Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

בוטל  

1. 1. בוטל

• בוטל
      0
    • בוטל
      0

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן, הפסדתי לבגירה בהתערבות על האם אזוכה במשפט על הפרעה לתנועה כפי שניתן לראות בשרשור הבא: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?575883-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A2%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%94

הרבה זמן אני מתכנן על ביקור במסעדת דוניה רוסה בעין הוד וזו הזדמנות מעולה לבקר בה.

מכיוון שהמסעדה מאוד מדוברת ומומלצת בפורום ובעבר כבר התקיימו מפגשי פורום בה הצעתי לאורי הבעלים שאארגן מפגש פורום נוסף (אני משלם רק על בגירה - אל תכניסו לעצמכם רעיונות לראש).

לאחר שיחה טלפונית עם אורי הוחלט שהתפריט יהיה דומה למה שהיה במפגשי הפורום הקודמים ואורי אמר שאף אחד לא יצא רעב ליומיים שלאחר מכן.

מחיר הארוחה יהיה 150 ש"ח לסועד כאשר מספר הסועדים יהיה מוגבל לעד 40 חברי פורום כאשר הפעם בניגוד לפעמים הקודמות יש לבצע את התשלום מראש מול המסעדה באשראי כאשר כל הקודם זוכה עד גמר המלאי.

התאריכים המוצעים הם יום חמישי ה-22/9 (בעוד כשבועיים) או יום חמישי ה-29/9 (בעוד כשלושה שבועות) בערב כמובן.

אלו האופציות היחידות ועלינו לבחור מתוכן אז אנא הצביעו מה עדיף לכם (פעם היתה אפשרות להוסיף סקר - לא מצליח למצוא את האופציה - אם מישהו יודע לעשות זאת, אנא הוסיפו את הסקר עם שתי האופציות).

לדעתי, נצביע עד ליום רביעי בבוקר בעוד שבוע ולאחר מכן יהיה אפשר לשריין את מקומכם מול המסעדה בתשלום מראש.

אני לא מעוניין לפתוח דיון על התאריכים ולכן ניתנו רק שתי אופציות כדי להמנע מבלאגן - קחו אותם בבקשה כתאריכים מוגמרים שאין עוררין עליהם ומתוכן יבחר אחד מהם לפי מספר המצביעים הרב יותר לאותו תאריך (בפיקוח עו"ד, רואה חשבון ובגירה).

אם יש לכם שאלות בנושא, אשמח לענות כמיטב יכולתי.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בפעם הקודמת היה אירוח כיד המלך (כרגיל) אבל הקטע עם החשבון בסוף היה מביך.

אני מעריך מאוד את אורי שבנה את התפריט ומוכן בכלל לארח אותנו שוב.

אני טנטנטיבית מצביע ל-29/9.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בפעם הקודמת היה אירוח כיד המלך (כרגיל) אבל הקטע עם החשבון בסוף היה מביך.

אני מעריך מאוד את אורי שבנה את התפריט ומוכן בכלל לארח אותנו שוב.

אני טנטנטיבית מצביע ל-29/9.

בבקשה אל תגיד לי שאנשים ברחו בלי לשלם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הוספתי סקר

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם (נערך)
אני גמיש ב-2 התאריכים , אממה לא ציינתם שעה?

מאמין שזה יהיה באזור שמונה בערב שלא יהיה מוקדם מדי ולא מאוחר מדי.

עריכה אחרונה על ידי eyals05

• תוכן חדש...