Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה, אני מחפש גולגולת של שור, עם קרניים גדולות, לתליה בבר קטן של החבר'ה.

מצאתי רק אחד שמוכר גולגולת עם קרניים קטנות, שנראית דיי גמורה.

מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג?

פורסם

פנה לך יום וצא לטייל בגולן או בגליל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שם המשתמש שלך רומז שאתה יכול לעזור לעצמך...:-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

הבעיה במשחטה שניתן למצא רק גולגלות של פרות או עגלים, אין להם קרניים.

שמעתי שיש הרבה גולגלות בשדה מוקשים בגולן :).

ברצינות, אין בית בטקסס שאין גולגולת כזו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זה בשביל עסק, קח בחשבון שלקוחות צמחונים וטבעונים (לא יודע למה אנשים עושים לעצמם את זה) לא יראו את זה בעין טובה.

נסה לחפש בשוק הפישפשים ביפו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מיבנה.

האמת שאפשר גם סינטטי, הבעיה שהמשלוח באיבי הופך ת העסק ללא משתלם, יש גולגולת ענקית סינטטית אצל הספר שאני מסתפר אצלו, אשאל אותו מאיפה.

פורסם

גיסי כל היום שרה דווארה בגולן, יש להם שטחי מרעה גדולים. הוא יחפש לי אבל תצטרך שמישהו יעבור אצלו לאסוף את זה. מחר הוא בקיבוץ לביא, יהיה רלוונטי להביא לשם במידה וימצא?

פורסם

יש לי מישהו שמסתובב באיזור הצפון, נהג חלוקה.

מתישהו הוא מגיע לאיזור תל אביב? אוכל לשלם לו אם הוא ישמור לי אחת ויביא אותה בהזדמנות למרכז, אחי משרת באיזור בירנית, אולי זה קרוב...

פורסם

כסף לא יגרום לו להביא את זה למרכז. הוא ממש בקושי מגיע לשם. אבדוק אם יש לו אפשרות להניח את זה שם עד שמישהו יוכל לאסוף את זה

פורסם
אם זה בשביל עסק, קח בחשבון שלקוחות צמחונים וטבעונים (לא יודע למה אנשים עושים לעצמם את זה) לא יראו את זה בעין טובה.

נסה לחפש בשוק הפישפשים ביפו.

יש גם אנשים שאינם צמחוניים או טבעוניים שלא ממש יאהבו לראות גולגולת מול העיניים, אין טעם להגביל זאת.

אני למשל אוכל בשר (מעט אומנם) וראיתי משאית שמובילה פרות לפני מספר ימים... זה לא היה מחזה יפה לעין ובהחלט חשבתי על כך כל היום לאחר מכן.

• תוכן חדש...