Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה אומר ומה אוסיף... רק הצלחה עם הפרוייקט מתי שיצא לדרך.

אני אישית לא נהנה לנהוג בהן, אני לא אומר שהן לא מהירות כי אחרי שיפורים הן כן, אני לא אומר שאי אפשר לקחת איתן סיבובים כי עם מספיק גומי טוב מתחת לכנפיים אפשר גם לגרום לעגלת קניות לעשות בית ספר ללוטוס אליז בסלאלומים... אני פשוט אישית לא נהנה מהן, נהגתי על כמה.. Not my cup of tea

אני מבין שזה עניין של אמריקאיות ואתה אוהב אותן, אבל יש המון מכונית אחרות בעולם שאפשר לבנות ולשפץ ויהיו מהירות ויקחו פניות כאילו הצמיגים שלהן עשויים מתרכובת של גומי עם דבק מגע וגם כיפיות לנהיגה.. סתם עניין של העדפה אישית.

מוטי.

פורסם

תשמע על טעם וריח אין באמת מה להתווכח, הכל שאלה של ג`וק ולמה אתה נמשך, החברה שמכירים אותי

יותר טוב יודעים שאני מזיל ריר על כל GTI6 שעוברת לה אי שם ברחוב ... וזה אותו שבכלל לא בא לי לשפר אלה פשוט לנצל אותו עם איך שהוא יצא מהמפעל , הכוונה שלי של irocz יש פוטנצייל מטורף לחלוטין , להפוך את הרכב הן לתערובת גומי ודבק:wink: וגם לבנות מנוע מפלצתי אטמוספרי, כל זה יוצר רכב בעל ביצועים מטורפים שלא יבייש מכוניות על באחיזה וגם ממש לא רחוק מהם בסגירה. העניין הוא שבאמת מה שממש מציק לי זאת העובדה שהוא שוקל 2טון לעומת קאמרו ומוסטאנג 67 ששוקלות 1.200 טון , זה ממש משמעותי ולפעמים המשקל הזה מורגש מאד. בקיצור אני מבין שאתה אוהב את היפניות הקטנה שלך. ובנינו מי לא... אני חושב שבקטע הזה צריך לטעום הכל ...

וההבדל הוא שלפחות לך יש הזדמנות לנצל את הרכבים האלה מה של רוב האנשים אין,

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

דוגמא לקאמרו 67 RS/SS

פשוט רכב עם פוטנצייל עצום ו aftermarket אולי עם המבחר הכי גדול בעולם ואופציות לפרויקטים מטורפים. רק עם תג מכיר של 15000$ לרכב במצב סביר ב ארה"ב.

בארץ יש רק אחת כזאת

בלבד ממודל 67.

10eg05.jpg

10eg06.jpg

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...