Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי האישית הקורבט יפהפיה. אבל זה עניין של טעם.

אני משער שהרבה אנשים שמו לב לדמיון העצבני:

Ferrari 360 Modena - Corvette Z06

112_detroitZ06_06_z.jpg

36017.jpg

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

ידוע קובי.. גם הקוברה R שיצאה לפני משהו כמו 4-5 שנים צויידה ב-IRS, מדובר במכוניות שנמכרות ככה סתם, ביומיום, אילו שרואים על הכביש כל הזמן... הן עדיין בתקופה הביזאנטית (וכן אני יודע את הסיבה.. הן יותר טובות ככה לדראג).

מוטי.

פורסם

לא הייתי מגדיר אותם כ טובות לדראג... בכל מיקרה אני חושב שהמעכרות מתלים של הפורדים הללן יותר מנתאימות לנהיגה מכל GM שטוענת להיות רכב ספורט ... בכל מיקרה אני ממש מחכה לראות מה הם עשו עם המוסטאנג החדשה.

חוץ מיזה כבר הזמנתי קאטלוג של giggrs איזה פלאים אפשר לעשות לרכב שלי...

מה שכן הרכב שהכי היה כיף לראות אותו משתולל בסיבובים זהirocz של חבר פה בארץ.

הרכב פשוט מדיוק וחופר בכל יוצאה מסיבוב.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
באמת ילד טמבל

דבר ראשון לג'רמי אין את הפורד הזאת.. הוא היה מת שתהיה לו מוכנית כזאת אבל הוא יאלץ "להסתפק" בSL55AMG

דבר שני טופ גיר ידועים בפטריוטיות שלהם לאנגליה וב"אהבה" הגדולה שלהם לאמריקאים אז לא ממש לא חוכמה להקשיב להם

רואים טופ גיר כי זה אחלה תכנית וזה מצחיק ומעניין לראות מוכניות.. בטח לא כדיי להקשיב על מה שיש להם באמת להגיד על מכוניות בגלל ששום אוטו בעולם לא טוב חוץ מאוטו בריטי יקר...

המכוניות היפניות הם לא מכוניות... הם חרא שהעיקר לא תכנס למוסך

אוטו אמריקאי זה סטייל וזה מגניב המנוע הענק... זה מגניב הצורה של האמריקאיות כל הקטע הזה של אוטו ענק שממש יושב בזווית על הגלגלים האחוריים...

תראה לי אוטו אחד יפני שעדיף על הפורדGT... הייתי מעדיף תGT על כל מכונית על אחרת בעולם.. גם אם יש יותר טובות.. היא פשוט אמריקאית מגניבה

אם כבר אז בטופ גיר כשג'רמי טס במיוחד לדטרויט לבדוק את הגי טי 40 (אשר ראיתי אותה במציאות והיא מדהימה!!) והוא פשוט היה המום והתלהב כמו ילד קטן , כמו כן הוא טען שהיא היתה הרבה יותר מוצלחת ומרשימה משחשב ושהיא מנצחת את פרארי ולמבורגיני במגרשן הפרטי- אכן האמריקאית מספר 1 שיוצרה כנראה

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

תבדוק עם החברה שלך למה...

גירסת מנוע L98 שהיא בעצם הבסיס ל LS2 נתוני יצרן ממש גורעים. אבל עד כמה שישמע מצחיק השיפורים שיש לרכב הזה הם בשמיים.

ויצא לי לשבת באחת כזאת שסגרנו איתה 280קמ"ש ופשוט ניגמר הכביש.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...