הזאת?

לא הייתי מזמין ומתקין תושבת מנוע חליפית.

למה?!

לא ממליץ על תושבת חליפית, בארץ הרבה מחזיקים תושבות חליפיות בעיקר סיניות ללא שמות.

אני לא מאמין שכל התושבות ברכב שלך הלכו לגמרי ותמיד יש אחת או שתיים שעדיין במצב טוב לעומת האחרות לכן לא בטוח שתיכנס להוצאה גדולה אלא אם באמת כל התושבות הלכו.

אז זהו שקשה לי לדעת איזה תושבת הלכה שם?!

אני מרגיש את הרעד ממש בתוך האוטו, זה אומר שהתושבת האחורית גמורה?

פורסם

בעקרון כשכל הדשבורד רועד בעמידה בסרק, בד"כ התושבת האשמה היא הימנית עליונה.

כמו שאמרו קודם, תושבות מנוע - רק מקורי.

Stay Dirty

פורסם

תושבת חליפית ובעיקר סינית\תאילנדית\תוצרת מדינת שקר כלשהו לא מחזיקות מן הסתם מעמד כמו מקוריות אבל לדעתי מה שיותר גרוע שהן משאירות רעידות ולפעמים יותר או לא פחות מתושבת קרועה.

בנוסף לא חבל על העבודה? נניח ברכב שלי אם אתה מחליף תושבת אחורית שהיא לא מקורית אתה פראייר מהסיבה שצריך לפרק חצי אוטו מלמטה, לא שווה בשביל תושבת עלובה, וזה גם מנסיון.

• תוכן חדש...