Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לרנו מגאן 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

לקראת הטיפול השנתי והטסט החלטתי להחליף את כל הצמיגים במגאן עקב היותם בני יותר מ-3 שנים + העובדה שהם סיניים.

חיפשתי קצת באינטרנט והגעתי לכמה דגמים שנכנסים לי בתקציב ואני מתלבט ביניהם:

[TABLE=width: 500]

[TR]

[TD]Dunlop SPT R1 91T[/TD]

[TD]235 ש"ח לצמיג[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]FALKEN ZE914 91V[/TD]

[TD]258 ש"ח לצמיג[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Kleber DYNAXER HP3 91H[/TD]

[TD]270 ש"ח לצמיג[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]YOKOHOMA AE01 X L ESPI 91H[/TD]

[TD]285 ש"ח לצמיג[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Goodyear Eagle Sport 91V[/TD]

[TD]290 ש"ח לצמיג[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

כרגע אני נוטה לכיוון ה-FALKEN .

מה דעתכם?

פורסם

גם אני הייתי הולך על הגודייר.

חוץ מהדאנלופ כולם צמיגים טובים למשפחתית, אבל הגודייר רמה מעליהם, ומכיוון שההפרש נמוך הוא מומלץ בחום.

Miata ND2

פורסם

האם ההמלצה על הגודייר היא מנסיון?

לא מדובר בדגם האפישנטגריפ פרפורמנס המומלץ יותר.

(לא שולל ההמלצה, רק מנסה לחדד בענין).

פורסם

מביקורות באינטרנט וקריאת עבר,אכן לא מדובר בדגם הכי מומלץ ואף פחות מוכר, אך עדיין,2 הצמיגים האחרים שהשוותי היו עם ממוצע 3.5 כוכבים, הוא עם 4.

Miata ND2

פורסם

ממליץ לך לשקול את ה-Toyo CF2 שנחשבים למאוד מוצלחים והמחיר שלהם הוא בטווח שציינת למעלה.

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
לדעתי מדובר ב-195/65R15 (קוד 91H מינימום).

בדיוק.

אז ללכת על ה-Goodyear?

הבנתי שה-Kleber גם פופולריים יחסית

פורסם

גם קלבר יהיו טובים לרכב שלך. הדגם הספציפי של Goodyear לא עדיף, בערך אותה רמה כמו קלבר hp3.

להורים של אשתי יש מגאן 2012, והצמיגים המקוריים של ברידג'סטון הוחלפו בצמיגי קלבר hp3, והם לא פחות טובים מהמקוריים מבחינת הנוחות והרעשים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...