Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"התחייבות בבדיקה"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אחת במודעות או בע"פ נאמר ע"י המוכר בין אם פרטי או סוכנות- מתחייב בבדיקה / התחייבות מלאה / מתחייב על מנוע ושילדה וכו'.

תכלס - מה זה אומר ואיך באמת אפשר לאכוף את זה?

306 דיאמונד

פורסם

זה אומר שאם תמצא תקלה משמעותית באחד מהמכלולים האלה, המוכר יחזיר לך את הכסף ששילמת על הבדיקה.

לאכוף את זה אי אפשר. אם המוכר מחליט להתכחש להתחייבות אין לך באמת מה לעשות לדעתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תלוי על מה. אני לא מצפה שהמוכר ידע את מצב המנוע לאשורו . אבל ברכב יד ראשונה אני מצפה מהמוכר לדעת אם היו תאונות או לא.

לנו ניתנה פעם "התחייבות" מטרייד אין של אחד היבואנים אבל היתה תקלה במנוע שהדליקה "צק אנג'ין" בזמן הבדיקה והם התנערו

פורסם

כי לא התנהלת מול בעל הרכב.

ברור לך שחברת ליסינג תתנער, למוכר שיושב מולך ומספר לך סיפורים ואגדות אין מושג מה הרכב עבר ולכן ההתחייבות שלו שווה בקליפת השום.

בשוק הפרטי להתחייבות הזו יש קצת יותר משקל, למרות שגם פה יש סיפורים של שרלטנים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קשקוש אחד גדול. מתחייב לשלדה מנוע וגיר - בסעיפי מנוע וגיר תמיד יופיעו הערות גנריות שלא ניתן להסיק מהן דבר. אז זה תקין או לא תקין.

משמעות נמוכה בשלדה - זה תקין או לא תקין, ולך תתווכח על זה עם המוכר.

בגלל זה בדיוק אני לעולם לא מתחייב לדבר ולעולם לא דורש התחייבות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני דווקא מוכן להתחייב על שילדה נקיה ומצפה שבעל הרכב שמולי יתחייב גם כן.

אני לא מגיע לראות רכב עם פגיעה בשילדה- רק על זה אני מבקש להתחייב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני התחייבתי על שלדה גיר מנוע, כי ידעתי תמיד מה מצב הרכב שבבעלותי (בכל רכב שהיה לי). מה הבעיה כאן?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אכן זו הכוונה שוגיפלקס. בגלל זה רשמתי את הכותרת במרכאות כפולות. להגיד אפשר מה שרוצים אבל במקרה ומתגלה בבדיקה תקלה משמעותית שאינה משתמעת לשתי פנים - מה באמת עושים אז?

תכלס נראה לי שחוקית באמת אין מה לעשות אלא אם כן כותבים זכרון דברים כמו שהצעת קודם אבל מי באמת יעשה את זה ולא שווה את הטרחה אחר כך.

זה אלמנט יותר פסיכולוגי שאמור להצביע על כך שמוכר ש"מתחייב בבדיקה" בטוח ברכבו, דבר שאמור להקל על הקונה בהחלטה אם האוטו שווה בדיקה. בקיצור עניין של אמון וכבוד. אבל שוב, לך תסמוך...

306 דיאמונד

פורסם
גם אני התחייבתי על שלדה גיר מנוע, כי ידעתי תמיד מה מצב הרכב שבבעלותי (בכל רכב שהיה לי). מה הבעיה כאן?

כי נניח קיבלת שפשוף מהמדרכה מתחת לפגוש הקדמי. מבחינתך לא היה שום נזק, הפגוש עצמו במקום והכל בסדר. בבדיקה יהיה רשום במשמעות שולית על קורת רוחב כי הבוחן יראה שפשוף (או משהו אחר שקשור על קצה שלדה). אז אני בתור הקונה אנסה להוריד כמה שיותר במחיר ואם לא אז תשלם על הבדיקה כי התחייבת.

קרה לי מקרה דומה לפני שנים בלובינסקי טרייד עם ברלינגו.

לפי דעתי מיותר להתחייב וגם לא מצפה שיתחייבו. מצפה שיספרו על הטיפולים שהרכב עבר וגם על התאונות ו/או מכות.

אסף

• תוכן חדש...