Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

רציתי לשתף ולשאול (לא אפרסם את שם המקום) האם המקרה שקרה לי היום במקום שטיפת הרכב ,שאגב אני שוטף שם קבוע, זה משהו שהוא חריג או רגיל.

לאחרונה אימצנו כלב ומן הסתם הרכב שלי מתמלא שיערות אפילו שהמושב האחורי מכוסה כמעט ב100% עם כיסוי.

כאשר הגעתי הבוקר לשטוף את הרכב , בזמן הניקוי הפנימי הבחור שניקה לי את הרכב לא הפסיק להתלונן בפני שהרכב מלא שיערות וממש קשה לנקות אותו , אמרתי לו שהוא לא חייב להוציא שיערה שיערה ומה שיוצא יוצא .

בנוסף הוא לא הפסיק להתלונן גם בפני חבריו לשטיפה בשפה הערבית ומשום שאני יודע ערבית קרוב לשפת אם הצלחתי להבין כל מילה שאמר (כמובן שלא אמרתי לו שהבנתי מה שהוא אמר בכדי לא להיכנס לוויכוחים) לאחר שהוא סיים נתתי לבחור טיפ והוא מסתכל עלי במבט של זלזול ואומר לי "על ניקוי כזה של שיערות נותנים יותר טיפ...

עכשיו לא כל כך ידעתי איך להגיב , האם זה "טבעי" שהבחור יתלונן בלי סוף על שיערות שיש לי ברכב ? האם אני צריך להתפשר ולהגיד לו שאין צורך שיתאמץ להוציא את כל השיערות , הרי לא אמרתי לו שום דבר בסגנון של "תנקה טוב טוב" או משהו כזה.. והאם הגיוני שהוא יבקש ממני טיפ יותר "שמן" ?

אישית לא יכולתי להתאפק ופניתי לאחראי במקום וסיפרתי לו בקצרה שבעיניי שאני מגיע לשטוף את הרכב אני לא צריך להגיע איתו נקי.. אחרי נכנס כמובן הבחור שניקה לי את הרכב בפוזה קצת מאיימת שאל "אם יש בעיות" עניתי לו מה שחשבתי וכמובן שהאחראי במקום לא ממש גיבה אותי.

האם אני הלא בסדר כאן או שבאמת התנהגות כזאת היא חריגה?

פורסם

אני רואה כאן שילוב של שני דברים:

1)הכלב שלך שעיר למדי וכנראה שהשאיר המון שיערות ברכב. זה בסדר, אני מאוהב בכלבים שמנים ופרוותיים.

2)התגובות שלהם מעלות ריח קל של גזענות.

יצא לי לשטוף לא מעט את הרכב בשטיפות ואני יכול להגיד לך שאתה צריך פשוט להגיד "יאללה שייגמר כבר" ולברוח, אין עם מי לדבר, עובדים בעייתיים למדי ושטיפות מאוד אגרסיביות.

השטיפה האחרונה הכי מגעילה שהייתה לי אי פעם הייתה ברעננה, העובדים הערבים לא ידעו בכלל עברית ושברו לי שתי מגני רוח.

אני לא מכליל כאן את כולם, אבל מן הסתם שמקום איכותי לא ייקח 35 שקל על שטיפה.

פורסם

האם זה בתל מונד?

אתה בסדר גמור, העובד דיבר מאחורי הגב עלייך.

לא ביקשת משהו חריג.

Sent from my Nexus 6P

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

המקום לא בתל מונד , חייב לציין שעד היום , בשנה האחרונה אני מאוד מרוצה מהשטיפה שם.

לא חושב שאפסיק ללכת לשם פשוט בטוח שלא אתן לאותו בחור לשטוף את הרכב מבפנים.

ובאמת שהרכב לא היה מלא מלא שיערות , אני דיי שומר על הרכב כדי שיהיה נעים לשבת בו.

תודה לעונים ושתהיה שבת שלום

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

אתה בסדר גמור זה הם שמתנהגים כמו בריונים. למה לא לנסות למצוא פתרון לשטיפה לבד

בלי "טובות" של אף אחד. מעבר לזה לא הייתי מתקרב לשם שוב. לא כי אני מפחד מאיומים

כי התגובה שלי יכולה להיות חמורה - אז מראש אני מדיר את רגלי ממקומות כאלו. וגם אם אני כן ניגש

למכוני שטיפה? (נדיר) זה בדרך כלל בסביבה שלי... ככה שכולם מכירים את השיגעונות שלי בניקיון. (וגם אותי אישית)

בכל אופן שטוף/נקה לבד. גם סיפוק גדול וגם הניקיון יוצא כפי שאתה רוצה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לדעתי אתה היית בסדר גמור. רק שלהם זה לא משנה.

אני מראש לא נכנס למקומות כאלו. אף אחד לא ינקה בשבילי כמוני. עושה הכל לבד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקומך, אחרי שהוא עושה לי פרצוף על הפאקינג טיפ שבכלל לא מגיע לו, לא הייתי חוזר לשם לעולם. גם לא לשטיפה חיצונית.

חפש המלצות על מקום אחר שקרוב אליך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...