Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

בוטל  

1. 1. בוטל

• בוטל
      0
    • בוטל
      0

פוסטים מומלצים

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

27/10 מתאים לי

הגיל הממוצע עלה פלאים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מתכוון להגיע אם יהיו חברי פורום מהדרום שיגיעו גם כן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מקפיץ כדי לעדכן.

זה עתה תאריך האירוע נסגר סופית והוא יתקיים כמתוכנן ב-27/10 (יום חמישי) בעוד כחודש בשעה 20:00 בדוניה רוסה.

ההרשמה לאירוע מתחילה מרגע זה ותיסגר ברגע שנגיע למקסימום 40 משתתפים.

אני מזכיר שהרישום וההגעה לאירוע מותנית ברישום ותשלום של 150 ש"ח לאדם מראש למסעדת דוניה רוסה בטלפון 053-9345520.

את תפריט הארוע ניתן לראות בשרשור כמה הודעות למעלה ואורי הבטיח שאף אחד לא יהיה רעב ביומיים שלאחר המפגש.

כשאתם מתקשרים ומזמינים מקום תגידו את תאריך האירוע ושאתם מקארספורום והשולחן הוא על שם הבעלים אורי כך ידעו לשייך אותכם לשולחן הנכון.

שוב, הרישום הוא אך ורק מול המסעדה ואם תרשמו כאן בשרשור שאתם מגיעים זה יהיה נחמד לדעת מי מגיע אך לא מקנה לכם כניסה למפגש בפועל.

היחיד שלא צריך להתקשר למסעדה ולהבטיח את מקומו הוא בגירה שכבר רשום כי שלמתי עליו בעקבות ההפסד בהתערבות.

אמנם יש עוד חודש עד למפגש אבל אני ממליץ להקדים להרשם כי מספר המקומות מוגבל.

אני גם מחכה וגם מצפה לפגוש את כולם :-)

עריכה אחרונה על ידי eyals05
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב חברים, הגיע הזמן להעלות הילוך ולהתחיל להרשם.

אנחנו מתקרבים במהירות למפגש ואני רוצה להזכיר שהוא יתקיים ביום חמישי בעוד קצת יותר משבוע בדוניה רוסה בשעה 20:00 (27/10).

אנא התקשרו למסעדה, שלמו 150 ש"ח לאדם והבטיחו את מקומכם.

כשאתם מתקשרים ומזמינים מקום תגידו את תאריך האירוע ושאתם מקארספורום והשולחן הוא על שם הבעלים אורי כך ידעו לשייך אותכם לשולחן הנכון.

לאחר מכן, אנא רשמו כאן שאתם מגיעים וכמה אתם כדי שנדע למי לצפות 8)

פורסם

חברים, איפה כולכם? אולי זה בגלל סוכות אבל מבירור עם אורי עולה שעד כה רק שני חברי פורום למפגש.

איפה כל אלו שרשמו שהם מגיעים?

תתחילו להרשם. איך אפשר לסרב לסטייק וחברה טובה של חברי פורום?

פורסם
חברים, איפה כולכם? אולי זה בגלל סוכות אבל מבירור עם אורי עולה שעד כה רק שני חברי פורום למפגש.

איפה כל אלו שרשמו שהם מגיעים?

תתחילו להרשם. איך אפשר לסרב לסטייק וחברה טובה של חברי פורום?

כלומר מי שנרשם זה אתה ובגירה?

Sent from my D5803 using Tapatalk

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...