Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

בוטל  

1. 1. בוטל

• בוטל
      0
    • בוטל
      0

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב 29 אני בחול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אם כן, הפסדתי לבגירה בהתערבות על האם אזוכה במשפט על הפרעה לתנועה כפי שניתן לראות בשרשור הבא:

למרות שהסכמת לעסקת הטיעון, אני חושב שזכית.

כלומר, השופט קיבל את הטיעון שלך יותר משקיבל את טיעון התביעה.

לכן אני חושב שבאגירה חייב לך רק את החלק היחסי של הקנס שקיבלת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מכיוון שבגירה יהיה בחו"ל ב-29/9 ובגלל שלמעשה כל הערב הזה הוא בשבילו/בגללו/בזכותו, נותרנו עם ה-22/9 בלבד.

אצור קשר עם אורי מדוניה רוסה ואומר לו שהפור נפל על התאריך הנ"ל.

אני אעדכן ממתי אפשר להתקשר למסעדה, לשלם מראש ולהבטיח את השתתפותכם בתקווה שירשמו הרבה יותר אנשים מאלו שהביאו את התעניינותם עד כה.

פורסם
מכיוון שבגירה יהיה בחו"ל ב-29/9 ובגלל שלמעשה כל הערב הזה הוא בשבילו/בגללו/בזכותו, נותרנו עם ה-22/9 בלבד.

אצור קשר עם אורי מדוניה רוסה ואומר לו שהפור נפל על התאריך הנ"ל.

אני אעדכן ממתי אפשר להתקשר למסעדה, לשלם מראש ולהבטיח את השתתפותכם בתקווה שירשמו הרבה יותר אנשים מאלו שהביאו את התעניינותם עד כה.

אשתדל להגיע.

פורסם
למרות שהסכמת לעסקת הטיעון, אני חושב שזכית.

כלומר, השופט קיבל את הטיעון שלך יותר משקיבל את טיעון התביעה.

לכן אני חושב שבאגירה חייב לך רק את החלק היחסי של הקנס שקיבלת.

אה....תרגיע! :lol:

פורסם
בפעם הקודמת היה אירוח כיד המלך (כרגיל) אבל הקטע עם החשבון בסוף היה מביך.

יותר מביך מהמקרה של הסינים באבו גוש?

נאלץ להיעדר מטעמי כשרות :wink:

פורסם

נאלץ לבטל מטעמי מרחק

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

כתבתי שם אכתוב גם כאן

יכולת לצאת זכאי וצח כשלג.

ב 22.9 אני בחו"ל :evil:

תתענגו לכם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הוא החתן... :lol:

למי שמעוניין יש לי חבר ששילם על 2 ארוחות במפגש אוף-טופיק , המטומטם הזה לא שם לב שבאותו יום הוא מתחתן. אם מישהו רוצה ללכת במקומו זה בבית הכנסת הגדול בתל אביב לבחורה קוראים מיכל והכל שולם.

הטבעת נמצאת אצל אחד המלצרים בשם רון....

פורסם

אפרופו "הטבעות נמצאות אצל..." חבר הגיע השבוע לחתונה, 10 דקות לפני החופה נעלמו הטבעות. אחרי שעה (!) של חיפושים בעל האולם המליץ להם שיתחילו להגיש אוכל וכשימצאו טבעות יעשו חופה, אבל הכלה סירבה, "לא ככה חלמתי על היום המאושר בחיי" ושאר קשקשת, אמא שלה הציעה לעשות חופה עם הטבעת שלה ושוב "לא ככה תיכננתי את היום המאושר בחיי" בקיצור, ב 22:20 פתאום נמצאו הטבעות, אחרי שחצי מהאורחים הלכו בעצבים ורעבים.

עשו חופה, הגישו אוכל והיידה, כולם הלכו הביתה עצבניים על הברייד-זילה, כנראה שככה היא תכננה את היום המאושר בחייה :wink:

פורסם

איך שהוא יש לי תחושה שיש לך אינספור סיפורי חתונות, בגירה,

זאת לא הפעם הראשונה שאתה מספר על איזו ברייד-זילה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...