Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מתזכר אותכם בהודעה הקודמת שלי:

"

אני כיום משתמש ב P8MP במצב Flat.

אני מוכן שיבוא מישהו, עם קנווד סיני, יחבר אותו למערכת שלי ברכב יכוון אותו איך שהוא רוצה (הוא יכול אפילו להטיל עליו לחשי וודו אם הוא רוצה).

אם אותו אדם מצליח להכשיל אותי במבחן עיוור אני מוכן לפצות אותו על "טירחתו".

"

מי שמעוניין מוזמן לרשום את סכום ההימור, ואנחנו כבר נקבע.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נמסיס, איפה .. מתי .. ומה התגמול ? :)

(כבר עניתי לך על זה בעבר, הלא כך ?)

בכל אופן כפי שאתה יכול לקרוא בחתימה שלי, אני כרגע בכוננות אמבולנס, אם הינך מאיזור תל אביב או יכול להגיע לאיזור תל אביב, אני פנוי 24H, מספר איסיקיו 874266, תפנה בהודעה פרטית בשביל תיאום טלפוני.

נראה לי שהדרך היחידה שתשתיק את הויכוח הזה, היא רק על ידי היווכחות במציאות. ששנינו עומדים לגלות :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מה דעתך על יום שישי, ה11 לפברואר בבוקר?

אני מאזור ת"א כך שאין בעיה.

אפשר לסכם על סכום התערבות סימלי, נניח 100 ש"ח, או מצד שני אפשר להפוך את זה ליותר מעניין.

פורסם

למה תאריך כל כך מאוחר יחסית ? אתה לא פנוי קודם לכן ?

בהקשר להתערבות, אם היית "ילד" שהיה מדבר בביטחון עצמי מלא, וכו וכו .. היתי אומר לך בוא נשים 1000 על השולחן.

אבל בגלל שאינך כזה, ואתה מתאר את כל העסק כרעיון בשביל להיווכח במציאות, אז אין לי בעיה להשאיר את זה על 100 רק בשביל ההתערבות ..

דרך אגב אם אתה מעוניין לעשות זאת רק בשביל הספורט, גם אז אין לי בעיה .. בכיף :)

(אני לא מרגיש שיש לי צורך להוכיח משהו, כי זה משהו שאפשר להגיע להסכמה במבחן העיוור)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הי,

התאריך המאוחר בגלל שעד ה 10 בפברואר אני תקוע בתקופת מבחנים בנוסף לעבודה. (סמסטר אחרון ברוך השם).

בעיקרון, אני מעוניין לעשות את המבחן בהחלט בשביל להוכח במציאות. אני מאמין שאני שומע הבדל בין נגנים שונים, ובהחלט בין מגברים שונים שלא יכולים להיות משוייכים לכוונונים קצת שונים.

אם נגיע למסקנה שאני לא מסוגל לשמוע שום הבדל, זה קצת מזעזע את האדמה בהתחשב בסכום המחריד (יחסית) שנפרדתי ממנו לטובת מגבר ונגן.

אם שישי לא מתאים לך אני פתוח להצעות.

פורסם

תשתמש באיסיקיו שלי בשביל ליצור קשר כשיהיה לך זמן .. (לא צריך להפריע לבחינות ..)

המשתמש עזב את הפורום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי,

הבחינה האחרונה שלי תתקיים היום, אחרי כן אני פנוי.

אייסיקיו חסום בעבודה כך ששלחתי לך בה"פ את מספר הטלפון הנייד שלי, כך שנוכל לקבוע מועד ואת אופי המבחן.

הציוד שברשותי:

רדיו דיסק Pioneer P8MP

מגבר Xetec Prestiege Reference

זוג מידבאסים של Dego, לא זכור לי הדגם.

זוג טוויטרים של מורל - מורל סופרימו.

אני מציע מבחן למגבר תחילה,

תכוון את המגבר שלך כך שיוציא גרף זהה למגבר שלי בזמן שאני מחכה בצד עם עיניים קשורות, לאחר מכן נכנס לרכב בזמן שהמוזיקה פועלת, ואני אנסה מספר פעמים להבחין איזה מהמגברים פועל.

ניתן לבצע משהו דומה לנגן.

פורסם

רגע נמסיס תן לי להבין אתה אומר שאתה תשמע הבדל לעומת מישהו אחר שאומר שהוא לא ישמע הבדל?

אני לא מבין את הדברים אם תוכלו להבהיר אותם זה יהיה מצויין...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

נטען כאן על ידי כמה אנשים שאין הבדל שמיע בין מגברים שונים המכויילים בצורה זהה, וכך גם לגבי נגנים.

אני חושב שניתן יהיה לשמוע הבדל, אבל אני לא בטוח.

זה מבחן מעניין שאמור לתת תשובה קונקרטית כלשהי לכל הויכוחים כאן בפורום בין שני הצדדים.

זה גם מטריד אותי ברמה אישית לאחר שנפרדתי מסכום כסף גדול יחסית עבור המערכת, כאשר באים וטוענים שבעצם אין הבדל. אז במקום לקשקש על זה כל היום אנחנו פשוט נבדוק :)

פורסם

נמסיס (ראול?) אני מציע שלא תעשו את הבדיקה לבד, אני לפחות רוצה להיות נוכח זה מעניין אותי לא פחות מאשר אותך...

תודה,

איציק.

פורסם

כן, אני ראול.

ברגע שאני אקבע עם מיקמיק (שי?), מבחינתי אין מניעה שיבואו גם אחרים על מנת לצפות/לנסות את מזלם כל עוד זה מקובל גם עליו.

• תוכן חדש...