Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי סוזוקי SX4 יד שניה ואני רוצה לשדרג את מערכת המולטימדיה שלה.

מעדיף לא לחרוג משמעותית מ-1500 ש"ח.

דרישות מהמערכת:

דיבורית בלוטות' ויכולת נגינת מוזיקה בבלוטות' (להבנתי זה די סטנדרט), יציאות USB ו-AUX, יכולת ניווט מהאפליקציה בטלפון - נניח שאם אני מנווט ב-WAZE שזה יוצג לי על המסך (עדיפות פחות גבוהה אבל נראה לי שיש כאלו מערכות) ואפשרות לכניסת מצלמת רוורס (במידה שארצה להתקין כזו)

כמו כן, כרגע איני מתכנן להחליף את הרמקולים והמגברים אלא רק את המערכת עצמה.

בכל מקרה, מערכות ששמתי עליהן עין:

פיוניר:

AVH-X2750BT, AVH285BT, AVHX2850BT, AVH270BT

הם באותו טווח מחירים והאמת לא לגמרי הבנתי מה ההבדלים ביניהם ובתור אחד שלא ממש מבין בתחום כולם נראים אותו דבר... מניח שה-2850 חדש מה-2750 אבל זהו בערך...

קנווד:

DDX3035BTM , DDX415BT, DDX4025BT

JVC: היחיד שמצאתי זה - JVC KW-AV60 והוא נושק ל-2000 וקצת יקר.

אז על פניו פיוניר הוא המותג המועדף גם מבחינת מחיר וביקורות. החיסרון מבחינתי - יציאות AUX ו-USB אחוריות. איך מביאים את היציאות האלו לקידמת ואיך ניתן להתחבר אליהן? האם בעת ההתקנה העלות תהיה משמעותית?

כמו כן, איזה פיוניר עדיף? כי שוב, בתור מי שלא מבין כולם נראים אותו דבר.

לגבי הקנווד - הייתרון שראיתי שיש יציאות USB ו-AUX קדמיות אבל נראה לי שכמוצר הוא פחות איכותי

אשמח לדעתכם.

תודה!

• תוכן חדש...