Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מניע סיוויק 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חבר'ה,

יש לי סיוויק 2002 שלא מניעה.

החלפתי מצבר-הניע ונסעתי וכאשר ניסיתי לנסוע לאחר יומיים של מנוחה הרכב שוב לא הניע, כאשר יש עליו מצבר חדש.

אני חושד שיש תקלה כלשהי שגורמת לרכב להמשיך לצרוך אנרגיה גם כשהרכב כבוי.

האם זו אבחנה נכונה? מה צריך לתקן? כמה זה עולה?

תודה מראש!

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

כנראה שהלכה לך משאבת דלק ויש דרך פשוטה ליבדוק את זה על ידי התזת ספריי מטהר אויר או קיי300 לתוך בית מסנן האויר של המנוע ואז לנסות להניע אם המנוע עובד כמה שניות ונכבה אז משאבת הדלק דפוקה ןאם לא תזמין גרר וסע למוסך[emoji12] [emoji12] [emoji12]

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

פורסם
ניסיתי. לא מניע.

הרכב ''נחנק'' ולא מצליח להתניע

יש סטרטר חזק ולא מניע או שיש סטרטר "עייף" ואיטי, נחנק כל חצי סיבוב?

פורסם

הסטרטר חזק.

לגבי הקודמים שהגיבו-במידה ואכן הלך משאבת דלק, כיצד זה מסביר את העובדה שהמצבר התרוקן לגמרי?

הרכב אפילו לא מגיב לשלט כשניסיתי לפתוח אותו, וכשהכנסתי מפתח ועשיתי חצי סיבוב אפילו התצוגה לא נדלקה

הונדה סיוויק ES 2002

פורסם

אין קשר בין המצבר שהלך לבין משאבת הדלק אם היא באמת הלכה. אם קיימת קודנית ברכב כדרי לשלול כשל שלה. כמו כן לבדוק פיוז של משאבת הדלק שהוא תקין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)
יש סטרטר חזק ולא מניע או שיש סטרטר "עייף" ואיטי, נחנק כל חצי סיבוב?

שלום בוקי

ברשותי 626 שעמדה 3 חודשים וכשאני מנסה להניע קורה בדיוק מה שתיארת כאן , הסטרטר נחנק כל חצי סיבוב (בהנעה עם כבלים) ואני רואה את הרצועות מסתובבות אבל בחצי סיבוב הזה זה מסתכם , אשמח אם תוכל לעזור לי, הכל היה תקין באוטו עד שהעמדתי אותו

עריכה אחרונה על ידי Arik787
שגיאות כתיב
  • תוכן חדש...