Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היצרן מעניין אותו להרוויח, הוא בכוונה ממתג כל מוצר להיבט אחר.

החלום שלו שתקנה שמפו ייעודי לג׳אנטים, שמפו לפלסטיקים, שמפו לשמשות, שמפו ל pre wash ,שמפו ל2 הדליים, שמפו לafter wash ועוד שמפו סתם לריח טוב.

אם עוד לא הבנת honeydew לא פחות טוב משמפו "ייעודי״ לשיטת 2 הדליים. זה שהוא ממותג כשמפו מקציף זה כי לא היה להם באוסף שמפו שממותג כזה..

בדיוק בשביל זה הם גם המציאו את clean slate שמפו ייעודי למטרת הורדת הגנות. בפועל הוא לא מוריד שום הגנות גם ללא דילול בכלל.. רק מחליש במקרה הטוב.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם (נערך)

אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר, עדיף לא לדבר.

דבר ראשון lance זה לא עדשה.

דבר שני האנידו זה שמפו, נקודה.

זה שאפשר להשתמש בו גם כpre wash זה יתרון שלו, זה לא שולל אותו כשמפו.

בראש ובראשונה הוא שמפו.

דרך אגב כל מה שאני אומר מגובה על ידי היצרן, אני לא זורק סתם שטויות לאוויר ואתה מוזמן גם לבדוק אותי.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מיקוש, ה2 cents שלי בנושא , רוב הדברים בתעשייה זה גימיק .

האם אתה ניסית לשטוף את הרכב עם הנידו בתור שמפו ועם מר פינק והרגשת הבדל תהומי?, אם כן אז אכן הצדק בדבריך.

אבל מהכירותי, לא האישית, עם התגובות של אריק אני יודע שהוא ניסה ומנסה הרבה מוצרים אז אני בטוח שהוא ניסה מספר שמפואים לא קטן והגיע למסקנה שההנידו יכול גם להקציף וגם לשטוף ברמה שמספקת אותו. ועל כן מיותר מבחינתו לקנות עוד שמפו ואני דיי בטוח שזה לא נובע מקמצנות,כי בינינו כל התחביב הזה פשוט לא בנוי לקמצנים מיסודו, אלא מבחינת חוסר מקום ושימוש בלקנות לבית עוד איזה אנדרטה שאתה לא תשתמש בה שנים.

אני מבין טוב מאוד למה אתה חותר אבל זה כמו לדוגמא שיש עשרות תחליבים לרכב , להגה לדאשבורד לפלסטיק לגומי לאלוהים יודע מה, בסופו של דבר הבנאדם המתון יותר,אני לא מאמין שאני מכנה אותנו אנשים מתונים, מחזיק אולי 2-3 מחדשי פלסטיק,וממש לא את כל הסוגים.

אם אתה מאלה שיש להם בארסנל 10 תחליבים שונים לרכב אשריך!, אבל יש שרואים בזה מיותר לחלוטין.

פורסם (נערך)

ההבדל במיתוג בין ההמיסטר פינק וההאנידו נובע מיכולות הקצפה גבוהות הרבה יותר של ההאנידו, זה לא רק מיתוג, בתור מישהו שעושה תמיד תמיד pre wash המיסטר פינק לא מתאים לי ומצריך ממני להחזיק שני מוצרים.

המיסטר פינק יותר נועד ל2 דליים, זה לא אומר שאי אפשר לשים אותו במקציף, ההאנידו בעל יכולות הקצפה גבוהות יותר, אבל גם נועד ל2 דליים.

המיסטר פינק טיפה פחות חזק, אבל שניהם שומרים על שכבות הגנה ונועדו לשטיפת תחזוקה.

אם אתה שוטף לעיתים קרובות, שטיפה שבועית גם סביר להניח שפחות תצטרך pre wash ואתה יכול לקחת מיסטר פינק, אני שוטף על בסיס דו שבועי במקרה הטוב ולכן ההאנידו יותר מתאים לי מהבחינה הזו.

דרך אגב האנידו מנקה ג'אנטים פצצה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
מיקוש, ה2 cents שלי בנושא , רוב הדברים בתעשייה זה גימיק .

האם אתה ניסית לשטוף את הרכב עם הנידו בתור שמפו ועם מר פינק והרגשת הבדל תהומי?, אם כן אז אכן הצדק בדבריך.

