Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין לראות תגובה של צ׳מפיון לבעיה הזו,

נציגי צ'מפיון פנו אלי אישית וסידר את העניינים מול המוסך.

כשמגיע לומר מילה טוב אז מגיע, עשו עבודה טובה.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נציגי צ'מפיון פנו אלי אישית וסידר את העניינים מול המוסך.

כשמגיע לומר מילה טוב אז מגיע, עשו עבודה טובה.

לא התכוונתי לפניה אישית אליך,

התכוונתי לפניה לכלל בעלי הרכבים עם התייחסות לבעיה הנ״ל ועם תשובה ברורה האם הבעיה מטופלת על חשבון המוסכים או על חשבון הלקוח.

מקריאה של פוסטים ישנים נראה שחלק מהאנשים לא שילמו וחלק שילמו חלק יחסי, אין מדיניות ברורה של היבואן מול הבעיה (כמו שהיתה בזמנו על בעיית הגיר הידועה)

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

גם אצלי קיימת תופעה זהה, לדברי המוסך לא רואים בעיה , " לפעמים יש רעש בהנעה קרה כי השמן לא הספיק לזרום במערכת"

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

פורסם

^^^^^

נשמע כמו הסבר לא מקצועי ולא הגיוני, אם ממלאים שמן על פי הגדרות היצרן, לא צריך להיות רעש כזה.

בשבוע הבא אני במוסך עם שני רכבים עם בעיה זהה, נראה הפעם מה תהיה תגובת המוסך או צ׳מפיון,

אעדכן.

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

חשוב לציין שבאותה הזדמנות התלוננתי גם על מצמדים ופה אושרה החלפה למרות שהרכב לא באחריות. החלק עליהם העבודה עלי = 2500 שח שזה מחיר מופקע. בודק אם במוסך יבואן אחר עלות העבודה תשתנה . למיטב הבנתי מדובר בעלות " שוק" של 1000-1500 שח

Sent from my Moto G (4) using Tapatalk

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם
^^^^^

נשמע כמו הסבר לא מקצועי ולא הגיוני, אם ממלאים שמן על פי הגדרות היצרן, לא צריך להיות רעש כזה.

בשבוע הבא אני במוסך עם שני רכבים עם בעיה זהה, נראה הפעם מה תהיה תגובת המוסך או צ׳מפיון,

אעדכן.

יש עדכון חבר? אני בצרה זהה.

פורסם

מתנצל שלא עדכנתי

אז אחרי הפוסט פנתה אליי קטיה משירות לקוחות צ׳מפיון, היא עדכנה את המוסך (צ׳מפיון חוף שמן בחיפה) שאנחנו מגיעים, מזכיר שהגענו עם שני רכבים, האיביזיה שלי 2011 והפולו 2013 של אמא שלי עם אותו רעש בהנעה.

כמובן שהגענו למוסך וכשהנענו את האוטו לא היה את הרעש ברכבים, שכן ברוב המקרים הרעש היה בבוקר כאשר האוטו קר, לבסוף השארנו את האוטו של אמא שלי במוסך ונסענו הביתה, לאחר כמה שעות התקשר מנהל השירות ואמר שהניעו את האוטו ונשמע הרעש ומחליפים את קיט הטיימינג (מקורי כמובן) רק שלאחר ההחלפה מחליפים שמן ופילטר שמן על חשבון הלקוח, דרשתי שישימו קסטרול מגנטק ופילטר שמן מקורי.

מאז ההחלפה אמא שלי אומרת שאין רעש כלל, אפילו בבקרים.

העלות בסוף יצאה בערך 600 שקל (לכל רכב), מצד אחד אני יודע שזה מחיר מטורף על שמן ופילטר שמן ואני כבר שנים עושה זאת בעצמי עם חבר מוסכניק והעלות היא אולי 250 שקל...

מצד שני להבנתי החלפה של טיימינג אמורה לעלות משהו כמו 3000 שקל, אז אני רואה את זה כאילו החלפת טיימינג עלתה לי 600 שקל שזה מחיר מאוד סביר, מה גם שיש לנו שנה עד לטיפול הקטן הבא.

האיביזיה שלי ממש עכשיו במוסך ויוצאת מחר גם לאחר החלפה של הטיימינג - אמשיך לעדכן, מאמין שאני קצת יותר רגיש לרעשים מאמא שלי.

SEAT ATECA Style Plus

• תוכן חדש...