Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו החדשה 2013-14

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכוון לרכוש רנו קליאו מהשנים שצויינו, דגם 0.9 טורבו ידני.

מי שמכיר או בעל רכב כזה, אשמח שתשתפו בחוויות, הבדלים בין רמות האבזור collection ו Expretion' , הבדלים בין השנים 13 ל 14 ובכלל התרשמות כללית ותמורה למחיר.

תודה.:-)

"כל מעשנו בחיים נובעים רק מאינטרסים"

פרידריך ניטשה

האינטרס שלי הוא להעזר באנשים ולעזור להם.

:lol:

פורסם

הבדלים ברמות האבזור תוכל למצוא במפרט הטכני.

אני שומע, מה חברים שיש להם את הרכב, תלונות על מזגן חלש.

ולאחד מהם הלך המחשב גיר.

אבל בסך הכל הם מרוצים.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

גבי, מחשב גיר ברכב עם גיר ידני?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני מרוצה משלי.

היתה לי אחת שנת 2013 ועכשיו יש לי אחת שנת 2016.

נוח מאוד, בלי שום בעיות משום סוג ב76000 ק"מ שהיתה לי הראשונה וב14000 ק"מ של הנוכחית.

אני מניח שאם אתה מתעלל באוטו הוא יתעלל בך בחזרה אבל אם תנהג כמו בן אדם זה יהיה אמין מאוד.

פורסם

מחזיק אחת כזו מודל 2015. יש לי את הדגם אקספרסיון, וההבדל בינו לבין הקולקשיין הוא חישוקים, בקרת אקלים דיגיטלית, גימורי צבע על ההגה ודלתות הרכב וכל מיני ניקלים בצדדים ומאחורה.

מודה שלפני שקניתי את הרכב לקח לי חצי שנה ולבדוק ולחקור על כל רכבים מהקטגוריה של הסופר מיני (גם הקליאו הנ"ל) ואתה יודע איך זה סטיגמות על רכבים צרפתיים שהביאו לי חשש אבל אחרי שעשיתי מחקר לעומק הלכתי על זה.

חייב לומר שאני נהנה מהרכב מאוד, אין ספק שהיא מאובזרת מאוד וגם מושכת הרבה מבטים.

סך הכל אם אתה לא מחפש רכב מרוצים המנוע מספק מאוד.

חסכוני, אני עושה איתו 1/17-18.

סך הכל מדובר ברכב אמין מאוד, גם בדגם האוטומטי שלו.

בקשר למזגן, אין ספק שקשה לו שהוא נמצא בתנאי חום. לדוגמא אם הרכב נמצא בשמש זמן רב לוקח לו המון זמן להתחיל לקרר כמו שצריך ולכן אני גם מחפש לי לעמוד בצל לפני 3 דקות שיתקרר קצת הרכב ואז מרגישים את המזגן נהדר.

פורסם

אני דווקא לא חושב שהמזגן חלש.

בעיר הרכב מרגיש נוקשה,אך התנהגות בבין עירוני טובה,המושבים נוחים אך הייתי שמח אם הייתה יותר תמיכת צד.

מאחור יחסית צפוף לבירכיים.

מנוע ה 0.9 מרגיש נמרץ,לא כמו בגירסה הבכירה של הקליאו אבל מספק בהחלט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...