אבל מהכירותי, לא האישית, עם התגובות של אריק אני יודע שהוא ניסה ומנסה הרבה מוצרים אז אני בטוח שהוא ניסה מספר שמפואים לא קטן והגיע למסקנה שההנידו יכול גם להקציף וגם לשטוף ברמה שמספקת אותו. ועל כן מיותר מבחינתו לקנות עוד שמפו ואני דיי בטוח שזה לא נובע מקמצנות,כי בינינו כל התחביב הזה פשוט לא בנוי לקמצנים מיסודו, אלא מבחינת חוסר מקום ושימוש בלקנות לבית עוד איזה אנדרטה שאתה לא תשתמש בה שנים.

אני מבין טוב מאוד למה אתה חותר אבל זה כמו לדוגמא שיש עשרות תחליבים לרכב , להגה לדאשבורד לפלסטיק לגומי לאלוהים יודע מה, בסופו של דבר הבנאדם המתון יותר,אני לא מאמין שאני מכנה אותנו אנשים מתונים, מחזיק אולי 2-3 מחדשי פלסטיק,וממש לא את כל הסוגים.

אם אתה מאלה שיש להם בארסנל 10 תחליבים שונים לרכב אשריך!, אבל יש שרואים בזה מיותר לחלוטין.

אני ניסיתי את האנידו דרך קצף וגם דרך שמפו,בכל מקרה לדעתי מדובר בחומר על הפנים גם כקצף,ובמיוחד כשמפו.

כקצף הוא עושה עבודה יותר טובה מאשר כשמפו,מעבר לכך כמו שרשמתי,אפשר להשתמש גם בסבון כלים כשמפו,זה לא אומר שהוא מוצלח או לא מזיק לצבע בטווח הארוך!.

אני לא חושב שאני חכם יותר או מנהל השיווק של היצרן של החומר,ולא אקח סיכון לגרימת נזק לרכב שלי או של לקוח,במיוחד שאני לא יודע מה המרכיבים הכימיים של אותו חומר..

פורסם (נערך)

עכשיו אתה סתם מדבר שטויות,ממתי אתה יודע את כל המרכיבים הכימיים של שמפו? רמז ,אתה לא.

כל שאתה צריך לדעת האם החומר מזיק לשכבות הגנה והאם הוא pH balanced,אני מרשה לעצמי להגיד שאני בעל נסיון רב עם החומר ואחד מהאנשים הכי מנוסים איתו בפורום.

מזיק הוא לא,לאף שכבת הגנה שהייתה לי על הרכב הוא לא הזיק גם בריכוז גבוהה מאוד.

ואם תלך לפי הוראות יצרן,הוא אומר שאפשר להשתמש בשמפו במקציף,וגם בשיטת 2 הדליים.

וסתם מסקרן אותי לדעת באיזה שמפו אתה משתמש?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק,מה שניסיתי להגיד לך,שאתה לא יודע מה ההרכב הכימי של כל מוצר,ולכן אתה לא יכול לשנות את הייעוד שלו רק בגלל שהחלטת שזה "עניין של מיתוג",ככה גורמים נזק לרכב,מבלי שמנצלים את החומר לייעודו המקורי.

כמו שרשמתי,יש בערך לי 15 שמפואים של יצרנים שונים,מM&K SPA שאני מאד אוהב,ועד מוצרים של FIREBALL הקוריאנית.

אני לא בקטע של להתווכח איתך,אני מנסה לעזור לפותח השרשור מנסיוני המקצועי בתחום הזה.

פורסם (נערך)

אני אחזור על זה פעם אחרונה, אני לא החלטתי שום דבר, היצרן אומר לך שזה שמפו מה לא ברור?

כתוב לך שחור על גבי דף אינטרנט, שאפשר להשתמש בשמפו הזה, במקציף ובדלי, אני באמת מנסה להבין מה לא ברור פה ואיפה אפשר לטעות.

אני מבין שאתה מנסה לעזור אבל אתה מטעה ומבלבל בזמן שאתה מנסה לעזור.

