Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, פרסמתי פה נושא אך לצערי קצת הזנחתי אותו והוא קצת ישן ואני לא רוצה להקפיץ עץ ישן זה העץ ..מה גם שאני אשמח לקבל תגובות והתייחסות לפי הנתונים שאכתוב פה:

-סה"כ, מחפש רכב מיני/מיני-משפחתי (סגנון של I20,קורסה,גטס..) מעדיף מנוע 1200 לפחות (כדי לא להרגיש שאני מתאמץ לנסוע על 120..) וחשוב לציין-אע"פ שגיר רגיל זה כיף,אני יודע שבבוא היום אם אתקע בפקק אני אתחרט על זה-ולכן אוטומט בלבד בבקשה

1. מדובר ברכב שבעזרת ה' יעשה את הנסיעות הבאות:

א. מדי יום נסיעה של 20 ק"מ בערך הלוך-חזור

ב. פעם-פעמיים בשבוע- 60 ק"מ הלוך חזור

*כמובן שיהיו גם נסיעות עירוניות פנימיות של קילומטרים בודדים כמו לכל רכב...

2. התקציב בעיקרון הוא בין 30-35K אין אפשרות לחריגה מעבר

3. הייתי היום בשלמה סיקסט,ביררתי במיוחד על דגמי אופל (אסטרה- שהתבררה בסוף כגדולה מדי למה שאני מחפש,קורסה שנראית אחלה רק שגם חורגת מהתקציב,וגם ק"מ יחסית גבוהה (110אלף ק"מ בערך לרכב בין 4-5) הבונוס-אפשרות למימון ותשלומים.)

אני מחפש המלצה לרכב בסגנון של מה שכתבתי לעיל,לא מחפש צריכת דלק של 1 ל-22 ק"מ, אני אסתפק בהחלט גם ב1 ל15 ואם יהיה רכב עם 1ל18 זה יהיה מדהים מבחינתי.

*אגב,אם זה רכב שניתן לרכוש אותו בתקציב מאחת הסוכנויות ככה שגם יהיה לי מימון,זה בכלל בונוס מעולה.

הכניסו לי שריטה לראש להימנע מצרפתיות(אני מאמין שזה בולשיט,ובכל זאת),ובשביל השקט הנפשי אני מעוניין להימנע מזה. אגב,גם ניסן מיקרה לא אופציה (אחלה אוטו אני פשוט לא מתחבר,מרגיש לי שהוא קצת זוחל)

מספר רכבים שהייתי שמח לקבל חוו"ד עליהם:

פורד פיאסטה (שנת 2010,חושב שזו הצורה החדשה..),סוזוקי סוויפט.

בנוסף,יש לי הזדמנות לרכוש מבן משפחה את הרכב הבא:

קיה ריו,4 דלתות,אוטומט, שנת 2009, ק"מ סה"כ 90K. המחיר יהיה באיזור ה27-28K. השאלה שלי היא,איך האוטו? נורא חשוב לי שיהיה כיפי מבחינת נהיגה,לא רוצה להרגיש שלוקח לי שנים לגרום לו להאיץ,ברור שאני לא מחפש רכב ספורט..היא נוחה? סה"כ נראה לי שזה מחיר דיי טוב לרכב עם ק"מ יחסית נמוך,ועוד מבן משפחה ככה שאני סומך עליו שלא דופקים אותי פה..האם משתלם? או שעדיף להיצמד לתוכנית המקורית ולקנות רכב קטן? איך צריכת הדלק שלה?

תודה על העזרה :)

עריכה אחרונה על ידי aviel-bs
פורסם

מאזדה 2 (דיינמיק עדיפה) או פיאסטה כנראה יהיו עדיפות מבחינת הנאה מנהיגה.

לקטגוריה שאתה מתמקד בה קוראים סופרמיני.

פורסם
היי, פרסמתי פה נושא אך לצערי קצת הזנחתי אותו והוא קצת ישן ואני לא רוצה להקפיץ עץ ישן זה העץ ..מה גם שאני אשמח לקבל תגובות והתייחסות לפי הנתונים שאכתוב פה:

-סה"כ, מחפש רכב מיני/מיני-משפחתי (סגנון של I20,קורסה,גטס..) מעדיף מנוע 1200 לפחות (כדי לא להרגיש שאני מתאמץ לנסוע על 120..) וחשוב לציין-אע"פ שגיר רגיל זה כיף,אני יודע שבבוא היום אם אתקע בפקק אני אתחרט על זה-ולכן אוטומט בלבד בבקשה

1. מדובר ברכב שבעזרת ה' יעשה את הנסיעות הבאות:

א. מדי יום נסיעה של 20 ק"מ בערך הלוך-חזור

ב. פעם-פעמיים בשבוע- 60 ק"מ הלוך חזור

*כמובן שיהיו גם נסיעות עירוניות פנימיות של קילומטרים בודדים כמו לכל רכב...

