Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני צריך/רוצה להוציא דרכון או תעודת מעבר מחר בבוקר בחיפה ויש לי כמה שאלות.

א. החנות צילום תמונות פספורט שצמודה לבניין הטיל (נראה לי אפילו במתחם עצמו), מתי היא נפתחת? אני מתכנן להגיע בשעה 8, בתקווה שעד שעה 10 אהיה כבר בחוץ אחרי שהגשתי הכל. ריאלי לסיים הכל כולל תמונות בשעתיים?

ב. אבד הדרכון הקודם (לא באשמתי יש לציין אבל לא שזה מעניין מישהו שם) וכשאני מברר על עלויות הוצאה לאחר אובדן אני רואה שעל דרכון לאחר אובדן הם מבקשים 530 ש"ח ולעומת זאת על תעודת מעבר 125?

אני יודע שהסכום על הדרכון לאחר אובדן הוא הגיוני, אבל הגיוני שתעודת מעבר לאחר אובדן כלכך זולה?

בסופו של דבר יש לי גם דרכון אירופאי ככה שאני לא צופה בעיותיות גדולה בכך שיש לי רק תעודת מעבר.

ג. רשות האוכלוסין להוצאת דרכונים/תעודות מעבר זה בתוך בניין הטיל או בבניין נפרד? רשום לי פל ים 15 באתר, זכור לי שאת הדרכון הקודם הוצאתי בבניין הטיל אבל אני לא זוכר במדוייק.

אשמח להכוונה ותודה לכל מי אשר ישיב

תודה :)

עריכה:

יש לי בכלל אפשרות להוציא תעודת מעבר? אני רואה שזה בעיקרון מיועד לאנשים שהם לא אזרחים/איבדו דרכון בחו"ל/מקרים מיוחדים.

אם זה המצב, אוציא דרכון.

פורסם (נערך)

א. לא יודע. ותלוי מאוד בתור. בדוק אם אתה יכול לבצע את מילוי הטפסים ולשלם באתר האינטרנט של משרד הפנים, זה יכול לחסוך הרבה מאד זמן. ממליץ לך לקפוץ הערב להצטלם (יש צלמניות פתוחות, למשל בגרנד קניון) כךשלא תצטרך להתעכב מחר אלא תוכל להגיע מוקדם מאד ולהכנס בין הראשונים. לא לשכוח, יש מספרים ותורמט.

ב. תעודת מעבר היא תחליף חלקי בלבד לדרכון. היא מחייבת קבלת ויזה לכל מדינה שאליה תרצה לנסוע. דרכון מאפשר כניסה ללא בקשת ויזה לאיזה 140 מדינות.

ג. זה בתוך בניין הטיל. צריך לעבור בידוק בטחוני בכניסה, לעבור לצד שמאל ואז לעלות במעלית (לא זוכר לאיזה קומה). המקום משולט היטב והבודק הבטחוני יוכל לסייע לך למצוא את הדרך. המקום מסודר מאד וההמתנה הרבה יותר נעימה מאשר בלשכה הישנה ליד גן הזכרון, למי שזוכר את הזוועה הזו. אאל"ט בכניסה ללשכה יש מי שיכווין אותך, וכן, אם מילאת את הטפסים ושילמת, ואין דחיפות מיוחדת, יש גם אפשרות להשאיר את המסמכים בתיבה מיוחדת והדרכון החדש יגיע לביתך בדואר רשום.

ד. יש בסביבה יחסית מעט חניה בכחול לבן, אבל יש מגרש גדול בתשלום סביר בין רחוב נתנזון לדרך העצמאות (הכניסה מנתנזון) וכן חניון תת קרקעי גדול (ויקר) מול הבניין, בבניין בתי המשפט. יש תחנות קרובות של הכרמלית (ככר פריז) והמטרונית (בדרך העצמאות).

ה. קרא כאן, ואם אתה מוכן לשלם את ה-280 ש"ח מלא טפסים אלה. חייב לומר שלפני כשנתיים חידשתי דרכון לאשתי ונאלצתי למצוא מחשב עם חלונות XP (יש לי עוד אחד כזה), שכן האתר סרב לקבל תשלום עם חלונות 7 או 8. מקווה שהתקלה תוקנה בינתיים. כמוכן יתכן שתזקק לדפדפן אקספלורר, ותצטרך להתקין לו סרגל כלים ממשלתי שמשמש לאימות. אבל קודם כל גש לצלמניה והצטלם כבר הערב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא זוכר איזה מ-2 הבניינים הוא הטיל.

לשכת האוכלוסין נמצאת בבניין שיותר קרוב לים/ רחוב העצמאות (אינני בטוח, אני חושב שזה הטיל).

שים לב שבכניסה יש 2 תורים - אחד ללשכת אוכלוסין (תור לכניסה שמאלית) ותור כניסה לשאר הבניין (תור לכניסה ימנית) - לפחות כך היה לפני בביקור האחרון שלי, לפני כמה חודשים.

אינני זוכר כיצד הקומות ממוספרות. כמדומני שזה קומה 1 (יש קומת ביניים).

פורסם

משרד הפנים בבנין הטיל - אי אפשר לפספס אותו

תבוא עם תמונות מוכנות וטפסים ממולאים, תחסוך זמן בתור. שעתיים נראה בהחלט ריאלי אם אתה מגיע מוכן

אם ריאלי, תבוא בתחב״צ יחסוך לך כסף ועצבים על החניה.

פורסם

תודה לכל העונים, סייע לי מאוד.

האמת התרשמתי לטובה מהמהירות.

הגעתי ב7:50 ועשיתי תמונות בחנות שנמצאת במתחם (30 ש"ח) וב8 התחילו להכניס אנשים

כמובן שמילאתי את הטפסים ושילמתי באינטרנט (ניסיתי עם מחשב עם ווינדוב 7 וכרום ולא הצלחתי אז עברתי למחשב עם ווינדוס xp וכרום ושם הצלחתי)

8:25 כבר הייתי בחוץ

10 ימי עסקים ומקווה שבאמת הדרכון יגיע לידיי.

• תוכן חדש...