Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
צר לי שאתה משווה את ארגוני הטרור במזרח ירושלים לשכונות של חרדים.

והוויז באמת מפשל, ראינו את המקרה של החייליות שהגיעו לטול כרם וכמעט בוצע בהן לינץ' והכל באשמת הוויז.:?

אני יכול להעיד שוייז פישל אצלי,לפני מספר חודשים עשיתי מספר נסיעות לקונסוליה האמריקאית בירושלים (רח דוד פלוסר) ובאחת מהפעמים וויז הכניס אותי לבית צפאפא ולעוד כמה סמטאות צפופות שהזכירו את עזה במראה שלהן והיה דיי מפחיד לנסוע שם.

פורסם (נערך)

בית צפאפא אינו איזור בשליטה פלסטינאית אלא חלק מירושלים, לכן אינו נכנס לקטגוריה של "אזורים מסוכנים" בוייז.

זו הסיבה להמלצתי בפוסט קודם - לבדוק מראש את המסלול המוצע.

כל מי שמנווט באזור לא מוכר - מוטב שילמד את האזור - הצצה של שתי דקות במפה וקביעת גבולות גזרה ישיגו את התוצאה הנדרשת. אני מניח שהחיילות שנכנסו לכפר פלסטינאי לא טרחו לבדוק מה הן עושות אלא התמכו על הגולם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עזבו שטויות כמו חיים ומוות- נו, היה ביצוע?

מישהו ראה שהוא בכלל חזר מירושלים?

אולי הוא נתקע במאה שערים, תפסו אותו להניח תפילין, נתקע בבית הכנסת ויחזור עם הרבה תשובות אחרי יום כיפור...?

או שהוא ראה מרחוק את השטריימל הענק ש"יושב" על ירושלים ופשוט ברח לחו"ל?

• תוכן חדש...