Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם!

אני נוסע עוד מעט לירושלים ופתאום עלו בי קצת חששות לגבי הנסיעה בתוך העיר. אני מתכוון להשתמש ב-WAZE, אבל למרות זאת אני עדיין חושש מלהיכנס בטעות לשכונות ערביות או שכונות של חרדים. בדקתי קצת מסלולים בוויז וראיתי שלפעמים האפליקציה מכוונת דרך בית לחם, לא מסוכן לעבור שם?!

פעם אחרונה שהייתי בירושלים הייתה בטיול בית ספר :\

תודה לעוזרים!

פורסם

לאן אתה נוסע בירושלים? רוב השכונות הערביות במזרח העיר, ככה שרוב הזמן גם אתה לא תעבור דרכן.

בצפון העיר יש את המחלף החדש שאם אתה רוצה לנסוע לפסגת זאב עובר דרך בית חנינא אבל לא משהו בעייתי.

פורסם

ראשית, בהגדדרות של וייז, בסעיף "ניווט" הגדר "המנע מאזורים מסוכנים"

שנית - לפני תחילת הניווט בדוק את המסלול המוצע, וודא שאינו עובר באזורים העלולים להיות בעייתיים. אם אתה נוסע למערב העיר ממילא זה כמעט לא יקרה, אלא אם אתה מגיע מצפון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

דרך בית לחם?!

אולי אתה מתכוון לרחוב דרך בית לחם, ושם ממש לא מסוכן לעבור.

לרוב השכונות החרדיות אתה לא תוכל להכנס, מכוון שיש מחסומים.

תרשום לאן אתה נוסע (ומאיפה) ונעזור לך עם המסלול.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אני צריך להגיע לרחוב דוד רזיאל בירושלים. זה נחשב לאזור בעייתי?

אני יוצא עוד שעה וקצת והרגעתם אותי, מאוד מעריך את העזרה!

פורסם

ארמון הנציב, אין הרבה סיכוי שהוויז יקח אותך לאיזה כפר או מקום אחר , וגם ככה חג אז יש פחות תנועה בכבישים והצירים הראשיים פתוחים.

פורסם

אכן ארמון הנציב. עכשיו זה גם מסתדר עם "דרך בית לחם".

עדיין לא הבנתי מאיזה איזור אתה מגיע, אבל הדרך לארמון הנציב דרך הרחובות המרכזיים היא בסדר גמור, וסביר להניח שמשם וויז יקח אותך (כמו שאמר יואב, הרחובות די ריקים עכשיו ובקושי יש תנועה).

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

וויי וויי מי ישמע, טוב שוויז לא העביר אותך דרך עזה.

באמת, יש רחוב כזה.

העיר שוממת, אגב, אין נפש חיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יותר טוב, אני יוצא עם מישהי אז מצידי שכל העיר תהיה ריקה.

אני לא מאמין שהסכמתי לנסוע 200K הלוך/חזור.

תודה לכם!

פורסם

כן 5 תווים.

ולא סתם! יש סגר בנוסף לכול...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

צר לי שאתה משווה את ארגוני הטרור במזרח ירושלים לשכונות של חרדים.

והוויז באמת מפשל, ראינו את המקרה של החייליות שהגיעו לטול כרם וכמעט בוצע בהן לינץ' והכל באשמת הוויז.:?

פורסם

אגב חרדים-ערבים-ירושלים, בינתיים מניין האבנים שחטפתי עומד על 5:0 לטובת החרדים. אולי באמת אין מקום להשוואה :-)

סליחה על חטיפת השרשור, פעם אחרונה, מבטיח.

• תוכן חדש...