2. התקציב בעיקרון הוא בין 30-35K אין אפשרות לחריגה מעבר

3. הייתי היום בשלמה סיקסט,ביררתי במיוחד על דגמי אופל (אסטרה- שהתבררה בסוף כגדולה מדי למה שאני מחפש,קורסה שנראית אחלה רק שגם חורגת מהתקציב,וגם ק"מ יחסית גבוהה (110אלף ק"מ בערך לרכב בין 4-5) הבונוס-אפשרות למימון ותשלומים.)

אני מחפש המלצה לרכב בסגנון של מה שכתבתי לעיל,לא מחפש צריכת דלק של 1 ל-22 ק"מ, אני אסתפק בהחלט גם ב1 ל15 ואם יהיה רכב עם 1ל18 זה יהיה מדהים מבחינתי.

*אגב,אם זה רכב שניתן לרכוש אותו בתקציב מאחת הסוכנויות ככה שגם יהיה לי מימון,זה בכלל בונוס מעולה.

הכניסו לי שריטה לראש להימנע מצרפתיות(אני מאמין שזה בולשיט,ובכל זאת),ובשביל השקט הנפשי אני מעוניין להימנע מזה.

הכניסו לי שריטה לראש להימנע מצרפתיות(אני מאמין שזה בולשיט,ובכל זאת),ו

כל סטיגמה שנרשמה על צרפתיות נרשמה על פי דם ,יזע ודמעות !!!

כל מי שהיה לו פעם פיג'ו יודע שהצרפתים לא יודעים לעשות מכוניות אוטומטיות.

פורסם

אני דיי מכוון לשנתון 2009-10 לפחות וזה נראה שהמאזדה קצת חורגת :( עם כמה שהיא נראית אחלה ואני דיי משוחד קצת..(מאזדה 3 היא הרכב הביתי ) אבל זה נושק לכיוון ה40 ממה שאני רואה...

כרגע כיוון הוא דיי פיאסטה,שווה להיצמד? כבר יצא לי לראות רכבים של 75 אלף ק"מ במחירים שנעים סביב התקציב (33 אלף בערך) איך זה? אגב, איך צריכת הדלק שלה בבין עירוני? ומה לגבי הקיה ריו? שווה לשקול אותה? (בהתחשב ברכב הספציפי שפירטתי)

רוני-בסדר גמור חחח אני לא אתקרב לצרפתיות.

פורסם

:-oזה טוב לצחוק מדי פעם :-D

אגב הסטיגמה על פיג'ו רק על אוטומט בגיר ידני הם בסדר גמור.

לגבי קיה : יש יתרון אדיר לקנייה מבן משפחה , גם הקילומטרג' מצויין ,לגבי איכות הנסיעה פשוט תבקש מבן המשפחה לנהוג שעה-שעתיים על האוטו ותרגיש.

רוני-בסדר גמור חחח אני לא אתקרב לצרפתיות.

פורסם
מאזדה 2 (דיינמיק עדיפה) או פיאסטה כנראה יהיו עדיפות מבחינת הנאה מנהיגה.

לקטגוריה שאתה מתמקד בה קוראים סופרמיני.

על הקיה משום מה דודה שלי אמרה שהסוכן שלהם (אין לי מושג איזה סוכן..) מעריך אותה ב32k, אבל שלי היא תיתן אותה ב30k. במחיר כזה נראה לי כבר עדיף ללכת על הפיאסטה,לא? אגב מאחר וכשאני בא למגרש (כנראה טרייד מוביל) אני רוצה לבוא עם כמה אופציות..מה עוד מומלץ חוץ מהפיאסטה? אגב,מישהו יכול להתייחס לאיך הפיאסטה והאם היא טובה? בעיקר מהביטים של:

*תחזוקה,האם צריכה לראות הרבה מוסך?

*עלות אחזקה-האם החלקים יקרים? יש אותם בנמצא?

*צריכת דלק,בעיקר בינעירונית. אני אשמח להשוואה בקריטריון הזה בינה לבין מאזדה 3 2008 ממביני עניין..כי באינטרנט הנתון לא ככ ברור ..

פורסם

רכב די חלושעס עם תיבה אוטומטית עצלה ולא ממש חסכוני. לרוב רכבי ליסינג/צבא קרועים.

איזה רכב אתה מגדיר מבחינתך כ"מהנה לנהיגה"?

פורסם

לגבי הקיה,אמרתי כבר שירדתי מזה :) המחיר נראה לי קצת לא מוצדק...אגב זה רכב ליסינג לשעבר,כרגע הם היד השניה שלו..הוא לא קרוע בכלל (2009 עם פחות מ100אלף קילומטר) אבל ירדתי מהאוטו בכל מקרה...

לגבי רכב מהנה לנהיגה אני אגדיר רכב קטן,זריז,שלא מתחיל לקרטע לי במהירות של 120 (אני מתכוון מגיב קצת יותר טוב מהרכב הממוצע) ומאיץ ומגיב טוב לכביש. אני שוקל ברצינות את הפיאסטה 2010-11..

פורסם

אתה מדבר על הפיאסטה שהיא איטית? איזה רכב? יש הבדל בשנים?

אגב,אני לא רואה סיבה לצורך שלי רכב עם מנוע מעל 1400,לא?

• תוכן חדש...