דרך אגב אם שמפו מזיק בדלי הוא יזיק גם במקציף, לשכבות ההגנה ולצבע ממש לא איכפת באיזו צורה אתה משתמש בשמפו(בהנחה והדילול זהה)

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אני אחזור על זה פעם אחרונה, אני לא החלטתי שום דבר, היצרן אומר לך שזה שמפו מה לא ברור?

כתוב לך שחור על גבי דף אינטרנט, שאפשר להשתמש בשמפו הזה, במקציף ובדלי, אני באמת מנסה להבין מה לא ברור פה ואיפה אפשר לטעות.

אני מבין שאתה מנסה לעזור אבל אתה מטעה ומבלבל בזמן שאתה מנסה לעזור.

דרך אגב אם שמפו מזיק בדלי הוא יזיק גם במקציף, לשכבות ההגנה ולצבע ממש לא איכפת באיזו צורה אתה משתמש בשמפו(בהנחה והדילול זהה)

צירפתי לך קישור ישירות מהאתר של כימיקל גייס..:

http://www.chemicalguys.com/Honeydew_Snow_Foam_Cleanser_p/honeydewsnowfoam.htm?1=1&CartID=0

כתוב במפורש,החומר נוצר כSNOWFOAM,והוא מיועד לשימוש באקדח קצף.

החומר ניתן לשימוש בדלי אך ורק לשימוש בחורף שהרכב מכוסה במלח {הצפון אמריקאי ואירופאי,שמפזרים מלח על הכביש},בוץ,וטינופת..

ההבדל בין SNOWFOAM לשמפו הוא שלSNOWFOAM מוסיפים ממיסים,והוא אינו מיועד להישאר על הצבע זמן ארוך כמו שמפו,כי הוא יגרום נזק,במיוחד באקלים חם שהוא מתייבש על הצבע.

ככה שבפעם הבאה לפחות תדייק,כי החומר לא מיועד לשימוש כשמפו יום יומי רגיל,אפילו אם אתה משתמש בו.

פורסם (נערך)

ומאיפה לך שהוא נוצר לשימוש רק בחורף? מאיפה אתה מביא את השטויות האלו אלוהים יודע?

זה שמפו וPre wash ולא TFR!

כבר היית באתר ולא טרחת לקרוא?

עוד דבר,snowfoam בנוי להישאר על הצבע הרבה זמן,זה כל הכוונה של snowfoam, הוא מרכך את הלכלוך! הוא יכול להישאר על הצבע גם 5 דקות ואף יותר בשמש ולא להתייבש על הצבע.

הוא לא מתייבש על הצבע בקלות כמו חומרים אחרים.

ויותר מזה באתר של כימיקל כתוב בפירוש שהוא בנוי לשטיפות תחזוקה!

אני לא מבין היית באתר ולא קראת כלום, או שהחלטת על דעת עצמך שהיצרן עצמו לא יודע על מה הוא מדבר?

אני סיימתי את הוויכוח הטיפשי הזה,די ברור שאתה לא מבין על מה אתה מדבר.

מדבריך אתה מתבלבל קשות בין snowfoam לTFR.

im done.

ללא שם.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בחיים לא קראתי כל כך הרבה שטויות על שימוש בשמפו בחורף או בדלי בלבד או במקציף בלבד.

מיקוש - לא בשביל לפגוע אבל התיאור שלהם לגבי שימוש בשמפו בחורף נועד כ"תיאור משני" בלבד על מה שאתה יכול לעשות עם השמפו שלהם, תקרא מאחורי הטקסט וזוהי צורת שיווק בדיוק כמו שהצבע של השמפו ירוק והוא מיועד לגובלינים בלבד.

אין דבר כזה שמפו לחורף כמו שאין דבר כזה שמפו לקיץ, כל שמפו תוכל להשתמש במקציף ובדלי, ולכל אחד מהם יהיו את החסרונות והיתרונות פה או שם או במידה שווה.

השמפו מצויין (האנידו) ועושה את העבודה טובה גם במקציף וגם בדלי, דורש מינון גבוה יותר מן הסתם ויש טובים ממנו.

כדרך אגב, על הסיטרוס לא כתוב מיועד להקצפה באף מקום אצל כימיקל גייז, ולהפתעתך (ולהפתעת הרבה אנשים) אם תנסה אותו במקציף תגלה שהוא מקציף יותר טוב מהאנידו.

אז מה זה אומר? שאסור להשתמש בו במקציף?

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...