Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הספרינט תעלה לי כ 5,000 עם מנוע 1.5 של אלפא 33 משנת 92.

היא גם עם הזרקה, אם אני לא טועה גם של 33.

השאסי נקי וזה העיקר פה. למה?

כי אני לא מאמין שאחרי הטיפול שהיא הולכת לעבור בידיי ישאר חלק תכני אחד שהיא באה איתו.

אני מיתכוון להחליף את המנוע ל 1.7 16V, את החישוקים ל 16" של OZ ברוחב 205.

המיתלים והבולמים גם יוחלפו לקצריי מהלך וקשיחים, עוד לא החלתתי של איזו חברה,

בנוסף יהיו קפיציי הנמכה, מערכת הפליטה תוחלף, אך לא לזרימה חופשית, הבלמים גם יוחלפו ואני מקווה שאני אצליח להשיג כאלה של ברמבו (כן, כן, ברמבו), הדיפרנציאל גם יוחלף לדיפרנציאל 2 WAY ייתכן שמוגבל החלקה, המצמד גם יוחלף, עוד לא החלתתי לאיזה בדיוק, אך הוא יהיה בעל שניי דיסקים. גלגל התנופה יוחלף לאחד בעל מישקל בינוני, לא קל מידי, כל החלקים הנעים במנוע יחוזקו, ויחסיי ההעברה יוחלפו בהתאם.

בעתיד היותר רחוק צפויי גם טורבו, לכן אני משפר את השילדה שתוכל לעמוד בלפחות (!) 180 כ"ס, בשאיפה ל 200.

אני מתכנן בתווח זמן של עד 5 שנים להשקיע 100,000.

בנוסף תיקוניי פח וצביעה מחדש.

אני גם בבירורים עם מומו בקשר להגה, כיסאות, יציאת אגזוז, דוושות, חגורות בטיחות וחיזוקיי מנוע. (עם קשר מישפחתי אני "עלול" לקבל הטבות במחיר).

גם את הכיסאות מאחור אני מוציא.

אנא תנו דעתכם ורעיונות :p

פורסם

אין לי זמן לתת רעיונות, אני עסוק בשיפוץ הלמבורגיני מיורה שקניתי אתמול. תוך חודשיים וחצי אני מתכוון להשקיע עליה שניים וחצי מיליון שקל.

וברצינות - תתחדש, תהנה, ותעדכן!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

השאלה היא בגדול, מה אתם אומרים על תוכנית הקונספט שלי לקוטלת אימפרזות,

ואם יש משהו שפיספסתי אתם יכולים להציע.

עברתי על מה שכתבתי לתקן שגיאות...

אין לי במחשב הזה וורד, הוא נועד כעיקרון רק למוזיקה, והאינטרנט זה רק בונוס מיתבקש.

תודה לכם :p

פורסם

אתה מטורף!!! אתה הולך להשקיע על גרוטאה איטלקיה לא אמינה!!!

אני מקנא בך.. :wink:

שיהיה בהצלחה עם הפרויקט, אבל למה לא איזו אלפא עם הנאה אחורית..?(אני קטנוני :oops: )

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

אבל למה לא איזו אלפא עם הנאה אחורית..?(אני קטנוני :oops: )

כי הספרינט זו אהבת ילדותי וחלום שאני נושא עימי מגיל 9 ככה, אז הנה הוא מיתגשם.

חוץ מזה היא דיי פשוטה ובסיסית, בטח שבייחס לאלפתא GTV ואלו...

פורסם

כמה שטויות אתתם מדברים אלוהים ישמור...

אני צופה בהודעות כאלו כבר המון זמן וכל פעם אתם חוזרים על זה שאלפות לא אמינות. די עם השטויות שלכם תאמינו לי שאלפא אמינה באותה מידה של רנו קליאו אר אס איי או 106 ראלי

ואתם לא צריכים לבאס את הבנאדם ,תאמינו לי שאם הוא היה עושה כל כך הרבה בעיות לא היו לו מפגשים משלו וקהילה משלו בניגוד לפיז'ו שאין לה כלום או רנו. אני לא אומר שזה מכוניות גרועות בל אני מנסה להגיד שנמאס מהסטיגמה הזאת של האלפא אם מטפלים בה נכון תאמינו לי שהיא לא מאכזבת.. :evil:

פורסם

אני לא אומר שזה מכוניות גרועות בל אני מנסה להגיד שנמאס מהסטיגמה הזאת של האלפא אם מטפלים בה נכון תאמינו לי שהיא לא מאכזבת.. :evil:

מעניין, מנהל מחלקת ההלוואות בבנק שלי רק אתמול אמר משהו דומה. הוא אמר: "אלפות הן לא מכוניות גרועות. גם אם מטפלים בהן טוב הן לא מאכזבות" :shock:

ולשאלה המקורית - אני מציע שתתחיל מנסיעה באוטו כמו שהוא כדי ללמוד אותו. רק אחרי זה תוכל באמת להעריך את השיפורים.

בהצלחה, ותמשיך לגרום לנו לקנא! :lol:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

אךךךך.. רומיאו רומיאו מה יהיה איתך...!!!!!!!!!!!!!

רשמת כל-כך הרבה קישקושים בהודעה המקורית.....

ולפי דעתי אתה לא סגור על עצמך...

צור קשר בה"פ או באי סי קיו..!

פורסם

גם לי היה חלום כזה לגבי האופל, אבל הוא נמוג לאחר הסברים על עיפות החומר :)

שיהיה לך המון בהצלחה , ורק שתדע שזה אפשרי והכל עניין של כסף , זמן והנאה !! אם אתה נהנה, אתה תצליח ! עוד 5 שנים שתסיים ויהיה לי פורשה אני אשמח ללחוץ איתך :)

פורסם

אני חושב שב100,000 ש"ח אפשר להתחרות טיפ-טיפה יותר מחצי עונה בליגת הראלי הטורקית. אם זה מה שרצית לדעת.

אה. וגם ללמוד לנהוג.

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

תתחדש !

והעיקר תהנה !

אך כמה שאני מקנה בך עכשיו ! :oops:

דוד

HU - RFX 9210

AMP - SONY XM-222

SPL 500W MONOBLOCK

REAR - KENWOOD KFC M6930

COMPONENT - MOREL DOTECH 6 MK2

SUB - BAZOOKA 10 " ELW1014

הותקן בsound FX .

פורסם
,תאמינו לי שאם הוא היה עושה כל כך הרבה בעיות לא היו לו מפגשים משלו וקהילה משלו בניגוד לפיז'ו שאין לה כלום .. :evil:

כנס ל http://www.psi.co.il.

אמנם הכל בחיתולים אבל לאט לאט...

אגב, מת על הספרינט! נראית נפלא (במיוחד באדום או שחור).תהנה רומיאו!

יובל.

• תוכן חדש...