Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו "שאין אישה מכוערת ,יש פחות מידיי וודקה"

כך גם :אין אישה פריג'ידית ,יש גבר שלא מדליק

.I'm a blocked user

פורסם

וואלה תותח אתה מוטי ביישת אותי ...אם אתה מצטט לפחות תצטט נכון ..אתה מתעקש להוציא אותי לא מבין אז אחי שיהיה לך בכיף ניצחת אתה מלך העולם ....

פורסם

תחליט : או תותח ,או מלך העולם

דרך אגב מוטי ,מתי מגיעים להכתרה? הגיע הזמן לעדכן את התמונה בסמלון ,כתר במקום הקסדה

וגלימה במקום מעיל עור משופשף

אני ממליץ בחום על האחוזה של הפנר לארוח הטקס בתנאי שאני אחראי על ה "כיבוד" .

.I'm a blocked user

פורסם

אני עדיין טוען שג'וני צודק בכל מילה. עד שמוטי לא יביא כמה תמונות שלו מקורבטים וכדומה - אני לא מאמין לו !!

אז יאללה מוטי, לך הביתה (:D) ותביא לכאן כמה תמונות... ואם אפשר קצת של המסלולים.. ועוד מכוניות שאנשים אחרים נהגו בהן.. וסרטונים כאלה כמו שאתה תמיד מביא... וקצת הסברים גם... הכל רק למען ההוכחה שאתה אכן צודק כמובן :p

פורסם
וואלה תותח אתה מוטי ביישת אותי ...אם אתה מצטט לפחות תצטט נכון ..אתה מתעקש להוציא אותי לא מבין אז אחי שיהיה לך בכיף ניצחת אתה מלך העולם ....
הבנתי אותך.

באין מוצא מלאכול את הדייסה המגעילה שבישלת לעצמך אתה גם מנסה להוציא אותי שקרן... העיקר שאתה לא רוצה לרדת לרמה שלנו.

מוטי.

פורסם

הוא רוצה להדגיש להסביר ולהמחיש עד כמה אתה ילד וכמה אתה טמבל...

אז יאללה לך תשחק בשכונה עם פיאט אונו של אמא.. ותעזוב אותנו בשקט.

(את האמת אני לא אתפלא אם זה איזה מיול או רינג`ר או טיפון 50CC )

בפעם הבאה שתושיב את התחת שלך ב muscle car נדבר...

אה כן אם לא הבנת מה זה ...תשאל אולי משהו יסביר לך טוב?

אני ממש מתפלא שמוטי בכלל ענה לזיבולי שכל שלך ...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

באמת ילד טמבל

דבר ראשון לג'רמי אין את הפורד הזאת.. הוא היה מת שתהיה לו מוכנית כזאת אבל הוא יאלץ "להסתפק" בSL55AMG

דבר שני טופ גיר ידועים בפטריוטיות שלהם לאנגליה וב"אהבה" הגדולה שלהם לאמריקאים אז לא ממש לא חוכמה להקשיב להם

רואים טופ גיר כי זה אחלה תכנית וזה מצחיק ומעניין לראות מוכניות.. בטח לא כדיי להקשיב על מה שיש להם באמת להגיד על מכוניות בגלל ששום אוטו בעולם לא טוב חוץ מאוטו בריטי יקר...

המכוניות היפניות הם לא מכוניות... הם חרא שהעיקר לא תכנס למוסך

אוטו אמריקאי זה סטייל וזה מגניב המנוע הענק... זה מגניב הצורה של האמריקאיות כל הקטע הזה של אוטו ענק שממש יושב בזווית על הגלגלים האחוריים...

תראה לי אוטו אחד יפני שעדיף על הפורדGT... הייתי מעדיף תGT על כל מכונית על אחרת בעולם.. גם אם יש יותר טובות.. היא פשוט אמריקאית מגניבה

פורסם

טוב לא יודע בקשר לטופ גיר יצא לי לראות הרבה פרקי

ם אבל תמיד לקחתי את מה שהם אומרים בערבון

מוגבל ובאמת זה דיון מפגר על העניין של הדעה

של המנחים והכתובים של התוכנית אתה יכול להשליך

את אותם טענות נגד כל מבקר רכבים בעולם ושאולי גם לו יש אינטרסים

ודעה לא הכי אוביקטיבית בעולם.

בקשר לאמרקאיות אני לא חושב שהספורטיביות מגודלות מידי.

ושוב מי ממכם נהג על רכב ספורט אמרקאי?

ואני לא מתכוון לקאווליר קופה....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

דבר שני טופ גיר ידועים בפטריוטיות שלהם לאנגליה וב"אהבה" הגדולה שלהם לאמריקאים אז לא ממש לא חוכמה להקשיב להם

רואים טופ גיר כי זה אחלה תכנית וזה מצחיק ומעניין לראות מוכניות.. בטח לא כדיי להקשיב על מה שיש להם באמת להגיד על מכוניות בגלל ששום אוטו בעולם לא טוב חוץ מאוטו בריטי יקר...

המכוניות היפניות הם לא מכוניות... הם חרא שהעיקר לא תכנס למוסך

לא מסכים איתך בקשר לאובייקטיביות של טופ גיר(לפחות בימים הטובים של ויקי בטלר וטיף נידל)

הם יורדים לא מעט על בריטיות (קלארקסון קטל את הפוקוס אר-אס החדשה)

הם גם לא הכי מתים על הגרמנים אבל כשהם סיקרו את ה-m3 ואת ה-m5 לא מצאתי ביקורת אחת רעה

הם שיבחו והיללו את הגרמנים , ובריטים וגרמנים זה לא בדיוק סיפור אהבה.

ד"א

עוד מישהו חוץ ממני מוריד ורואה פרקים של אוקטן גבוה הניו-זילנדית???

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
הוא ירד על הפוקוס RS החדשה? הזאת עם ה280 כח סוס? אז הוא מבחינתי אידיוט גמור

מתי מגיעים הפרקים החדשים לאגו? כבר ראיתי את כל הפרקים אלפי פעמים כל פרק

לא אדיוט ,טיפה ציני ותופס תחת מעצמו אבל מחזיק יפה את התוכנית ואם אני זוכר נכון את הפרק ההוא אז...

הוא השווה בפרק בין הסיויק טייפ R ,אימפרזה wrx, והפוקוס RS (היא בסביבות 220 כ"ס)

הוא בחר באימפרזה בסוף ,ובקשר לפוקוס הוא העריך מאוד את השילדה שלה אבל התאכזב מהדיפרנציאל מוגבל ההחלקה בטענה שהוא פועל על דעת עצמו

בכל מקרה בפרקים מאוחרים יותר בניצוחו של סטיג ,הפוקוס קבעה זמן מסלול טוב יותר מזה של הסיויק והאימפרזה

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הטענה שלו היתה יותר מפורטת : הוא טען שהדיפרנציאל של QUAFI לא מתפקד טוב בכביש

משובש ועובד טוב בכביש משובח ,בעצם התפקוד כל כך פגום לטענתו בכביש משובש

שהוא כבר מהווה סכנה עד כדי איבוד שליטה על הרכב,

זה שהפוקוס קבעה זמן מהיר יותר במסלול מירוצים סלול היטב לא קובע את איכות הניהוג בכביש

ברמה נחותה יותר , משיחה עם בחור שהתקין את דיפרנציאל ה ATB של החברה הזאת ברכבו

(פורד מתקינה את ה ATB של QUAFI בפוקוס RS)

נטענה אותה טענה בדיוק.

.I'm a blocked user

• תוכן חדש...