Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עם המנוע, לא קרה לו כלום למרות שהשרשרת קפצה?

בכל מקרה, שמחליפים שרשרת הם מרוקנים את השמן ובגלל זה צריך שמן חדש. גם לי לקחו כסף על שמן שהחליפו לי שרשרת.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יפה מאוד שלוקחים אחריות גם הרבה אחרי תום תקופת האחריות. אני לקוח חוזר שלהם ולא סתם. אני שומע המון סיפורים על יבואנים ויצרנים שמתחמקים בכל הזדמנות ואפשרות, אז כשיבואן לוקח אחריות גם אם זה בגיבוי היצרן, זה בסדר ולא צריך לבוא יותר מדי בטענות. יש עכשיו דיבור ברשת על יצרן גדול שהולך להתפרסם איך הוא מתחמק מכשל גדול מאוד ומנסה לטייח את העניין. מניח שזה יצוף בימים הקרובים. לי הלך פעם גיר ביצרן יפני מכובד אחרי 4 שנים, האחריות היתה לשלוש וקיבלתי לא אחריות אלא כמו שסבתא שלי אומרת, בובקס.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

ולקחת שמן על החלפה של שרשרת תקולה מהייצור זה יפה ?! אם לא היו מתקנים אץ השרשרת היו חוטפים עוד תביעה ייצוגית. נסכים שאם השרשרת היתה תקינה לא היה צריך להחליף שמן ? שיאספו את השמן לאגן ויחזירו אותו למנוע.

פורסם

מחזק את save ומחלש את Benor.

אולי גם יקחו כסף על סיליקון לאטימה שצריך אחרי שמחברים את כיסויי הטיימינג המתכתיים ?

אולי שיקחו ממנו כסף על סט בוקסות שצריך כדי לפרק את הטיימינג?

אם כבר עושים עבודה על חשבון היצרן, שיעשו את הכל כולל כל מה שהוא חלק מהעבודה הזאת.

פות"ש שב להם על הראש ותוציא מהם גם מילוי שמן על חשבונם.

Stay Dirty

פורסם

זה נראה כמו סוכריה למוסך. המוסך הרי לא יקבל כמעט כסף על התיקון. עדיין ישרוף שם שעתיים עבודה. אז מנסים להקטין עלויות .

פורסם

מעניין לראות תגובה של צ׳מפיון לבעיה הזו,

אחרי שקראתי את הפוסט אני אקח שתי מכוניות של המשפחה למוסך - אצלי (איביזה 1.2TSI 2011) ואצל אמא שלי (פולו 1.2TSI 2013) יש את אותה בעיה בדיוק עם רעש טרקטור לכמה שניות לאחר התנעה.

נראה שהכל תלוי במוסך כי שקצת חפרתי בהיסטוריה פה בפורום ראיתי שחלק מהאנשים שילמו על התיקון וחלק התיקון היה על חשבון המוסך.

למה לא יוצאת הודעה רשמית ומסודרת של היבואן?

SEAT ATECA Style Plus

פורסם

למכוניות מ-2013, יש כבר שרשרת מתוקנת.

דרך אגב, גם אחרי שהחליפו לי את השרשרת, לפעמים יש איזה שהוא רעש מהשרשרת בהנעה. ככה שאני לא בטוח שכל רעש אומר שהשרשרת גמורה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לא כל רעש אומר כי עומד להיות כשל במנוע.. אבל.

כדאי מאוד להיכנס למוסך יבואן לאבחון, ורישום הבעיה.

במידה ואח"כ תהיה בעיה בתזמון, התוצאה פגיעה במנוע והחלפתו או שיפוץ.

וזו הוצאה כבדה.

לכן, כדאי להיכנס לבדיקה ורישום הבעיה.

ובמידה ותהיה בעיה בעתיד יראו כי הייתה תלונה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא כל רעש אומר כי עומד להיות כשל במנוע.. אבל.

כדאי מאוד להיכנס למוסך יבואן לאבחון, ורישום הבעיה.

במידה ואח"כ תהיה בעיה בתזמון, התוצאה פגיעה במנוע והחלפתו או שיפוץ.

וזו הוצאה כבדה.

לכן, כדאי להיכנס לבדיקה ורישום הבעיה.

ובמידה ותהיה בעיה בעתיד יראו כי הייתה תלונה.

אייל.

אצלי גם יש לפעמים רעש בהנעה. השרשרת הוחלפה ב-2014 ואז אמרתי שלום ולא להתראות למוסכי היבואן. אתה חושב שהם יקחו אחריות במידה ותהיה בעיה?

פורסם
זה נראה כמו סוכריה למוסך. המוסך הרי לא יקבל כמעט כסף על התיקון. עדיין ישרוף שם שעתיים עבודה. אז מנסים להקטין עלויות .

אל תדאג למוסך, הוא לא עובד בחינם. אם לא יקבל את הכסף מהלקוח הוא מקבל מהיבואן.

וגם לצ'מפיון לא צריך לדאוג. במסגרת ההתחשבנות מול פולקסווגן , הם כנראה יקבלו את הסכום שהעבירו למוסך מפולקסווגן.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מצטרף לבעלי הרעש בהתנעה למרות שרשרת משודרגת (במקרה שלי היא כבר הגיעה משודרשת ולא בוצעה החלפה).

מעבר להתנעה מעט רועשת, וגם זה לא תמיד קורה, אין שום בעיות נוספות

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

• תוכן חדש...