Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה לכולם! הבעיה נפתרה!

מצאתי במחסן 4 ליטר של נוזל לווישרים מאוטודיפו ומילאתי את המיכל באוטו.

עכשו המגבים עובדים חלק!

מעניין שבהרבה מכוניות תמיד מילאתי רק מים מתמי 4 או שהורתחו ואף פעם לא היו בעיות.

דווקא בגולף הווישרים מפונקים...

מה שעוד מוזר שפעם שעברה שהייתי במוסך עם אותה בעיה הדבר הראשון שהם שאלו אותי אם לא שמתי יותר מידי סבון/מים כחולים כי זה הכי לא בריא לווישרים...

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אצלי באיביזה אותו סיפור - רק נוזל של אוטודיפו עובד חלק ומנקה טוב, נוזל של שופרסל רק מךכלך יותר...

נשמע מוזר אבל עובדה...

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם

למישהו יש רעיונות למה רק כאשר החלון יבש לחלוטין או אם אני מוסיף הרבה סבון הווישר האחורי עובד חלק? וכאשר אני שופך קצת מים נקיים הווישר ישר מתחיל לרעוד ולקפוץ? איך אני אפעיל אותו בזמן גשם?

הווישרים הקידמים שהם גם מתוצרת בוש תמיד עובדים חלק.

יכול להיות שיש בעיה במנגנון?

פורסם (נערך)

אין שום בעיה עם המנגנון ותפסיק לחפש לעצמך צרות.

למגב יש להב גמיש. כשהזכוכית יבשה הלהב נשכב על צידו ונגרר בצורה חלקה. תמשיך הרבה עם הנסיונות סרק הללו ותגרום לעצמך לסריטות בשמשה.

הנוזל המוכן מכיל אלכוהול וסבון. זה מעט שומני ולכן המגב מחליק ללא בעיות.

כשאתה מתיז רק מים, יש חלקים יבשים על השמשה ולכן השוני בנקודות החיכוך.

כשיהיה גשם, אתה תפעיל מעת לעת שפריצר לנקות את הלכלוך שעולה מהגלגלים האחוריים. בנסיעה עירונית לא תפעיל את המגב האחורי כמעט בכלל.

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם (נערך)

תודה על ההסבר. נשמע הגיוני מאוד.

שני דברים אחרונים שלא מובנים, 1)למה כאשר אני אפילו שופך בקבוק מים שלם על הווישר האחורי בזמן הפעולה שלו הוא מיד מתחיל לקפוץ?

2) איך זה יכול להיות שאחרי ההחלפה של הווישר לפני חודשיים הוא עבד חלק כאשר במיכל היו מים מתמי 4 בלבד בלי סבון בכלל?

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
  • תוכן חדש...