Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

mazinya

מעולה עבור קודי, כל המיני מחשבים עם סלרון מריצים קודי היטב.

אין צורך לעלות ל I3 בטח במצבו הקיים שהוא עדיין לא מצליח לעשות HEVC בחומרה - אין לו פשוט שום יתרון בשביל קודי בלבד.

עריכה אחרונה על ידי sh33p
פורסם

מתעלק.

מחפש גם מיני PC מבוסס ווינדוס, ראיתי המלצות על ה TRONSMART ARA X5 PLUS אבל אחרי שקצת קראתי ראיתי הרבה חוות דעת לא טובות על זה שאחרי זמן מה הוא לא נדלק או כל מיני בעיות אחרות.

למישהו יש המלצה למיני פיסי מבוסס ווינדוס אבל גם שיהיה אמין?

תודה.

פורסם
מה לגבי

Intel Celeron N3050?

זה מה שיש לי בבית. משמש לקודי, גלישה באינטרנט, טורנטים וכו'. אני מרוצה מאוד. בהתחשב בזה שהעלות שלו דומה לסטרימרים המומלצים (אלו של ה130$~), העדפתי כבר מחשב של ממש.

פורסם

למישהו יש המלצה למיני פיסי מבוסס ווינדוס אבל גם שיהיה אמין?

תודה.

תסתכל עמוד קודם, יש שם המלצה שלי. מכשיר עובד כבר כמה חודשים, עובד יפה מאוד.

יחד עם המקלדת שיש גם קישור אליה, זה שילוב מצוין. היא גם קטנה ולא איזה תפלוץ שיושב

על השולחן בסלון.

פורסם

לחלופין במידה ורק קודי מעניין אותך, תחסוך לעצמך ולך על OPENELEC בשילוב על בסיס פאי שיעלה 40 דולר סך הכול.

+1

עובד מצויין, מריץ סרטים חלק מאוד ופשוט מאוד לשימוש. יש כבר פיי3 והוא מעולה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתה פה שאלה דומה לפני חצי שנה בערך, המסקנה היא לא להתקרב למכשירי אנדרויד סיניים כרגע.

הם פשוט חלשים מידי ומוגבלים מידי.

קנה INTEL i3 ותהנה מכל רגע ובנוסף מחשב נוסף וחזק עם וינדוס בבית לכל שימוש. ניסיתי מלא מיניקסים עם אנדרויד, ואופן אלק, PI3 -הם לא ברמה, חלשים מידי, איטיים מידי ופשוט לא איכותיים מספיק. מאז שזנחתי את המיניקסים למיניהם אני מבסוט לאללה, חיברתי i3 לטלוויזיה ומאז הכל רץ חלק לחלוטין. זה הבדל כספי ששווה את השקט הנפשי שלך. נסחבתי עם האנדרוידים המוגבלים והזבלונים האלו במשך כמה שנים, סתם טעות של קמצנות.

פורסם (נערך)

יש לחבר שלי מחשב שעזרתי לנו לקנות מבוסס IRIS6100 ללא מאווררים הוא משחק איתו GTA5 על הגדרות נמוכות.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם
הייתה פה שאלה דומה לפני חצי שנה בערך, המסקנה היא לא להתקרב למכשירי אנדרויד סיניים כרגע.

הם פשוט חלשים מידי ומוגבלים מידי.

קנה INTEL i3 ותהנה מכל רגע ובנוסף מחשב נוסף וחזק עם וינדוס בבית לכל שימוש. ניסיתי מלא מיניקסים עם אנדרויד, ואופן אלק, PI3 -הם לא ברמה, חלשים מידי, איטיים מידי ופשוט לא איכותיים מספיק. מאז שזנחתי את המיניקסים למיניהם אני מבסוט לאללה, חיברתי i3 לטלוויזיה ומאז הכל רץ חלק לחלוטין. זה הבדל כספי ששווה את השקט הנפשי שלך. נסחבתי עם האנדרוידים המוגבלים והזבלונים האלו במשך כמה שנים, סתם טעות של קמצנות.

ראיתי את התגובה שלך בזמנו וזה למה התחלתי לפקפק בסטרימרים.

כנראה שאלך על זה, תודה לכולם על העצות אשמח לשמוע עוד.

פורסם

בשביל קודי קח Amazon fire tv. המוצר הכי יציב שנתקלתי בו להרצת קודי.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לאחרונה גם התעניינתי בנושא וקיבלתי כל מיני המלצות למכשירים זולים.

המלצה אחת טובה קיבלתי מחבר שכבר תקופה נהנה ממכשיר מבוסס אנדרואיד אבל לא זול (יחסית): http://www.hometheater.co.il/article06431.html

אפילו שרות טוב יש - הייתה תקלה כלשהי במכשיר והוא נשלח לחו"ל לחברה והוחלף בחדש. יש גם תמיכה שוטפת ועדכוני גירסא ברשת.

כמה נקודות חשובות לגבי NUC (מתוך ניסיון אישי):

1. אתה מתכוון לחבר אותו למערכת סטריאו או לטלויזיה או רמקולים ישירות למכשיר? ל-NUC אין כרטיס קול מובנה וצריך לחשוב טוב מה אופן החיבור שלו לפני הרכישה.

2. צריך לבדוק טוב לפי הגרסא איזו כרטיס WIFI מובנה יש לו. יש כמה גרסאות עם כרטיס פח שמתנתק הרבה ובנוסף, קצב הורדה/העלאה צונח כאשר BT מופעל.

• תוכן חדש...