Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

איך לא הוזכר כאן Mo Vlogs ? (הבחור מדובאי) כל היום מטייל שם, וצופה ברכבים

בלי קשר כאן הטופ

באתר ניתן לראות את הטופ של הטופ גם רווחים משוערים ורייטינג :

למשל מספר 1 : PewDiePie עם 46KK עוקבים :shock:

Estimated Monthly Earnings

$83.7K - $1.3M

Shmee150

Estimated Monthly Earnings

$2.3K - $36.4K

לא יודע עד כמה זה נכון ואמיתי, אבל בגדול,ואללה כן, דיי הרבה כסף...:roll::shock:

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

Mo Vlogs. צפיתי בו הרבה. הוא ואחותו כל הזמן מטיילים, נוהגים ברכבים שאפילו לא ראיתי במציאות, קונים דברים מעניינים ומצלמים את הכל. הוא נהיה מפורסם שם ולפעמים רואים את האנשים מזהים אותו. אפילו דואר ומתנות שולחים לו. הצליח לו.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חברים נצמדתם לSHMEE כמו שציינתי ,הוא ואלחנדרו באים מכסף,

אבל הבחור של SUPERCARS OF LONDON למשל,מספר שאת גיארדו שלו הוא קנה מכספי יו טיוב.

Porsche 944 turbo

פורסם

הוא גם מספר שאת הR8 שלו קנה מכספי יוטיוב. וזה היה מזמן, לפני שהיו לו הרבה צפיות. נשמע כמו בולשיט.

MO VLOGS גיי ברמות. לא סובל לצפות בו.

יש את LORD ALEEM שצפיתי בו קצת, עד שגיליתי שהבחורצ'יק פרו GAZA. שמוק מתנשא, שגם הכסף הגיע מאבאל'ה.

מה עם סם מ-Seen through glass?

פורסם

seen through glass מגיע מכסף. והקול שלו מעצבן אותי ברמות.

אני אוהב שניים מתוך כולם

וזה את lets talk cars yo ,life on the unleaded

Porsche 944 turbo

פורסם

בקצרה, ולוגרים עם מליוני צופים כן עושים, והרבה כסף. הכסף לא מגיע רק מפרסומות אלא מקידומי מכירות של מוצרים שונים ואפילו סרטונים ממומנים. היוטיוברים המובילים מרווחים מליוני דולרים בשנה.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

פורסם

ליוטיוברים מספיק מפורסמים יש גם ספונסרים שמשלמים להם כדי שידברו על המוצרים שלהם.

למשל אצל Ericthecarguy יש מדי פעם סקירות על כלים וציוד למוסך, וגם בסרטים הרגילים שלו הוא דואג להזכיר ש"זה הביא לי שמן, וזה הביא לי רפידות בלמים, וזה הביא לי אנטיפריז".

למרות שהוא לא ממש דוגמא, כי הוא גם מנהל מוסך עם לקוחות משלמים, וגם יש לו אתר עם תכני פרימיום בתשלום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

seen through glass גיי. הוא מעצבן כי הוא מדבר כמו ילדה מפונקת שבאה ממשפחה אריסטוקרטית.

גם פול וולאס מsuper cars of london מפרסם לא מעט את SB ואת אלה שעוטפים לו את המכוניות ואת armytrix .

יש ערוץ אחד שהוא מצחיק ומעניין זה Gaskings. הוא רק מתחיל ואין לו הרבה SUBS וכו'. אבל ממליץ לבדוק אותו. אצלו זה פחות VLOGS אלא יותר סרטונים שהוא צוחק על תופעות וכו'.

ויש כמובן את הגדולים מכולם, שזה לא VLOGS אבל ערוץ מצחיק ומעניין, שכולם בטוח מכירים - CarThrottle.

פורסם

פיודיפיי מטומטם. תראו את theRadBrad. יש לו גם ערוץ גיימינג, כמה מיליוני צפיות לסרטון, מפמפם משחקים כאילו אין מחר, עושה ים כסף, ומה שהכי טוב זה שהוא גרוע לחלוטין! וכיף לשמוע אותו

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

איך לא הזכירו פה את Regular Car Reviews?

אחד הבלוגרים היותר טובים לדעתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

התשובה לכך היא שחלקם כן, חלקם לא. יש כאלה שהם עשירים בטירוף ללא כל קשר ליוטוב (salomondrin ,mo vlogs , mr jww לדוג')

גם shmee כנראה הגיע ממשפחה מבוססת.

יש כאלה שלא ברור מהיכן הגיע הכסף, כי היו להם מכוניות יקרות עוד לפני שהערוץ שלהם היה גדול.

בכל מקרה, לאלה שכבר יש ערוצים גדולים, אכן עושים כסף טוב מיוטוב וכל מה שנלווה לפרסום.

הם מקבלים כסף מצפיות (מתחילים עושים 1-2$ לאלף צפיות, המפורסמים עושים פי כמה מזה), ז"א שאם ל-shmee יש כרגע 300m צפיות סביר להניח שהוא עשה בין חצי מיליון- למיליון דולר מצפיות בלבד.

כמו כן יש להם נותני חסות, לרובם יש גם קו מוצרים שקשורים לערוץ בשביל מעריצים.

• תוכן חדש...