Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש בפורום.

שמח שישנה קהילה פורה בנושאי הרכבים.

בכל מקרה,

הבעיה הזו קיימת אצלי ברכב כבר כמה זמן, הרכב לא רועד בצורה קשה ולא מאיים להכבות.

מציין שכשאני מרים את הרגל מהברקס אז הסל"ד עולה ל 800 900 כמו רכב רגיל.

משום מה בעמידה הסל"ד יורד מטה, מה גם - שאני מרגיש לפעמים שהרכב "מתאמץ" מעט יותר. כאילו הוא מעט מעט חנוק.

הלכתי למספר אנשים שאמרו שכנראה ישנה דליפה מצינור ואקום, אולי PSV purge solenoid valve לא תקין....

האוטו עבר יישור קו מקיף ולאחרונה אף הוחלף חיישן חמצן - לאחר הידלקות נורה.

אשמח לעזרה בנושא למי שנתקל, אשמח גם להמלצה על מכונאי מוסמך ומומחה למאזדה בצפון (חיפה וצפונה), ואמין כמובן... אני מחפש מישהו שבאמת מבין ברכב.

תודה רבה!

אלון.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם (נערך)

אצלי קיימת בעיה דומה, כפי שזה נראה ניקוי מצערת+איפוס מחשב יכול לפתור את הבעיה(תרם ניסיתי).

מדריך אחד חברי הכנופייה אצרף לדעתי:wink:.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

אני פשוט בהלם מזה שיש עוד מישהו עם אותם הבעיות בדיוק (סל"ד נמוך, חיישן חמצן תקול) + מאיזור חיפה..

נעים להכיר, יובל

אותו הרכב, אותם התקלות, אותו הכאב ראש.

מגיב פה בכדי להתעדכן בממצאים שלך ולסדר אצלי את הנזק.

Mazda 3 Spirit 2014 2.0L

פורסם

תשמע אחי אני משתגע מזה, והבעיה שלי שאני פדנט... חייב שהכל יהיה כמו שצריך.

שמע, ניקיתי חיישן maf, עשיתי ניקוי מצערת בסיסי והחלפתי חיישן חמצן... לא עוזר,

בפורומים בחול האנשים שם מכוונים לרכיב שנקרא purge selonoid valve, מישהו מכיר את זה

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מוסך ברק, ברחוב חלוצי התעשיה (מעט אחרי צומת קרית אתא ממשיכים ישר )היה פעם מורשה מאזדה.היום הוא מוסך שירד לדרגת "מומחה" .. שווה לקפוץ לבדיקה ואבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...