Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאדה 3-בעיות התנעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

ברשותי מאזדה 3 מודל 2004 ובימים האחרונים יש לי בעיות עם ההתנעה שלה

פעמיים הייתה התנעה אבל מיד הרכב כבה, ובפעם אחת סובבתי את המפתח ולא הייתה שום תגובה, ולא רעש ולא כלום, רק לאחר עוד ניסיון הרכב הניע.

אני רוצה לציין ששמתי מצבר חדש של שנפ לפני כמה חודשים בודדים

אני לא יודע לאיזה כיוון לגשת, האם בעיות חשמל או בעיות מכניות ?

בבקשה כוונו אותי...

תודה מראש

איתן

פורסם

יש קודנית?

צלמית האוטו-עם-מפתח נכבית כשפותחים סוויץ'?

נשמע לי כמו משהו בכוון הזה, או בסוויץ' עצמו.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם (נערך)

אכן יש קודן שלפני כמה חודשים עשה בעיות והלוח שלו הוחלף , ולגבי הצלמית אם זכור לי יש בעת סיבוב הסוויץ

אימובילייזר,קודן ומתג הצתה לא תקינים יכולים לכבות את הרכב מיד אחרי ההטענה?תפקידם לא מסתיים אחרי ההטענה?

עריכה אחרונה על ידי eitan63
פורסם

אני כותב עכשיו און ליין מצד הכביש... תוך כדי נסיעה הרכב גמגם, נורת רכב אדומה נדלקה ואני לא יודע מה לעשות

יש מים, ויש שמן ויש דלק

פורסם
אני כותב עכשיו און ליין מצד הכביש... תוך כדי נסיעה הרכב גמגם, נורת רכב אדומה נדלקה ואני לא יודע מה לעשות

יש מים, ויש שמן ויש דלק

סליחה, מדובר בנורה הצהובה שמראה שישנה תקלה כלשהיא

פורסם

לעדכון ולמען כול בעלי הרכבים התמימים כמוני.

הרכב נלקח לבדיקה במוסך הכוח בסגולה פ"ת, בסריקת מחשב נתגלתה תקלה מ"ס P0301.

הוחלף כבל הצתה של פלג 1 והמחיר על כך 600 ש"ח

מסקנות? לי יש לא מעט...

• תוכן חדש...