Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לאחרונה התחלתי להתעסק בופורייזרים בניתי דף נחיתה שמוכר לא רע אך נתקלתי בבעיה של להביא אנשים לעמוד.

פייסבוק וגוגל לא מתעסקים בפרסום מוצרי עישון.

אם אני פשוט עושה שיטוף בפייסבוק החשיפה קטנה מכדי להיות משמעותית ועוד אני משתמש בסרטון ויראלי בפוסטים וגם כן הרבה מהפוסטים נמחקים על ידי מנהלים בקבוצות לכן מבחר הקבוצות שלי יחסית מצומצם.

ניסיתי לפרסם בקבוצה בפייסבוק בתשלום קבוצה בעלת 150k לייקים דבר שלא הניב שום תוצאה.

איזה אפשרויות פרסום עוד יש לי? (בגבול התקציב הניסיוני שלי שהוא מאתיים ש"ח)

פורסם

שלום לך GKILER

לפי מה שאני מכירה ויודעת, בד"כ דברים כאלה עוברים מפה לאוזן.

אם תסתובב עם האנשים הנכונים ובמקומות הנכונים, סביר להניח שהדבר יניב פרי.

אם יש לך משהו טוב, אשמח לתת יד בשיתוף בפייסבוק, וכמובן לנסות מהמוצרים שלך ;)

ראיתם פעם בחורה עושה טיימינג ?! :mm_wink:

פורסם

גוגל לא יתנו לך לפרסם מוצרי עישון אם תפרסם שם סיגריות (זה אגב למה אתה לא רואה פרסומות של מותגי סיגריות בגוגל...), כל ה-paraphernalia אין עם זה בעיה.

מבחינת גוגל יש לך 2 אופציות - SEO שזה קידום אורגני, לטפס בתוצאות חיפוש לאט לאט ובטוח (תהליך איטי, לינארי ברובו, אם כי מבטיח תוצאות בביצוע יעיל ונכון.)

ועוד אופציה - יקרה יותר, מהירה יותר (מיידית אפילו הייתי אומר) - אך שוב, בביצוע יעיל ונכון תניב לך רווחים יפים. כאן אנחנו מדברים על ADWORDS. תעשה מחקר מילות מפתח באמצעות הכלים של גוגל, תדוג לך כמות של 10-20 מילות מפתח שקשורות לנושא שלך, תדאג שיהיו זולות (0.5-3 ש"ח לקליק) ותתחיל לרוץ על זה. גוגל אגב מציעים לך קופונים של 100/300 (תשקיע 100 דולר ותקבל 300 דולר מתנה לפרסום, או שקל - בהתאם. יספיק לך בשביל להתנסות קצת עם המערכת שלהם)

פורסם
לחלק את המוצר לאנשים משפיעים, בלוגרים וולוגרים וכו'.

בישראל נושא הבלוגרים דיי מת. וסלבריטאים או אנשי PR שקשורים לעיתונות רוצים הרבה הרבה מידי

• תוכן חדש...